בית פורומים שידוכי חרדים

יאוש שלא מדעת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/11/2013 23:31 לינק ישיר 
יאוש שלא מדעת

כשמגיעים להחלטה ששידוך זה לא הדרך....אז?? ................................ והמבין/ה יבין/תבין

תוקן על ידי avital11 ב- 06/11/2013 23:44:30

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2013 17:12 לינק ישיר 

סתם שאלה: מה הכוונה שלך ליאוש של מדעת ? מה את מתכוונת לעשות לעצמך או לחברה ? תשתפי אותנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 22:05 לינק ישיר 

ברחוב לא, אבל באסיפות משפחתיות, בארוחות שבת אצל חברים וכל כיוצא בזה, אפשר לשמור על עיניים פתוחות ולראות איזה התנהגות יש לבחורה, וכן להיפך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 21:02 לינק ישיר 

מעורר_שחר כתב:
אפשר גם ללכת בליל שבת אחרי השקיעה ברחובות שקטים בפאתי האזורים החרדיים, לפעמים מוצאים משהו. וגם כולם חתיכיים אז.

זה קשה, זה קשה מאד למצוא בחורה חרדית בדרכים כאלה...

עזוב או שתכיר חילונית בצורה הזו או שתקח חרדית בשידוך.

וחוצמזה מי שלא נראה טוב או מי שלא נראית טוב אין לך מאית סיכוי להשיג משהו בצורה כזו... זהו מסלול לחתיכים בלבד...

מאד לא מומלץ לבחור בחור או בחורה על בסיס מדד החתיכיות שלהם. כשאמרתי שאפשר לשמור על עינים פתוחות התכוונתי לבחורים ובחורות שמשדרים מידות טובות, איכפתיות, אינטליגנציה, רמה רוחנית גבוהה וכיוצא. ואחרי שמוצאים אחד כזה, צריך למצוא את הדרך איך שהוא לגשת אליו. אבל להסתובב ברחוב ולמצוא בחור או בחורה יפה, זה מתכון לבעיות רבות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 20:48 לינק ישיר 

לא חסרות הדרכים היום למצוא בן זוג למטרת נישואין גם מחוץ לשידוך, יש הרבה אתרים שמציעים את האפשרות לשווק את עצמך שם, בהצלחה !!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2013 20:45 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
את שואלת מה עושים?

קובעת עובדה?

מחכה להודעות בפרטי?

מוזר לי שדווקא את שואלת את זה אחרי הפצצה שהפלת פה אתמול או שלשום..

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה הקשר אדם???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2013 19:35 לינק ישיר 

מעורר_שחר כתב:
אם את מוצאת שקשה לך להכיר באופן של שידוכים, אני מציע שתשמרי על עין פתוחה, תראי בשכונה בחור שנראה לך מתאים, תבררי אצל שכנים וכדומה מי יכול להציע. אם את מחפשת דוקא בחור שלומד, זה יותר קשה, כי בחורים כאלו לא מסתובבים בכל מיני מקומות. אבל אם את בסדר עם בחור עובד, אז אפשר גם להתנדב בכל מיני מקומות שיש בחורים עובדים, ושמה לראות את ההיצע ואז לבקש ממישהו שישדך ביניכם.

אפשר גם ללכת בליל שבת אחרי השקיעה ברחובות שקטים בפאתי האזורים החרדיים, לפעמים מוצאים משהו. וגם כולם חתיכיים אז.

זה קשה, זה קשה מאד למצוא בחורה חרדית בדרכים כאלה...

עזוב או שתכיר חילונית בצורה הזו או שתקח חרדית בשידוך.

וחוצמזה מי שלא נראה טוב או מי שלא נראית טוב אין לך מאית סיכוי להשיג משהו בצורה כזו... זהו מסלול לחתיכים בלבד...
מסלול לחתיכים בלבד... מנסיון מר.. הדרך הזאת ממש לא מומלצת......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 19:34 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
אם את מוצאת שקשה לך להכיר באופן של שידוכים, אני מציע שתשמרי על עין פתוחה, תראי בשכונה בחור שנראה לך מתאים, תבררי אצל שכנים וכדומה מי יכול להציע. אם את מחפשת דוקא בחור שלומד, זה יותר קשה, כי בחורים כאלו לא מסתובבים בכל מיני מקומות. אבל אם את בסדר עם בחור עובד, אז אפשר גם להתנדב בכל מיני מקומות שיש בחורים עובדים, ושמה לראות את ההיצע ואז לבקש ממישהו שישדך ביניכם.
צודק אבל זה לא כזה פשוט:)

אי אפשר להשיג שום דבר טוב בחיים בקלות. אם את באמת נחושה להשיג שידוך נפלא, תצטרכי לעבוד קשה. אז יאללה! לעבודה!
צודק פעם שניה. ופעם שלישית כבר לא תיהיה הערב...חח האמת תיהיה בארוע שאני בדרך אליו.. אז ערב טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 19:21 לינק ישיר 

avital11 כתב:

אי אפשר להשיג שום דבר טוב בחיים בקלות. אם את באמת נחושה להשיג שידוך נפלא, תצטרכי לעבוד קשה. אז יאללה! לעבודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 19:17 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אגב, אף אחד לא שם לב עד עכשיו (אולי מכיון שבני התורה היקרים נמים את שנתם בשעות כאלה) אז אני אעיר:

"יאוש שלא מדעת" הוא מושג הלכתי מהתלמוד (בבא מציעא שם,שם) מעניין מאיפה בחורה יודעת את המושג הזה.

לדעתי היא זאת שצריכה לבוא בדייט הבא בכובע וחליפה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

מספיק להיוולד למשפחה מרובת בנים לומדי תורה(גמרא) \ להיפגש עם בחור שמתעקש להסביר דברים כגון אלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 19:13 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2013 14:54 לינק ישיר 

avital11 כתב:

גוד מורנינג:) כן לבחורה יש הרבה מושגים תלמודיים.....

גוט! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2013 11:00 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2013 08:28 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אגב, אף אחד לא שם לב עד עכשיו (אולי מכיון שבני התורה היקרים נמים את שנתם בשעות כאלה) אז אני אעיר:

"יאוש שלא מדעת" הוא מושג הלכתי מהתלמוד (בבא מציעא שם,שם) מעניין מאיפה בחורה יודעת את המושג הזה.

לדעתי היא זאת שצריכה לבוא בדייט הבא בכובע וחליפה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

גוד מורנינג:) כן לבחורה יש הרבה מושגים תלמודיים.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2013 08:17 לינק ישיר 

]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2013 08:16 לינק ישיר 

תוקן על ידי avital11 ב- 07/11/2013 08:29:40

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יאוש שלא מדעת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext