בית פורומים שידוכי חרדים

שלילי עפי תמונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2013 00:43 לינק ישיר 
שלילי עפי תמונה

שאלה במיוחד לגברים שפה. איך הייתם מרגישים אם בחורה שלפי הגדרת כם תואמת את הציפיות שלכם היתה מתעקשת לשפוט עפי תמונה שלכם האם שווה לה להפגש איתכם או לא - והתשובה הייתה - לא. איך הייתם מרגישים ? אבל בכנות ובלי שקרים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2015 16:09 לינק ישיר 

tamar8 כתבה:

אחחחחח
אם כבר להקפיץ אשכולות  של מתמזגת...
תקפיצו את הטובים..
שיהיה יותר מצחיק, פחות מעורר רחמים...

אוקי, רשמנו לפנינו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2015 15:13 לינק ישיר 

אחחחחח
אם כבר להקפיץ אשכולות  של מתמזגת...
תקפיצו את הטובים..
שיהיה יותר מצחיק, פחות מעורר רחמים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2015 10:34 לינק ישיר 

מנחמחיים כתבה:

השיבני כתב:
חיפוש מציאת חן אין בו שום "רמה רוחנית ירודה". 

שטויות שלכם!

את יכולה לצעוק "שטויות" עד מחר. בחור שפוסל בחורה ממש לא שמנה אבל לא שחיפית ואף מודה שהיא "יפה"  כי הוא "רוצה מותניים ממש צרים" זה בחור ברמה רוחנית ירודה. במקרה זמן לא רב אחרי זה מסתבר שעזב את המסגרת התורנית שהיה בה וטס לאמסטרדם לזמן לא ידוע.

ואומר שוב - ב"ה!
זה אולי קצת מנחם לומר שהוא עם רמה רוחנית פחותה אבל לא כולם כאלה וברור שיש המון בחורים ברמה רוחנית גבוהה ביותר שמעניין אותם היופי של הבחורה.

לחפש בחורה רזה
זה בעיני חלק מהבחורים
משהו בסיסי חיוני במראה,

ובלי קשר ליראת שמיים
שיש לו
או אין לו.

(ולא מדובר רק במותניים צרות..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2015 10:24 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד
וגם בוגדים בשקט בשקט(או בגלוי)....את זה כנראה לא שמע הרוח....

לא בוגדים בשקט בשקט
מתי שהאישה לא יפה וד"ל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2015 10:10 לינק ישיר 

מתמזגת כתבה:

והרוח_תשוב כתב:
לא קרה לי (וגם אם היה קורה נראה לכם שהייתי מספר?), אבל העלית נקודה יפה.

לכל אדם יש תחומים בהם לא אכפת לו לא להצליח ויש תחומים בהם חשוב לו להצליח. פרופסור ירגיש מוחמא אם תאמר לו שהוא גאון מפוזר, אבל אמר זאת למעצב פנים והוא יפגע. כך בענייננו: גברים מעולם לא נשפטו לפי מראה, ואת רוב הגברים לא עניין המראה שלהם יותר מידי, ולא היה חשוב להם להצליח בתחום. לגבר חשוב שאשתו תעריך אותו כאדם חכם וחזק יותר מאשר שתחשוב שהוא יפה. אבל אצל בנות מגיל צעיר מודדים את היופי, מי יפה ומי לא, ובכל הזדמנות הנשים מפרכסות זו את זו בזו הלשון: "איזו מהממת/יפייפיה/דוגמנית את". כמו כן השמועות אומרות שחשוב לאישה שבעלה יחשוב שהיא יפה.

על כן אני חושב שאצל גבר יש סיכוי שהוא יעבור לסדר היום בלא מחשבה שניה, מה שאין כן בבחורה.

לבחורים יש קטע של לחסוך  "בבירורים " על ידי כך שהם מפצירים שוב ושוב שהם מעוניינים לראות תמונה.

אין לכם מושג איך זה גורם לנו להרגיש !

כאילו אנחנו איזה חפץ למכירה.

ורק היופי הוא מה שיקבע...

רגע מה עם האישיות ? מה עם מה שיש לנו לומר ? מה אם יש לה חיוך ממש מקסים שאותו תוכל לראות רק במציאות???

מה אם במציאות העניים שלה הרבה יותר יפות ???

לא לוקחים שום דבר בחשבון .....

