בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

פסטיבל לבנדובסקי השלישי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/12/2013 05:58 לינק ישיר 
פסטיבל לבנדובסקי השלישי

בס"ד

בשבוע הבא יתקיים בע"ה פסטיבל לבנדובסקי השלישי בברלין, בהשתתפות מקהלות מכל רחבי העולם.
את ישראל תייצג מקהלת החזנים זמרת-י'ה בניצוחו של ד"ר אורי אהרן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 23:46 לינק ישיר 
תיקון טעות

שמו הפרטי של המלחין אלכסנדר הוא חיים ולא דב, כפי שנכתב על ידי בטעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 23:34 לינק ישיר 

יאירפלסר כתב:
את ישראל תייצג השנה גם מקהלת הגליל העליון בפסטיבל ולא רק מקהלת זמרת קה.
בשנה שעברה השתתפו מקהלת "רמתיים" בניצוחו של ריצ'רד שבי ציון ומקהלת ,יקר" בניצוחה של נורית כהן.
לפסטיבל הראשון בברלין לפני שנתיים הוזמנה מקהלת החזנים הירושלמית בניצוחו של בנימין גליקמן, והיא פתחה את השער גם למקהלות הנוספות
מקהלת החזנים "זמרת יה" (ולא "זמרת קה". צדקנות-יתר אין מקומה כאן...) בניצוחו של ד"ר אורי אהרן אמנם אינה היחידה המייצגת את מדינת ישראל בפסטיבל לבנדובסקי השלישי, אך לבטח היא היחידה שתישא שם את נס ירושלים, בירת ישראל הנצחית. גם מקהלת החזנים הירושלמית, שהופיעה בפסטיבל הראשון, עוצבה מבחינה מקצועית על ידי ד"ר אורי אהרן, ששימש מנצחה ומנהלה המוסיקלי כ-15 שנה. עם פרישתו ממנה לפני שבע שנים הקים את מקהלת "זמרת יה" שיצאו לה מוניטין ושמה הולך לפניה בעולם המוסיקה הליטורגית היהודית. בפסטיבל הקרוב תשמיע מקהלת "זמרת יה" שתי יצירות מאת שני מלחינים יהודים ילידי גרמניה ששרדו את אימי השואה - שניהם מוריו המובהקים של ד"ר אורי אהרן: "וקיבצתי אתכם מכל הארצות", מאת דב אלכסנדר ז"ל; ופרק קנ מתהילים, מאת צבי אבני יבדל"א. ברכת הצלחה שלוחה למקהלת "זמרת יה" ולכל הנוטלים חלק בפסטיבל

תוקן על ידי מהולל ב- 12/12/2013 23:35:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 14:15 לינק ישיר 
פסטיבל לבנדובסקי

את ישראל תייצג השנה גם מקהלת הגליל העליון בפסטיבל ולא רק מקהלת זמרת קה.
בשנה שעברה השתתפו מקהלת "רמתיים" בניצוחו של ריצ'רד שבי ציון ומקהלת ,יקר" בניצוחה של נורית כהן.
לפסטיבל הראשון בברלין לפני שנתיים הוזמנה מקהלת החזנים הירושלמית בניצוחו של בנימין גליקמן, והיא פתחה את השער גם למקהלות הנוספות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 09:59 לינק ישיר 

שרגאפייבל

תחשוב  טוב  יהיה  דוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 21:21 לינק ישיר 

ארבל-החזן שבתמונה הוא לפחות אחד מהחזנים הבאים :דוב הלר / דוב פרקש / דוב קרן / דוב הנדלר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 20:29 לינק ישיר 

הבן יקיר לי או דובי יקיר לי!?!

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 09:50 לינק ישיר 
חזנות מגוונת

היום יש פסטיבלים לחזנות,חסידות,שירים נפוליטנים,אופרה במצדהתפילה אוטנטית וגם:"הבן יקיר לי "נוסח לבנדובסקי.
ויעשו כולם אגודה אחתלשמח את עם ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 06:24 לינק ישיר 

מי  החזן שבתמונה ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > פסטיבל לבנדובסקי השלישי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext