מגיעות לפורום, ומגיעות לחברי הפורום, ומגיעות לפרחינו היקרים וגם לירחמיאל - כמה מתנות יפות לרגל יום ההולדת של פורום כל כך מלא מסר, תוכן ועניין יהודי ומיאמי כמו הפורום הזה. והקרדיט על היותו של הפורום איכותי כל כך מגיע לכל אחד ואחת כאן.
ומי פותח את סבב המתנות לפורומנו היקר??
נשלח ב-6/12/2013 00:51
סטריאו ברוכים הבאים לך, מה קרה שנזכרת בנו?
נשלח ב-5/12/2013 22:52
וואי לא נעים , לא הבאתי שום מתנה... סולחים? בכל מקרה רק נאחל לפורום מנהליו וחבריו , תמשיכו להיות טובים ומרתקים כמו שאתם עכשיו ....!
נשלח ב-4/12/2013 13:15
מיאמוש תעלי לנו את כל התמונות שלך?
נשלח ב-4/12/2013 13:09
איזה מתוק!!!!!! באמת נראה שלא כ"כ הבינו מה רוצים מהם.. במיוחד דיויד.. אבל יפה מצידם שהתייחסו ושלחו לנו ברכות!!! (חבל שרבינא לא שלח... דווקא נראה לי שמתאים לו לשלוח ברכה כי הוא כן זורם בד"כ (רק חייא אחיו ממש לא! לדוג' בהופעה שנה שעברה בתשרי בנ.י רציתי לצלם את רבינא אחרי ההופעה,שאלתי אותו, והוא ישר נעמד להצטלם בחיוך!(לא משנה שהיה לי פדיחות שהמצלמה לא עבדה אז הוצאתי תפלאפון וצילמתי מהר...) לעומת זאת, אחיו חייא לא הסכים בשום אופן להצטלם! (דווקא ביקשתי ממנו מאוד יפה..)(לא משנה שבסוף צילמתי ....) בקיצר, פווול תודות חיה! נחמד להזכר בפרחים מהעבר הקרוב והרחוק!!!
נשלח ב-2/12/2013 15:07
חחח:)
נשלח ב-2/12/2013 14:37
תמרור25 כתב:
איצי בהחלט דיבר יפה הכי שאפשר!!! קולע, מתאים, מרגש.. לגבי דניאל - בהחלט!:) דוד- בהחלט... ומה לגבי מנחם סימל? איזו התעלמות:)חחחחחחח-טוב באמת היה נחמד לשמוע גם אותו אם כי הוא היה סולן פחות ראשי כך שבאופן אוטומטי פחות ריגש אותי שהוא כתב!
נשלח ב-2/12/2013 00:45
וואוו יפה מאד!!! נשמע ממש יפה!!תודה רבה חי'ה.. באמת נשמח לפירוט:) (וגם לקליפ...:)
נשלח ב-2/12/2013 00:36
אידי כתב:
אידי כתב:
חיה...!!! את גדולה!! ספרי, ספרי... איך בדיוק עשית את זה?? רוצות לראות את ההודעה ששלחתי להם בפייס? היי ______
Good evening and Happy Hanukkah! You do not know me, but I forum Miami Boys Choir of Israel. My English is not good .. Hope you understand me. I would love to surprise the forum members for Hanukkah greeting to them in writing. Do you think you could help me with that?? You can write them a short blessing for Hanukkah you? thenx and happy hanukkah!
חיה מה אמרת להם שהם הסכימו לכתוב? וכל מי שביקשת ממנו לכתוב כתב? לא.. בנימין רבינא, דובי קסטנבאום ובן הרשקוביץ לא רצו... לא נורא..
די...! אין על רבינא הזה...! כשפגשתי אותו לני שנה בהופעה ודיברתי עם האחים שלו - הם כבר הכירו אותי, מההופעה בישראל - הוא ישב שם והיה די ביישן... ביקשתי ממנו להתראיין, והוא אמר לי "בפעם הבאה"... איכותי ברמות על!!
ו... מי זה בן הרשקוביץ?
חח כן.. אבל אני גם מבינה אותו. אולי הוא אפילו לא טרח לקרוא! או שהוא לא הבין בדיוק מה אני מבקשת.. בטח משגעים אותו.. אנחנו בוודאי לא היחידם שרוצים פיסה של תשומת לב ממנו.
