כאן נוכל לשוחח בין החברים על דא ועל הא, כל נושא שלא נכלל באשכולות הקיימים או שאין צורך לפתוח עבורו אשכול מיוחד.
תוקן על ידי מהלעלעל ב- 01/02/2017 16:44:52
נשלח ב-29/11/2020 14:36
צחיח פה ממששש כאילו, רק באתי וכולן ברחו? וליתר ביטחון גם ברחתם החל מלפני שלוש שנים.. מה שיותר מוקדם יותר טוב.
נשלח ב-29/11/2020 14:32
חחחחחח והיי לכולןןן דברו נא
נשלח ב-29/11/2018 01:13
מה כל כך הרגיז אותך שנרשמת? ומה רע בלהירשם לפורום שלנו? יש לנו אשכול ברוכים הבאים כדאי להיכנס לשם ולספר איך אגעת אלינו. נשמח לשמוע כנ"ל לגבי כל החדשים והחדשות (ראיתי פה כבר 3 ניקים חדשים)
בלי להעליב, אני מזהיר! רק בגלל שהרגזתן אותי נרשמתי, תתביישו לכן!!! סתם בצחוק...
נשלח ב-26/6/2018 21:51
טוב בנות.המקום הזה צחיח... שמחתי בכל אופן להגיע.
ערב טוב לכן, להתראות בשמחות בע"ה!!
נשלח ב-26/6/2018 21:05
שלום בנות!! :) נעים, נעים ביותר...
משיחמיד - יש לך חתימה יפה, אני מזדהה איתה מאד.
שלום אסתרק... שלום שלום!! התגעגעתי, נעים לחזור למקום הטוב...
בקיצור בנות, נעים לי לבקר.אם תהינה פעילות עכשיו אולי עוד אשמח ואספיק לענות עד שאצטרך להיפרד מכן בצער רב - עד לפעם הבאה בע"ה... :) לגבי הרעיון היפה שהעלתה (סורי, לא זוכרת מה השם... התנצלותי ) לגבי רענון האשכולות - הרעיון שלך נכון בהחלט! למרות זאת, כשאני היתי פעילה כאן בפורום יותר - נהניתי ונחמד לי יותר כשאפשר לגוון בתחומי הענין. ככה לא מרגישים כבולים לפורום אחד בלבד.
הייי בננות!!!!!!!!!!!!!!!! אף אחת לא רוצה לחזור?! משעמם כאן לבד..! בואוו!!
נשלח ב-18/10/2017 14:31
שיחזור איסתרק..
נשלח ב-18/10/2017 02:23
יוז כתבה:
בחג זכיתי לבלות עם איסתרק (אין לי אותו בדרך כלל... הוא נגמר בחנות...)ויש ל מספר נקודות ששמתי ליבי אליהם ואני בלי נדר אעלה אותם כל אחד באשכולו אבל כאן ועכשיו אכתוב את זה: זה מאאאאאאאאד בלט לי עכשיו שאיסתרק כתוב רק בלשון עבר, ויוזבד בלשון הווה!! (מהללאל מושאל כרגע...) ממשהי שמה לב פעם לזה?