חשיפה: גאב"ד אשדוד מאשר את נישואי הגרושה ר. חיימוביץ
נשלח ב-4/12/2013 17:46
ישראל גריברגר הלך לרב חיים ואזנר ואמר לו שהגט כשר ויש רק איזה שיטה אחת שאולי סוברת שזה פסלו ולכן צריך גט שני לחומרא וכך אמר לו הרב גוטנטג מבית הדין קרליץ והרב גוטנטג והרב גרוס בעצמם היו אצל הרב חיים ואזנר להוציא חתימה שהגט פסול אמר להם הרב חיים ואזנר שישראל גריברגר אמר לו בשמם שהגט כשר מיד התקשר הרב חיים ואזנר לישראל גריברגר ושאל אותו על רמקול מה אמר לו הרב גוטנטג וכמובן אמר שהוא מכשיר ואולי יש שיטה אחת שפוסלת מיד צעק הרב גוטנטג שקרן שקרן אני עכשיו אצל הרב חיים ואזנר ואני אומר שהגט פסול לכל הדעות ושהרב חיים ואזנר שמע את השקר הגס מיד חתם נגד הגט
נשלח ב-4/12/2013 21:29
המכתב הזה יצא אחרי האישור מהרבנות מה שאומר כמו שכותב הרב מנדל שפרן שאי אפשר לסמוך גם על הרבנות היות והם לא ידעו את כל הפרטים
תוקן על ידי לבנון00 ב- 04/12/2013 21:29:37
נשלח ב-4/12/2013 21:31
נשלח ב-5/12/2013 10:23
וכי יעלה על דעתו של יר"ש כי הגיטין הניתנים בישראל בבתי הדינא דמלכותא דינא לאחר שהלכי הגרושין עברו לפחות בחלקם במערכת המשפט האזרחית (בתי משפט למשפחה/מחוזי/עליון ) ואפילו רק אכיפת פס"ד של הרבני בהוצל"פ נגד הבעל בניגוד לדין תורה, כשרים ???
רובם פסולים מעיקר הדין מטעם גט מעושה ולא שווים מאומה.
נשלח ב-5/12/2013 15:40
הגט כשר והחתונה תתקיים כמתוכנן .
ולא ייתכן שתהיו נבלים ברשות התורה .
נשלח ב-6/12/2013 06:11
אייזין כתב:
הגט כשר והחתונה תתקיים כמתוכנן .
ולא ייתכן שתהיו נבלים ברשות התורה .
באיזה הכשר בדיוק ??? של הרב אייזין ?? או של הרבנות?? גם שים לב שבתעודה המופיע כאן לא כתוב הכשר על הגט אלא שהאישה לא התחתנה מאותו זמן שעשו את הגט הפסול !!!
נשלח ב-8/12/2013 10:06
לבנון 02
אנא הכנס לרשימת ההודעות/תגובות של אייזין ( ללחוץ על שם הניק שלו ולפתוח תיקית/רשימת ההודעות ) בפורומים שונים וכן את השעות בהן הן נכתבו, ויתברר לך כי מדובר בניק חסר מעש רדוד ונבוב דעת שדעותיו ותגובותיו מתאימות במקרה הטוב ליושבי קרנות העסוקים בניהול העולם ומשחקי שש-בש בגן העיר.
נשלח ב-8/12/2013 14:36
אני שמח לראות שהצלחתי לעצבן את אלו שהתעללו בבת ישראל .
נשלח ב-8/12/2013 16:35
אייזין כתב:
אני שמח לראות שהצלחתי לעצבן את אלו שהתעללו בבת ישראל .
זה מה שאתה מחפש לעשות רב אייזן וגם זה לא הלך לך השם הטוב של הפדופילי וזוגתו הנואפת רק הולך וגדל ! ביחד עם כת המנדליסטים כבר כמה זוגות שהיו אמורים להתארס עם מנדליס ביטלו את השידוך היום כולם יודעים מי הם חבל שהם ליכלכו את שמם בגלל סיפור מטופש !!!