בית פורומים בית שמש

וינשטיין ואלי כהן הגישו עתירה לפסול את הבחירות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2013 12:23 לינק ישיר 
וינשטיין ואלי כהן הגישו עתירה לפסול את הבחירות

ולקיים בחירות חוזרות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2013 18:36 לינק ישיר 

יובלען אלו שתי עתירות שונות . עצם העובדה שהיועץ המשפטי מגיש עתירה זה אומר שלא מדובר בהשמצות אלא בעובדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2013 09:11 לינק ישיר 

אין שום ראיה מכך .

אך אולי עדיף בחירות חוזרות בשביל שראש העיר ינצח שוב .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 10:53 לינק ישיר 

אייזן אם כדבריך אז מה פשר ההסתה נגד ויינשטיין מצד הציבור החרדי ועורכי הדין היקרים שאבוטבול לוקח ? תגידו ישר בחירות חוזרות ואנחנו מנצחים כי היו רק שלשים קולות . ההתנגדות מלמדת אותנו שיש דברים בגו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 12:51 לינק ישיר 

דל רמבש אני גם מסכים לבחירות חוזרות (אפילו בכל העיר) אבל בתנאי שבבחירות אלו יצביעו רק מי שרשום שהצביע בבחירות שהיו לפני חודש, אין שום סיבה שתהיה זכות בחירה למי שלא מימש אותה בפעם הראשונה. אתה וחבורת אלי כהן לא תסכימו לתנאי זה מהסיבה הפשוטה שאתם רוצים לנסות שוב הכל מהתחלה אולי תצליחו להוציא אנשים חדשים מהבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 13:08 לינק ישיר 

ואם באמת יעשו כמו שהצעתי אין לי ספק שזה יהיה הכי הוגן וגם יתברר שהפער לטובת אבוטבול גדול יותר, מכיוון שהזיופים שהיו מצד אנשי כח בפועל היו רק 30 קולות. (בכל שאר תעודות הזהות שנתפסו לא הצביעו) מצד שני אנשי אלי כהן שזייפו בקלפי מספר 5 מאות קולות לא יוכלו לחזור שוב על המהלך הזה. ולמי שלא מבין למה אני מתכוון שיעיין באשכול הזה. http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3029799&forum_id=3845

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 22:20 לינק ישיר 

תושב ושכן יקר ונכבד יש הגיון רב בהצעה שלך אבל יש בה בעיה אחת המחוקק לא מותיר אפשרות כזו .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > וינשטיין ואלי כהן הגישו עתירה לפסול את הבחירות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext