הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נשלח ב-2/8/2014 23:46
אין על מה:)
נשלח ב-2/8/2014 23:34
תודה רבה
נשלח ב-2/8/2014 23:13
אסתרק כתב:
גם אחותי קראה חצי מאיסתרק ואז את כל מהללאל. אבל אח"כ היא קראה את איסתרק שוב ונהנתה הרבה יותר.
ואני מסכימה איתך, תמרור, בנוגע לסגנון האלים... ממש כואב לי הלב לקרוא את הסצנה של ניקרת באטר, למשל...
אגב, תלוי לי בחדר ציור שציירתי את נקרת באטר... בהדמנות אני צריכה להעלות את זה:)
אסתרק, פתאום נתקלתי בזה...
את באמת צריכה להעלות את זה!
מענין:)
טמיאלוש - אני בע"ה אעשה פה רשימה של מה שנתנו, בכל מקרה - את תמיד תוכלי לומר למי התחברת ביותר.
נשלח ב-1/8/2014 15:03
אולי אפשר להגיד איזה דמויות היו כדי לבחור
נשלח ב-27/2/2014 13:37
חברות חדשות, נשמח אם תפרטו את דעתכן באשכול זה, למרות שכבר לא ניתן להצביע:)
נשלח ב-23/1/2014 10:12
יפה!!! אילו צדדים יפים אתן מעלות כאן
נשלח ב-22/1/2014 15:16
נכון מאד, שירו.
את כל שאר הדמויות שהתחברנו אליהם הכרנו כלא מושלמים וראינו את התהליכים שהם עוברים. ובגלל שאנחנו גם לא מושלמים, יותר מתבקש שנתחבר אליהם.
זה לא נכון מה שאתן אומרות, זאת אומרת עכשיו אנחנו רואים אותו כמושלם אבל אנחנו רואים שהוא בעצמו העיד שהוא היה יותר גרוע מאיסתרק. נראה לי שהגורם לכך היא שאנחנו מכירים את רעואל כמושלם. אנחנו מכירים אותו לאחר שכבר עבד על עצמו, ורואים שאפילו איסתרק חושב לעצמו שמה, רעואל הקטן שלו יסתכל עליו כמו שהוא ראה את אביו? באותו מבט?
נכון הדמות שלו מושלמת מדי, חכמה, מבינה.. כמעט בלתי אנושית:)
נשלח ב-22/1/2014 01:18
אסתרק כתב:
מעניין: *שהרוב בחרו באיסתרק. למרות קשיות העורף שנצפית אצלו בספר זה... *שבקושי בחרו ברעואל ישר הדרך והטוב
אני חושבת שזה בגלל שרעואל הוא מידי צדיק, ורחוק מאיתנו בשביל להתחבר לדמות שלו.. בד"כ מתחברים למי שקרוב אליך במשהו, וקשה להרגיש חיבור לדמות כל כך גבוהה של.. מלך..
נשלח ב-20/1/2014 22:40
מעניין: *שהרוב בחרו באיסתרק. למרות קשיות העורף שנצפית אצלו בספר זה... *שבקושי בחרו ברעואל ישר הדרך והטוב