ביררו עלי האם השיער שלי מתולתל או חלק... ובאמת שזה הרגיז ... אני מאמינה שאם היו שואלים על מידות הבגדים שלי זה היה הרבה יותר מעצבן.....
נשלח ב-16/12/2013 12:03
ולי כל הזמן עשו את זההההההההההההההההההה...... ויש לי גוף יפה
נשלח ב-16/12/2013 12:02
הבעיה שלא כולם מבינים את שפת השידוכים ושאם בחורה היא לא רזה מקל ויש לה נניח 3-4 קילו עודפים שזה טבעי והגיוני - כלומר גוף ממוצע . הצדיקים והמדייקים יגידו לא רזה ולא מלאה וזה מה שמרגיז .שזה גורם לבחורים להתלבט . ובסוף הם באים ורואים בחורה יפה או שהם לא רואים אותה בכלל
נשלח ב-16/12/2013 11:53
מתמזגת כתב:
קודם כל, התעניינות במידות הפיזיות של המשודך/כת אינה מעידה על שטחיות אלא טבע אנושי.
אף פעם לא שמעתי על שימוש במידות בגדים אבל ברור שאפשר לברר את הכיוון, כל בחורה שלא אומרים עליה שהיא רזה הרי שהיא מלאה ואם אומרים עליה שהיא מלאה הרי שמדובר כאן בבחורה שמנה.
לא מסכימה איתך שכל בחורה שלא ראומרים עליה רזה היא מלאה !!!!!
יש בנות שמבנה גוף ממוצע ( יש רק מה שיש ובמקום הנכון -) ואתם בחורים מטומטמים - מפסידים את הבנות הכי יפות כי אתם פחדנים - מכלום!)
תוקן על ידי מתמזגת ב- 15/12/2013 10:03:51
בשפת השידוכים כל מי שאין בה שום "מלאות" מכונה רזה. כל מי שלא מלאה בחצ'קונים או שאר מומים גלויים מכונה יפה.
נשלח ב-15/12/2013 10:05
רק בחורים חרדים - לא מבינים ביופי.... תראו את הנשים שלהם ותבינו ........
לכו תלמדו מהחילונים יספרו לכם מה זה יופי. אתם גם ככה תאוותנים רק עם תחפושת של כובע וחליפה
תוקן על ידי מתמזגת ב- 15/12/2013 10:06:37
נשלח ב-15/12/2013 10:02
הליברל כתב:
קודם כל, התעניינות במידות הפיזיות של המשודך/כת אינה מעידה על שטחיות אלא טבע אנושי.
אף פעם לא שמעתי על שימוש במידות בגדים אבל ברור שאפשר לברר את הכיוון, כל בחורה שלא אומרים עליה שהיא רזה הרי שהיא מלאה ואם אומרים עליה שהיא מלאה הרי שמדובר כאן בבחורה שמנה.
לא מסכימה איתך שכל בחורה שלא ראומרים עליה רזה היא מלאה !!!!!
יש בנות שמבנה גוף ממוצע ( יש רק מה שיש ובמקום הנכון -) ואתם בחורים מטומטמים - מפסידים את הבנות הכי יפות כי אתם פחדנים - מכלום!)
תוקן על ידי מתמזגת ב- 15/12/2013 10:03:51
נשלח ב-13/12/2013 15:28
אני חושבת שהרבה יותר הגיוני מלשאול מידות זה לראות תמונה של הבחורה(כל הגוף) כי זה דבר סובייקטיבי לחלוטין, או למשל אם הבחורה נמוכה או גבוהה......... ואין מה לעשות, זה בדיוק מעניין את רוב הבחורים (נראהלי) הם לא מלאכים, מה, יותר חשוב הייחוס או הבחורה עצמה? אבל זה קצת מפחיד לחשוב שזה מה שעומד להם בראש, וקצת לא נעים לנו.........
נשלח ב-13/12/2013 08:22
לפחות שיסתכלו קודם בעצמם, בלי שהבחורה תרגיש, ויקבעו בעצמם אבל לברר דבר כזה ולעלות זאת בעל-פה צריך אומץ על. זה גם לא נעים לבחורה
נשלח ב-1/12/2013 20:52
קודם כל, התעניינות במידות הפיזיות של המשודך/כת אינה מעידה על שטחיות אלא טבע אנושי. אף פעם לא שמעתי על שימוש במידות בגדים אבל ברור שאפשר לברר את הכיוון, כל בחורה שלא אומרים עליה שהיא רזה הרי שהיא מלאה ואם אומרים עליה שהיא מלאה הרי שמדובר כאן בבחורה שמנה.
נשלח ב-1/12/2013 17:35
מה?! אני לא מאמינה שיש דברים כאלו אנשים כך כך שטחיים !!!!!!!!!
נשלח ב-1/12/2013 13:55
מעולם לא שאלו אותי.
נשלח ב-1/12/2013 13:45
יש כאלה, שנייייים שזה ככה
זה נתון משמעותי בבחורה, לא כולם נמשכים לכל אחת ואחת, ויש בחורים מושלמים שיש להם אפשרות לקחת יפת תואר ויפת מראה, שיהיה להם לבריאות.