כוריאוגרפיה היא היצירה של התנועה. פעולת "חיבור" מחול, כאשר השפה התנועתית היא חופשית ואינה מוגבלת. ולענייננו, הריקוד של הפרחים.
1)כוריאוגרפיה של איזה שיר אנחנו הכי אוהבים? הכי מתחברים? מהו הריקוד שהכי משך את תשומת ליבנו?
2)האם אנו רואים שינוי בין כוריאוגרפיה של תחילת המקהלה לבין היום? (במוזיקה - רואים את הטכנולוגיה המתקדמת עם השנים, האם גם בכוריאוגרפיה יש שינויים?)
3)כמה מקום תופסת אצלינו הכוריאוגרפיה? (כלומר אנחנו נשתעמם לראות שיר ללא ריקוד? האם אנחנו בהופעה שמים לב יותר לשיר או יותר לריקוד או לשניהם יחדיו?)
4) איזה מקום נותן ירחמיאל לכוריאוגרפיה מבחינתנו הצופים? האם ניתן להגיד על הכוריאוגרפיה שהיא מושלמת כשם שאנחנו אומרים על הלחן? האם באמת כוריאוגרפיה היא פרמטר חשוב להעברת מסרים אצל ירחמיאל?
הגדרה קולעת ואיך הוא הגיב אני לא יודעת, כי אלי נתן לו את הכרטיס ודיבר איתו, ואני הייתי קצת רחוקה. אלי?
נשלח ב-16/11/2014 19:10
באמת אידי?? איך הוא הגיב שיש עלי'הם פורום? מענין!
אני חושבת שהוא בהחלט מוכשר מבחינת כוריאוגרפי'ה, התנהגותו בהופעות זה משהו שאי אפשר שלא לשים לב אליו. וגם אם יש כאלו שיהנו מהביטחון העצמי שהפגין, וכאלו שלא - בכל אופן, זה בהחלט משהו שתמיד יתפוס בהופעה.
נשלח ב-16/11/2014 16:43
אייזק בנישי, כמובן
גם הוא זכה לכרטיס ביקור של הפורום שלנו.
ואם על מידת נשיאת החן שלו יש חולקים, הרי שעל כך שניחן באינטליגנציה תנועתית מפותחת לא ניתן לחלוק.
למי שלדעתי יש את אחת מהופעות הבמה היותר טובות עם מלא ביטחון עצמי תנועות מדויקות זה הפרח הזה שאני לא זוכר את שמו ממיאמי 25 ומיאמי 26
אחד הקטעים הטובים שלו זה במיאמי 26 בשיר אדון עולם, שכשהוא שר סולו אז הוא דופק לדדי בגב שיראה איך הוא שר או משהו כזה. וגם בשיר הראשון או השני איך הוא שר אם ירחמיאל ביחד זה הופעת במה כובשת עם מלא ביטחון עצמי ויופי.
איזה דיון... עמוק! לאחרונה חשבתי על מישהו חדש - סול איל!! הוא יכול לענות להגדרה השני'ה בלי קושי... את התנועות הוא עושה יותר ממושלם - תנועות חלקות, גמישות ועדינות. (אהמ.. לא תמיד.. אבל בכללי.:) וכשצריך איזה ביטוי חדש לתנועות, איזה סוויצ' קטן לשיר שהתנועה תוכל להשלים הרבה - הוא עושה את זה כל כך יפה!! וחוץ מזה שהוא מסתמא "הרקדן של המקהלה", אם במשיח - בדיסק של יבוא - הוא הי'ה זה שנבחר ללכת על הידים. יש עוד שחשבתי עלי'הם, ועכשיו אני לא זוכרת... אם תזכרו, תעלו. זה יכל להיות מרתק!
לגבי ריקוד השערים - אני לא זוכרת משהו כזה... איפה אפשר לראות את זה? (גם לחסומים)