הכי אהבתי את איצי ספינר (אולי בזכות זה הוא עוד יהפוך להיות פייבוריט שלי יום אחד), וגם מנחם סאמל - "ידידי המקהלה המכובדים"... לייק, מנחם! בנג'י באורות :) דייויד בכלל נשמע כמו מישהו שלא מבין מה רוצים מחייו - "תמשיכו לשיר"... חחח... גם דניאל כתב חמוד, אבל אולי אני אומרת את זה סתם כי הוא אחד מהפייבוריטים שלי... הם היו חמודים בטרוף.. איצי שיגעתי אותו.. הוא ממש שמח שבקשתי ממנו. הוא היה בעבודה.. אמר לי להזכיר לו בבוקר.. שכחתי שיש הבדל שעות.. שלחתי לו הודעה באמצע הלילה.. הוא צוחק ואומר לי.. זה בוקר? חחח ונמחם סאמל בכלל חשב בהתחלה שאני רוצה להביא אותו לאיזה מפגש..חח אז הוא אומר לי: אני בצבא עכשיו.. (כן כן, הוא משרת וגר פה.. בארץ ישראל) לא יכול לבוא.. הסברתי לו שאני רוצה ברכה.. אז הוא ממש שמח וכתב מיד. מפגש? רצה לבוא? רשמנו לפנינו - - -
כן... הוא היה ממש נחמד.. הוא בהתחלה התפלא איך זכרתי אותו.
בנג'י מלאך.. לא שלחתי לו שום הודעה.. אמרתי לו תכתוב לפורום ברכה.. 3 דק וזה היה מוכן :) (אה... ויש לי קליפ שרציתי להעלות לכם שלו.. הוא שר סביבון סוב סוב סוב.. (אבל רואים בקטנה בצד בחורה מנגנת..)) יאלה חיה! מחכים! :) איזה זורם הבחור :)
כן, הוא ממש זורם. הוא "עמך" כזה.. לב ענק, חופשי, בחור ממש טוב!! (קרליבך) אני אשלח לך את הוידאו ואת תראי אם כדאי להעלות אותו או לא!!
דייויד באמת לא הבין.. הוא חשב שאני מפרחי מיאמי מזרח בטח.. תמשיכו לשיר.. חחח לא היה לי נעים לתקן אותו.. ודניאל מקסים!! וגם אריק סטרן!!! זה נשמע שהם היו מאוד נחמדים... שחררי עוד קצת ;) כן.. הם היו מקסימים. פשוט שמחו שבקשתי מהם.. מנחם וייצי היו הכי נחמדים..הם ממש זרמו.. נהנו.. צחקו.. שאלו על הפורום.. שלחתי למנחם קישור ונזכרתי שגם לייצי צריך.. (אשלח לו עכשיו) . (וכמובן בנג'י שאותו אני מכירה.. מכירה טוב..) חיה, את צריכה להתמנות למנהלת קשרי לקוחות, סליחה, קשרי פרחים של הפורום! בכייף.. אני לשרותכם תמיד!!!
נשלח ב-2/12/2013 00:25
chayaחיה18 כתב:
אידי כתב:
חיה...!!! את גדולה!! ספרי, ספרי... איך בדיוק עשית את זה?? רוצות לראות את ההודעה ששלחתי להם בפייס? היי ______
Good evening and Happy Hanukkah! You do not know me, but I forum Miami Boys Choir of Israel. My English is not good .. Hope you understand me. I would love to surprise the forum members for Hanukkah greeting to them in writing. Do you think you could help me with that?? You can write them a short blessing for Hanukkah you? thenx and happy hanukkah!
חיה מה אמרת להם שהם הסכימו לכתוב? וכל מי שביקשת ממנו לכתוב כתב? לא.. בנימין רבינא, דובי קסטנבאום ובן הרשקוביץ לא רצו... לא נורא..
די...! אין על רבינא הזה...! כשפגשתי אותו לני שנה בהופעה ודיברתי עם האחים שלו - הם כבר הכירו אותי, מההופעה בישראל - הוא ישב שם והיה די ביישן... ביקשתי ממנו להתראיין, והוא אמר לי "בפעם הבאה"... איכותי ברמות על!!
ו... מי זה בן הרשקוביץ?