חוץ מתמונה במימד אחד בלבד שתיעדה תנועה אחת בלבד בבחורה אחת שמחכה להזדמנות מאחד שלא מוכן "לטרוח"

בשביל חפץ שלא ממלא את תאוותיו ....

סורי על הבוטות

תפסיקו לבקש תמונה כי פוגע בכבודנו כנשים...

אז במקום לדרוש מרחוק - דרך השדכנית או דרך האינטרנט תמונה כי מי שישמע דווקא אותך " צריך להשיג "

כי הוד רוממותו רוצה לדעת האם " החפץ הוא יעיל עבורו " והרצוי בשבילו .

אולי תפסיק להיות כזה כבדדדדדדדדדדדדדד

וכזה מרחם על עצמךךךך

ותשים עליך איזה חליפה יפה , קצת בושם , תסדר את העניבה ותניע את האוטו....

לתת הזדמנות לבחורה שהיא פשוט נסיכה .....

או יותר נכון הזדמנות לעצמך -  להיות יצור רגיש וחכם. שמסתכל על המכלול ושופט בתבונה.

בלי לחפש קיצורי דרך של גבר פחדן.... וילדותי...

אולי אז תזכה לראות -

את הבחורה שתעשה אותך מאושר....

תוקן על ידי מתמזגת ב- 07/11/2013 10:55:44

תוקן על ידי מתמזגת ב- 07/11/2013 10:57:49

ואז הגבר יגיע לפגישה ויגיד
שהבחורה מכוערת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2014 03:49 לינק ישיר 

מתמזגת כתבה:
שלילי עפי תמונה

שאלה במיוחד לגברים שפה. איך הייתם מרגישים אם בחורה שלפי הגדרת כם תואמת את הציפיות שלכם היתה מתעקשת לשפוט עפי תמונה שלכם האם שווה לה להפגש איתכם או לא - והתשובה הייתה - לא. איך הייתם מרגישים ?אבל בכנות ובלי שקרים

אני הייתי שמח שלא התחתנתי עם בחורה שטחית שכזו... (בלי לפגוע באף אחת ח'ו...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/1/2014 11:20 לינק ישיר 

רציף כתב:
שככה חיזרו אחרי הגברים בטו באב וביום הכיפורים. ואם תקראו את הקטע הזה במשניות תבינו שזה קטע עם מעט צבע.. יש גברים שמתלהבים מאישה עם יופי בולט, ויש שאוהבים אותה עם מראה עדין, ועוד אין ספור גוונים יש בזה, ולכל אישה יש איש שיאהב אותה. מה לעשות שרזה זה מה שנחשב היום, וזה משפיע גם בלי לרצות, ועדיין המון גברים לא מתעכבים על הנקודה הזאת, ודאי שנדיר שגבר יחפש דווקה בלונדינית או עם עיניים כחולות, זה לא חכם וזה בעייתי. אישה שמרגישה טוב עם עצמה אז היא זוהרת ומרשימה יחסית

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/1/2014 22:54 לינק ישיר 
"אין אישה אלא ליופי" הוא פשוט ציטוט של אי אילו נשים יפהפיות

שככה חיזרו אחרי הגברים בטו באב וביום הכיפורים. ואם תקראו את הקטע הזה במשניות תבינו שזה קטע עם מעט צבע.. יש גברים שמתלהבים מאישה עם יופי בולט, ויש שאוהבים אותה עם מראה עדין, ועוד אין ספור גוונים יש בזה, ולכל אישה יש איש שיאהב אותה. מה לעשות שרזה זה מה שנחשב היום, וזה משפיע גם בלי לרצות, ועדיין המון גברים לא מתעכבים על הנקודה הזאת, ודאי שנדיר שגבר יחפש דווקה בלונדינית או עם עיניים כחולות, זה לא חכם וזה בעייתי. אישה שמרגישה טוב עם עצמה אז היא זוהרת ומרשימה יחסית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2013 11:12 לינק ישיר 

rikim כתב:
נראה לי יש לך קצת בעיות אם המראה החיצוני שלך או הדימוי עצמי שלך ... תרשמי לסדנת טיפוח, תפסיקי לראות סרטים ...... אולי יזוז אצלך משהו

וואללה  לא ,,,, אין שום בעיה במראה החיצוני שלי ... עושים לי ענייים כל יום גברים. רק הבעיה שאין בהם מספיק יראת שמיים כדי שאני ילך איתם .
אני בחורה יפה ומתוקתקת לידיעתך ומבינה בכל מה שקשור לטיפוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 15:06 לינק ישיר 

נראה לי יש לך קצת בעיות אם המראה החיצוני שלך או הדימוי עצמי שלך ... תרשמי לסדנת טיפוח, תפסיקי לראות סרטים ...... אולי יזוז אצלך משהו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2013 14:50 לינק ישיר 

מתמזגת כתבה:

האלכסנדרה כתב:

זה הכי הורג..... והם מצטטים בהצדקות שגם הקב"ה אמר : "אין אשה אלא ליופי"  .... תגידו לי חתיכת פסיכים ?? אתם חושבים שהקב"ה היה כותב משהו בתורה נגד הבריאה החשובה והמיוחדת  - האשה ??????

