בית פורומים חרדים רחובות

דגל התורה הוכיחה שהאמינות חשובה יותר מג'ובים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2013 00:14 לינק ישיר 

תקציב עיריית רחובות זה עשרות מיליונים לפי מה שאני יודע ועל זה שלט הומינר.(כל הזמנה וכל צ'ק היו צריכים לעבור את האישור שלו) כל מחזיק תיק בסוף צריך להגיע להומינר ומי שקצת מבין בעניני עירייה יודע את זה. על מחלקה לחינוך חרדי אני מזמין אותך לדבר איתי עוד שנה ונראה מה נהיה עם זה... בינתיים כל החינוך החרדי זה עדיין תחת בלום וכנראה ככה זה גם ישאר . יו"ר ועדת הכספים הוא ראש העיר וככה היה גם בזמן שוקי פורר ומנחם קליין ומי שמ"מ היו"ר זה מחזיק התיק. מונטג יצטרך לעבוד עוד הרבה מאד שנים כדי לזכות להגיע לרמת הקשרים שיש להומינר (אם בכלל יצליח) ובכל מקרה אני מאחל לכל נציג חרדי הצלחה ואני בטוח שהומינר יעזור למונטג כל פעם שיצטרך

תוקן על ידי dudis ב- 20/11/2013 00:32:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2013 00:29 לינק ישיר 

והנה מה שכתבת רק לפני כמה ימים ושם צעקת שדחו את הדרישה שלהם לכספים וכו' וכו'. אם הכספים זה 0 אחד גדול אז למה שסד התחננה לקבל את זה.. (ולא רק הם...) הנה ציטוט מילה במילה ממה שכתבת השבוע. ציבור מצביעי שס בהלם! למרות האמונים שהם שמרו למלול כל השנים ולמרות שהוא בשר מבשרם החליט מלול לחסל את שס ולמחוק אותה מהמפה הפוליטית ברחובות, במו"מ שהיה בשבוע האחרון הודיע מלול שהוא מדיח את שס גם מהסגנות וגם מהמועצה הדתית ודחה את כל שאר הדרישות שלהם לגבי החזקת תיק כספים וקבלת תפקידים בעירייה, דרעי יצר קשר עם מלול ואמר לו שהוא רואה בזה פגיעה והשפלה אישית, אבל מלול ממניעים לא מובנים החליט לשבור את כל הכלים מול הציבור החרדי ספרדי ויוצא נגדם במלחמת עולם. בשס אומרים כי הם בטוחים שאנשים בעלי אינטרסים צרים הם אלו שמובילים את ראש העיר נגד הציבור הטבעי שלו אך הם מקוים שבסופו של דבר הוא יתעשת ויתן לציבור הגדול של מצביעי שס את הייצוג האמיתי שמגיע להם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2013 01:12 לינק ישיר 

הומינר הוא חותמת גומי של הליכוד בכספים. אין לו שמץ של מושג על מה הוא חותם בכלל.. הוא עציץ בתפקיד הזה....
לא קשה יהיה למונטג להגיע לרמת הקשרים של הומינר. מכיוון שאין להומינר קשרים מיוחדים אלא הוא פשוט עושה דברם של חבורת הליכוד בעירייה.... וכמו שאמר האדמור מקרטשניף : " תצמד לראש העיר ומה שיאמר לך עשה"....
"פודל" כפשוטו... חכמה גדולה שמלול שומר לו את הכספים...בטח שישמור...הוא עושה מה שאומרים לו....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2013 01:15 לינק ישיר 

על מי הומינר יכול בדיוק לאיים בכספים? למי הוא לא יחתום? הרי הוא עושה דברו של ראש העיר...
קודם שילמד על מה הוא חותם ואחרי זה שיאיים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2013 01:39 לינק ישיר 

דודיס
סלח לי על הבוטות אבל אתה קשקשן חסר תקנה.
הומינר היה ממחזיקי תיק הכספים היחידים (אם לא היחיד) בארץ שהחזיק את תיק הכספים ללא יו"ר וועדת הכספים
ומנחם קליין היה גם מחזיק התיק וגם יו"ר הוועדה, לידיעתך.
להחזיק את תיק הכספים ללא הוועדה זה כמו החתימה של לורנץ על השטרות, זה פשוט בדיחה!
הסיבה ששסד דרשו את הכספים כיון שהם דרשו צילום מצב מהקדנציה הקודמת, זה הכל.
אין אפילו מפלגה אחת במועצה שביקשה את התיק הזה ברגע שהבינו שזה ללא הוועדה.
לגבי העזרה של הומינר למונטג חן חן, אבל משום מה נראה לי שמהיום המצב הפוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2013 01:47 לינק ישיר 

אתם יכולים להמשיך ולקשקש שטויות וזה לא הופך לאמת. הומינר היה מהמשפיעים ביותר בקדנציה האחרונה והיה ממ יור ועדת הכספים (בדיוק כפי שקליין היה בקדנציה שלפני הומינר) ובלי קשר עזבו פוליטיקות ואני מודה להשם על הזכר שנתן לי ממש לפני כמה דקות ב״ה ובשמחות אצל כולם

תוקן על ידי dudis ב- 20/11/2013 01:54:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2013 07:42 לינק ישיר 

מזל טוב. הרבה בריאות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2013 09:56 לינק ישיר 

מזל טוב!
תזכו לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים
א'סך יידישע נחת

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > דגל התורה הוכיחה שהאמינות חשובה יותר מג'ובים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.