בית פורומים חרדים רחובות

דגל התורה המקומית. הולכת בדרכי עץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/11/2013 13:55 לינק ישיר 
דגל התורה המקומית. הולכת בדרכי עץ

ההבדל הבולט ביותר בבחירות האחרונות היה שדגל התורה בדונה משאא המפלגות ולא אפרט כי רבים הם. הולכת בדרך הגראיל." לבנות!לא ע"ח אחרים" ו"להתמקד בעשחה ולא בדילים"ודגל הוכיחה את הקו הנקי והשמרן בכל המקומות שפעלו למען הרבות כבוד שמים באחדות .ולא בשביל לנקר לשני את העינים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2013 14:01 לינק ישיר 

תיראו מה קרה אצל אגודה בבית שמש. אכלו אחד ת'שני. ראו מה עשו עץ בירושלים. הביאו ראש עיר חילוני. רק כדי לדפוק את חזונא5 ראו מה עשה פורוש לאלעד. ראו מה עשה ליצמן ופה ברחובות דגל למען האחדות התפשרו על מקום שלוש. וזה הוביל לניצחון.. לעומות אלה שהתפלגו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2013 14:05 לינק ישיר 

ואמש משהו עבר על הנהלת הסניף. ששמו יד אחת עם דרעי. כדי להדיח את מחזיק התיק הותיק. בשבחל איטנרס לא ברור. רק ברור שהוא נגד. אני מאמין שזה נעשה שלא ע"ד גדולים. אלא משיקולים צרים של טובות הנאה פרטיות לא ברורות(ולא אני לא רומז לכלום) רק רואה את המצב שהציבור נפסד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2013 14:07 לינק ישיר 

וחבל שדגל התורה שהיא מובילת הנושא בניה .למען התושב. אחדות. פועלות כמו אחרוני הלבלרים המודחים. ועושים עסקים שלא מובלים בניה. אהיה מאושרת אם מישהו יענה עינינית לטענות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2013 14:13 לינק ישיר 

תיאוריה מאוד מענינית ויפה להפליא. רק אני שאלה מאיפה לך ש'דרעי עשה יד אחת עם דגל' אתה דרעי???? או שמא אתה דגל??? או שמא אתה קזיוף בכלל???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2013 18:15 לינק ישיר 

עצמאותינקה. כנראה שאתה לא יודע כמה זה אחד ועוד אחד....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2013 18:18 לינק ישיר 

או שאפשר יהיה לקרוא לילד בשמו. ישנם בתוך סניף דגל המקומית איש אחד או שנים שהם נושאי משרה מכובדת בעיר והם נציגי עץ לכל דבר ועניין. ואינם מתביישים בזה. וסוחבים את הסניף של דגל ברחובות למעשי עץ כאלה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2013 20:11 לינק ישיר 

אני לא מבין איך הצלחתם לגרור את דגל התורה שהוכיחה את עצמה כמפלגה ישרה ונאמנה, לביב השופכין שזורם בין אקווע לקזיוף, מה אתם מצפים שדגל התורה יגידו לאקווע שאם הוא לא יתן לקזיוף את התרבות תורנית הם יעזבו את המפלגה? ואם הם אכן יעזבו איך זה אמור לעזור לקזיוף בדיוק? עסקני דגל התורה עושים בשכל כשהם יושבים על הגדר ולא מביעים עמדה לשום צד, יש לשס מנגנון מפלגתי מסודר ושישברו את הראש לבד איך לפתור את הפלונטר המפלגתי שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2013 20:16 לינק ישיר 

רחובותי . שום דבר לא קשור . אבל התעלמת מעיקר הטענה שאינה קשורה לקזיוף.... והיא : הקשר של חברים מהסניף של דגל ברחובות למפלגת עץ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2013 20:18 לינק ישיר 

ואם תבין את זה אז תבין את הקשר של התנהגות של חלק מהגורמים בדגל לקזיוף....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2013 20:20 לינק ישיר 

אם זה נכון אז שמנחם שפירא יעשה שם סדר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2013 21:34 לינק ישיר 

בא נשים את הדברים. דגל ידעו מהמהלך של הדחת מחזיר תיק. ואף היו שותפים בו . ברור שאת המהלך הובילו שס וזה ענין פינימי שלהם. אבל דגל היו שותפים לפשע שעל פניו אמור להזיק להם .ובעיקר לציבור(מחזיק התיק הקודם לא קיפח שם פניה מהכולל. מכל מיני דינרים שהתקיימו) והטענה שלך היא בדיוק מה שאפשטין טוען אני לא תמכתי בבקרת. ובדיוק דגל פה חייבת ניקוי אורוות דחוף. מונטג יעשה את זה יופי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2013 22:15 לינק ישיר 

או חכיתי למשפט. שמנחם שפירא יעשה!! חחחחחח שמנחם אם חברי הסניף לא יודעו על המהלכים למנ"ש. אז הוא יחשוב שהכל תמים. וסה"כ קידמו מישהו בשס.מה זה עניניו. שסד קחבלו מנדט ענק מהציבור. אם לא יפעלו .לא יהיו חסרות אלטרנטיבות פעם הבא(אגודה מתכון משופר-מתן דיל-מחל בלי רחמים-תקומה ללא הבית היהודי). הזמן כעט הוא לבנות ולפעול. ולא לסגור לשבונות. את זה תשאירו לאלה שלא רוצים שנתגייס.ובשביל זה הם חייבים חברי מועצה במודעין עלית ולבזות את גדולי ישראל.. הלאה!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > דגל התורה המקומית. הולכת בדרכי עץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext