|
|
| נשלח ב-15/12/2013 16:27 |
|
| |
| מנד_לי כתב: |  | מזעזע הבחור יוסי מוזס שלח לי באישי !! מה אומר הבחור הנואף ?? רק תראו במי מדובר
קיש מיך אין................נראה לי שאתה רצית את הכלה החשובה ולכן הכל זה קנאה אז תתפוצץ! זה שאתה קורא לעצמך מנדלי מראה שאתה מקנא במנדלה גם רב מנדלה הוכיח לכל העולם שהוא גבר עד הסוף למרות כל הלחצים והוא דואג לחסידים שלו כמו שרב צריך לדאוג ולא להאמין איזו הערכה יש עכשיו למנדלה בעולם אני מדבר עם הרבה אנשים ואני ממש מתפלא כנראה שאנחנו צריכם כאלה עמלק...אז תתפוצץ סופית. |
|
זה הבחור שאומרים שחזר בתשובה ??? זה מה שיש בראש שלו ?? איזה מיסכנה האישה הזאות !! יותר גרוע מחילוני !! וזה מה שהיא שווה עבדו עליה טוב בעינים , רק שלא תיפול מהדרך היהדות זה מה שנאמר הקנאה התאווה והכבוד מוצאים את האדם מן העולם עכשיו תראו כמה גרושה שווה אפילו גרוש לא!!! גבר גרוש לפחות שווה גרוש !!! נו זה מה שיש למנדל"ה למכור
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2013 19:53 |
|
| |
רק עכשיו נפל לי האסימון-יש לי הצתה מאוחרת
במשך החודש האחרון יש שתי משוגעים משועממים שמגיבים לכל הסיפור הזה והם:1לבנון 02 שזה חימוביץ חיים 2 בשם מנד לי שזה חימוביץ יצחק אם ככה אתם באמת מסכנים כי הקנאה אוכלת אתכם
לחיים חימוביץ תזכר מה עשה לך אשר אח שלך לפני
החתונה שלך יו-יו רק הקנאה אוכלת אתכם
אז תאכלו מה שבישלתם לעצמכם
ב ת א ב ו ן !
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2013 22:55 |
|
| |
אני לא מבין אותך נאמן1 , לא משנה מי אתה אבל מה שבטוח אתה מנוול גדול !! לא ? תשב בבקשה בשקט ותקבל את דברי הרבנים האוסרים את הגט , ואת הכאבי בטן שלך תשמור לעצמך כנראה עוד מנדליסט טמא כמו האדמור שלכם
|
|
|
|
|