נראה לכם שהקב"ה ירצה להתקיל אותה שתפול על הפרצוף כל החיים בגלל שאתם חושבים שככה צריך לפרש את הפסוק הזה ???

ממש כפירה מצידך להתבטא כך.
אם כתוב במקורות "אין אישה אלא ליופי",מסתבר שבאמת אין אישה אלא ליופי, בין אם תרצי ובין אם לאו.

הקב"ה גם מגנה את היופי . כשהאיש חומד ביופי האשה רק משום התאווה.מכירה את התיאור של איש יהודי שיצא למלחמה וחשקה נפשו ביופי של גויה רוסיה ????

הקב"ה הורה לו שיקח אותה רק בתנאי שתגזור צפורניה ותעשה ראשה קרחת . בתור עונש לתאוותו על היופי . זה מצב הגברים היום . הם מחפשים יופי גויי .

והקב"ה לא מתיר יופי של גויה  ....

אז אין יהודים יפים? גנבנו את היופי מהגויים? אולי כל הנקבות גויות בכלל..

אגב, גם את ללוויים לפני שהתחילו לעבוד במשכן עשו קרחת בכל הגוף, זה ענין של שינוי סטטוס/טהרה...

כמו שרלוונטי לשפוט בחור לפי מספר דפי הגמרא שהוא יודע כך רלוונטי לשפוט בחורה לפי מספר המכנסיים שלה.
בשני המקרים זה לא אומר כלום על איך הם מתפקדים בתור בני-זוג..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2013 11:55 לינק ישיר 

והרוח_תשוב כתב:

שטויות שלכם!

את יכולה לצעוק "שטויות" עד מחר. בחור שפוסל בחורה ממש לא שמנה אבל לא שחיפית ואף מודה שהיא "יפה"  כי הוא "רוצה מותניים ממש צרים" זה בחור ברמה רוחנית ירודה. במקרה זמן לא רב אחרי זה מסתבר שעזב את המסגרת התורנית שהיה בה וטס לאמסטרדם לזמן לא ידוע.

ואומר שוב - ב"ה!זה אולי קצת מנחם לומר שהוא עם רמה רוחנית פחותה אבל לא כולם כאלה וברור שיש המון בחורים ברמה רוחנית גבוהה ביותר שמעניין אותם היופי של הבחורה.

זה הכי הורג..... והם מצטטים בהצדקות שגם הקב"ה אמר : "אין אשה אלא ליופי"  .... תגידו לי חתיכת פסיכים ?? אתם חושבים שהקב"ה היה כותב משהו בתורה נגד הבריאה החשובה והמיוחדת  - האשה ??????

נראה לכם שהקב"ה ירצה להתקיל אותה שתפול על הפרצוף כל החיים בגלל שאתם חושבים שככה צריך לפרש את הפסוק הזה ???

א. למה המשפט נגד האישה ? אני חושב שהוא משבח את היופי הנשי הנפלא, שנשתבחו בו האמהות הקדושות,
ואסתר המלכה,  ועוד צדיקות רבות.

ב. בלי קשר לכתובים ופירושם, גברים נבראו עם משיכה ליופי. ואם  האל בראם כך, כנראה שכך הוא רוצה אותם.

ג. הדיון אינו דיון הלכתי או יהודי כלל וכלל.

צאי וראי בכל הגויים סביבנו אנשים נושאים נשים וחיים יחד, ואין נשותיהם כולן יפיפיות, אלא זו מעלתה במראה וזו מעלתה בליבה, ובכל זה נתקעת אהבתה בלב בעלה עד שאינו חפץ באחרות ואף לא ביפות ממנה. ואין להם ראשי ישיבות, ולא מגידי מוסר, ולא תורה ולא מדרש, רק לב יש להם, לב ערל, ובליבם הערל הזה מצליחים לאהוב נשים שאינן כלילות יופי. 