הכי אהבתי את איצי ספינר (אולי בזכות זה הוא עוד יהפוך להיות פייבוריט שלי יום אחד), וגם מנחם סאמל - "ידידי המקהלה המכובדים"... לייק, מנחם! בנג'י באורות :) דייויד בכלל נשמע כמו מישהו שלא מבין מה רוצים מחייו - "תמשיכו לשיר"... חחח... גם דניאל כתב חמוד, אבל אולי אני אומרת את זה סתם כי הוא אחד מהפייבוריטים שלי... הם היו חמודים בטרוף.. איצי שיגעתי אותו.. הוא ממש שמח שבקשתי ממנו. הוא היה בעבודה.. אמר לי להזכיר לו בבוקר.. שכחתי שיש הבדל שעות.. שלחתי לו הודעה באמצע הלילה.. הוא צוחק ואומר לי.. זה בוקר? חחח ונמחם סאמל בכלל חשב בהתחלה שאני רוצה להביא אותו לאיזה מפגש..חח אז הוא אומר לי: אני בצבא עכשיו.. (כן כן, הוא משרת וגר פה.. בארץ ישראל) לא יכול לבוא.. הסברתי לו שאני רוצה ברכה.. אז הוא ממש שמח וכתב מיד. מפגש? רצה לבוא? רשמנו לפנינו - - -
בנג'י מלאך.. לא שלחתי לו שום הודעה.. אמרתי לו תכתוב לפורום ברכה.. 3 דק וזה היה מוכן :) (אה... ויש לי קליפ שרציתי להעלות לכם שלו.. הוא שר סביבון סוב סוב סוב.. (אבל רואים בקטנה בצד בחורה מנגנת..)) יאלה חיה! מחכים! :) איזה זורם הבחור :) דייויד באמת לא הבין.. הוא חשב שאני מפרחי מיאמי מזרח בטח.. תמשיכו לשיר.. חחח לא היה לי נעים לתקן אותו.. ודניאל מקסים!! וגם אריק סטרן!!! זה נשמע שהם היו מאוד נחמדים... שחררי עוד קצת ;) חיה, את צריכה להתמנות למנהלת קשרי לקוחות, סליחה, קשרי פרחים של הפורום! בכייף.. אני לשרותכם תמיד!!!
נשלח ב-2/12/2013 00:19
בשמחה!! תודה!!
נשלח ב-2/12/2013 00:18
וואוו כל הכבוד חיוש!!!! באמת יצא יפה!!! וכל מה שככתבת - אהבתי!!!
נשלח ב-1/12/2013 23:17
כן.. בנג'י מקסים!! לב כמו שלו לא רואים כל יום. הוא באמת מברך מכל הלב! (והוא יודע עברית מצויין!!!!!!!)
נשלח ב-1/12/2013 22:51
חיה, וואוווווו גדול!
איזו יוזמה מבורכת!
בנג'י הזה פשוט הורס עם המילים שהוא כותב בעברית... :)
כמעט כולם הגיבו לעניין ואהבתי שהכניסו גם איזשהוא פן רוחני... רואים שהם תלמידים של ירחמיאל!
נשלח ב-1/12/2013 21:53
אידי כתב:
ריבון כל העולמים, מה הולך פה? לפחות עשיתי העתק! הנה נדביק...
(הנה השחזור...)
חיה מה אמרת להם שהם הסכימו לכתוב? וכל מי שביקשת ממנו לכתוב כתב?לא.. בנימין רבינא, דובי קסטנבאום ובן הרשקוביץ לא רצו... לא נורא.. הכי אהבתי את איצי ספינר (אולי בזכות זה הוא עוד יהפוך להיות פייבוריט שלי יום אחד), וגם מנחם סאמל - "ידידי המקהלה המכובדים"... לייק, מנחם! בנג'י באורות :) דייויד בכלל נשמע כמו מישהו שלא מבין מה רוצים מחייו - "תמשיכו לשיר"... חחח... גם דניאל כתב חמוד, אבל אולי אני אומרת את זה סתם כי הוא אחד מהפייבוריטים שלי... הם היו חמודים בטרוף.. איצי שיגעתי אותו.. הוא ממש שמח שבקשתי ממנו. הוא היה בעבודה.. אמר לי להזכיר לו בבוקר.. שכחתי שיש הבדל שעות.. שלחתי לו הודעה באמצע הלילה.. הוא צוחק ואומר לי.. זה בוקר? חחח ונמחם סאמל בכלל חשב בהתחלה שאני רוצה להביא אותו לאיזה מפגש..חח אז הוא אומר לי: אני בצבא עכשיו.. (כן כן, הוא משרת וגר פה.. בארץ ישראל) לא יכול לבוא.. הסברתי לו שאני רוצה ברכה.. אז הוא ממש שמח וכתב מיד. בנג'י מלאך.. לא שלחתי לו שום הודעה.. אמרתי לו תכתוב לפורום ברכה.. 3 דק וזה היה מוכן :) (אה... ויש לי קליפ שרציתי להעלות לכם שלו.. הוא שר סביבון סוב סוב סוב.. (אבל רואים בקטנה בצד בחורה מנגנת..)) דייויד באמת לא הבין.. הוא חשב שאני מפרחי מיאמי מזרח בטח.. תמשיכו לשיר.. חחח לא היה לי נעים לתקן אותו.. ודניאל מקסים!! וגם אריק סטרן!!! חיה, את צריכה להתמנות למנהלת קשרי לקוחות, סליחה, קשרי פרחים של הפורום! בכייף.. אני לשרותכם תמיד!!!
נשלח ב-1/12/2013 17:53
איצי בהחלט דיבר יפה הכי שאפשר!!! קולע, מתאים, מרגש.. לגבי דניאל - בהחלט!:) דוד- בהחלט... ומה לגבי מנחם סימל? איזו התעלמות:)