מישהו שכח להגיד לי שיש הגבלת זמן בפגישות- בחור אחד אמר לי- וואוו אנחנו כבר מדברים שעה ורבע- אני חייב לסיים- - הישיבה מרשה רק שעה. הישיבה קובעת לך גם את זה? הלבוש, ניחא. הפלאפון, בסדר. התספורת- טוב. אבל כמה זמן תהיה הפגישה? באמת זה ככה או שזה רק ישיבה מסוימת?
נשלח ב-11/12/2013 11:20
בס"ד יופי הוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה....אבל לי אין סבלנות לבזבז עוד ערב סתם... לרוב אני נוהגת כמו מה שהרב דיאמנט כתב אך לפעמים כשיש חשש שיש לו בעיה ברמה הרוחנית/בעיה במידות אני לא אטרח לחכות עוד פגישה כדי לברר.....
נשלח ב-10/12/2013 17:14
שם הרב דיאמנט מסביר את מטרת הפגישה הראשונה, למצוא חן חיצונית, לראות שהמראה והקול נחמדים לך.
נשלח ב-10/12/2013 14:55
דודכהן822 כתב:
יש דברים שמספיק 5 דקות כדי לפסול, ודברים מהותיים יותר גם שעתיים זה לא מספיק זמן כדי לפסול.
אלא אם את מאלה שכבר בפגישה ראשונה מעלים נושאים חשובים לדיון.
ממליץ לך לקרוא את הספר "זכו" של הרב דיאמנט.
אם יוצא לי לחשוד בבחור שהוא קמצן הוא שתלטן אני שואלת שאלות בכיוון ורואה מה הדעות של הטיפוס...בד"כ החשד מתאמת ולא מתקיימת פגישה נוספת... יש לי גם את הספר של זכו וגם של הרב שמחה כהן...איך זה קשור לנושא?
נשלח ב-10/12/2013 14:52
יש דברים שמספיק 5 דקות כדי לפסול, ודברים מהותיים יותר גם שעתיים זה לא מספיק זמן כדי לפסול.
אלא אם את מאלה שכבר בפגישה ראשונה מעלים נושאים חשובים לדיון.
ממליץ לך לקרוא את הספר "זכו" של הרב דיאמנט.
נשלח ב-10/12/2013 14:03
דודכהן822 כתב:
מספיק גם חצי שעה כדי לדעת אם לבזבז עוד ערב.
ולא אמרתי שחייבים שעה, אמרתי לא יותר מידי, כל אחד והצורך שלו. יצא לי גם לעשות פגישה ראשונה 3 שעות.
בדר"כ בין שעה וחצי לשעתיים.
לא נכון...חצי שעה זה פזיז מדי לפסול בחור...אך תוך שעתיים כבר מתגבשת תמונה בסיסית די ברורה...
נשלח ב-10/12/2013 12:56
מספיק גם חצי שעה כדי לדעת אם לבזבז עוד ערב.
ולא אמרתי שחייבים שעה, אמרתי לא יותר מידי, כל אחד והצורך שלו. יצא לי גם לעשות פגישה ראשונה 3 שעות.
בדר"כ בין שעה וחצי לשעתיים.
נשלח ב-10/12/2013 11:18
בס"ד מה הקשר להשאיר טעם של עוד?מה זה אוכל??צריך שעתיים לפחות לפגישה ראשונה...כדי לדעת בוודאות אם שווה לבזבז עוד ערב עליו....
נשלח ב-9/12/2013 19:45
יש ענין לא למשוך את הפגישה הראשונה יותר מידי כדי להשאיר טעם של עוד. ככל שמתקדמים בפגישות גם מתארך זמן הפגישה. ולא צריך להחליט אחרי 6 שעות אם לסגור או להוריד, אפשר לבקש עוד 6 או 10 פגישות. זה החיים שלך, אל תסגרי בלי להיות בטוחה שאת רוצה לחיות איתו. בהצלחה!
נשלח ב-7/12/2013 20:32
חייכנית770 כתב:
הייתה עוד פגישה אחר כך- הישיבה הרשתה לו שעה וחצי... נראה לי המסגרת הזאת לא גדולה מספיק לכולם. הריבוע לא מתאים לכל המשולשים