אז הבה לא ננסה להכריח בחורים להתנהג בהפך טבעם, הניחי לכל אחד לבקש את שליבו חפץ, כי יש חכמה רבה במה שנוהג העולם מעצמו, ויש יד נעלמה המנהגת את כל החיים. ואי שם מעבר להרי החושך גברים ונשים מכל הצבעים והצורות נפגשים ונישאים ברצון שניהם. אף כי לא באה אף נערה כועסת, לפרש להם פסוקי חז"ל אשר לא הבינו כהלכה.  

המשפט הוא נגד נשים שניחנו במעט פחות יופי מאחרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2013 11:55 לינק ישיר 

והרוח_תשוב כתב:

שטויות שלכם!

ואומר שוב - ב"ה!זה אולי קצת מנחם לומר שהוא עם רמה רוחנית פחותה אבל לא כולם כאלה וברור שיש המון בחורים ברמה רוחנית גבוהה ביותר שמעניין אותם היופי של הבחורה.

א. למה המשפט נגד האישה ? אני חושב שהוא משבח את היופי הנשי הנפלא, שנשתבחו בו האמהות הקדושות,
ואסתר המלכה,  ועוד צדיקות רבות.

ב. בלי קשר לכתובים ופירושם, גברים נבראו עם משיכה ליופי. ואם  האל בראם כך, כנראה שכך הוא רוצה אותם.

ג. הדיון אינו דיון הלכתי או יהודי כלל וכלל.

צאי וראי בכל הגויים סביבנו אנשים נושאים נשים וחיים יחד, ואין נשותיהם כולן יפיפיות, אלא זו מעלתה במראה וזו מעלתה בליבה, ובכל זה נתקעת אהבתה בלב בעלה עד שאינו חפץ באחרות ואף לא ביפות ממנה. ואין להם ראשי ישיבות, ולא מגידי מוסר, ולא תורה ולא מדרש, רק לב יש להם, לב ערל, ובליבם הערל הזה מצליחים לאהוב נשים שאינן כלילות יופי. 

אז הבה לא ננסה להכריח בחורים להתנהג בהפך טבעם, הניחי לכל אחד לבקש את שליבו חפץ, כי יש חכמה רבה במה שנוהג העולם מעצמו, ויש יד נעלמה המנהגת את כל החיים. ואי שם מעבר להרי החושך גברים ונשים מכל הצבעים והצורות נפגשים ונישאים ברצון שניהם. אף כי לא באה אף נערה כועסת, לפרש להם פסוקי חז"ל אשר לא הבינו כהלכה.  

הגברים לא מתביישים לקחת את הפסוק הטהור הזה "אין אשה אלא ליופי " - התורה מתכוונת שמתוך מידותיה ויופיה הפנימי והמיוחד של בת ישראל היא נעשית יפה בעיניי בעלה . מתוך הנתינה והאהבה ההדדית .
 אבל הבחורי ישיבות מפרשים זאת אחרת

יופי בעינהם -

זה שיער בלונד
וגוש בשר  -
זה הקטע המגעיל

גוש בשר שיהיה מעוצב כמו שיש לו במוח .....

לזה אתם קוראים אין אשה אלא יופי ??

אני קוראת לזה -

אין אשה אלא לבהמיות

והבחורים של היום מפרשים עפי הבהמיות שלהם

במחילה מכולם ...

המילים פשוט על קצה הלשון.

תוקן על ידי מתמזגת ב- 16/12/2013 11:57:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2013 11:49 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:

ממש כפירה מצידך להתבטא כך.
אם כתוב במקורות "אין אישה אלא ליופי",מסתבר שבאמת אין אישה אלא ליופי, בין אם תרצי ובין אם לאו.

הקב"ה גם מגנה את היופי . כשהאיש חומד ביופי האשה רק משום התאווה.מכירה את התיאור של איש יהודי שיצא למלחמה וחשקה נפשו ביופי של גויה רוסיה ????

הקב"ה הורה לו שיקח אותה רק בתנאי שתגזור צפורניה ותעשה ראשה קרחת . בתור עונש לתאוותו על היופי . זה מצב הגברים היום . הם מחפשים יופי גויי .

והקב"ה לא מתיר יופי של גויה  ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2013 11:24 לינק ישיר 

בס"ד
וגם בוגדים בשקט בשקט(או בגלוי)....את זה כנראה לא שמע הרוח....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שלילי עפי תמונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext