| נשלח ב-12/12/2013 18:24 |
|
| |
האם הגברים הפכו לנשים?
לא יודעת מה איתכן בנות הפורום?!
אבל אני מזמן שמתי לב שהגברים שטבעם ודרכם להיות דרוכים ומפוקסים במטרה, מוצאים את עצמם משחקים ומתבחבשים עם עצמם כאישה בוכיה ורגשנית... ואני מדברת על כך שאת הצעד ליזום, להחליט, לפעול, לחזר ... האישה מצפה שכגבר - יהיה גבר! שאכן יפעל כך.... אך דא עקא, הם הפכו פתאום לנקבות חששניות ולא בטוחות, שכחו לגמרי שעליהם חלה חובת מציאת האבידה, וקיום המצווה הראשונה הכתובה בתורה...
נכון, אישה זו תופעה לא קלה... הן לעולם לא תיזומנה את הטלפון הראשון, או ההודעה הראשונה... הן תכנסנה לוואטסאפ שוב ושוב לראות אם הוא "מחובר", אך מעבר לזה הן לא תצייצנה.. ובפרט "הנראה לאחרונה"- מסגיר אתכם הגברים...
אבל בחיים צריך לפעול ולהחליט- גם אם זה לא... זה לגטימי ומקובל.. אבל תעמוד כמו גבר, תגיד את מה שיש לך להגיד... אין מה לחשוש... מימה אתם פוחדים?? אנו הנשים חזקות יותר מכפי שאתם מתארים לעצמכם...
נשמעת נימת מירמור מדבריי? אולי?? אבל זה יותר מהשלמה של המציאות... שבגילי...(30+) הבחורים הם מוגדרים כבר כאנשים.. לא בחורים! (גם במראה לצערי... מרגישה שאני יוצאת עם ,אבא שלי,..) הם אנשים שהתעייפו, התייאשו, חוו תסכולים, וזה מובן מדוע הם נוהגים כך...ומובן מדוע הם הפכו לדובי קוטב בתרדמת חורף...אך בהחלט לא מצדיק את ההתנהלות הלא ברורה כשזה מגיע לעניין השידוכים.. חברותיי הרווקות שסובבות אותי, נוהגות כולן במחשבה הזו- 'אם זה שלי זה יצא לפועל, ואם לא... אז שיתרחק'... הן לא תעשינה כלום לקרב... כי אנו פועלות לפי סכמות מסוימות ומקובלות- הגבר צריך וכדאי שיעשה את הצעד הראשון... ומכאן והלאה, זה יתנהל כך או אחרת.. אבל שב ואל תעשה עדיף- לא בעניין החיפוש אחר החצי השני.. אלא תעשה... והמאמץ כדאי... כשמלמעלה רואים את ההשתדלות בעניין זה בהחלט יקרב את הישועה..
נכון זה קשה לפעמים? ואני לא אהיה אמפתית בעניין- כי יש דברים שעליכם חלה החובה ועלינו לא- -לשלם על ההזמנה- במלון או בבית קפה.. -להגיע בפגישה ראשונה למקום מגורי הבחורה -אם זה מאוחר בלילה, לדאוג שהבחורה תחזור לביתה בשלום. -וכן, גם להתקשר.. לפני ואחרי הפגישה.. וכו'.... לדעתי....זה ישתלם לכם..
איך אמרה לי מישהי נשואה פעם?! "הגבר מחזר אחרי האישה לפני החתונה, והאישה מחזרת אחרי הגבר כל החיים" אני לא מספיק מבינה את החצי השני של המשפט משום שלא חוויתי נישואין וזוגיות ממושכת... ואולי נראה לי שזה צריך להיות הדדי בנישואין... אבל כן יש דרישה מהאישה - דרישה קודמת לדרישה של הגבר.. תהפכי את בעלך למלך... ואת תהפכי למלכה.. אז אולי לזה הכוונה?
אולי???
אה..ו...עצה שלי....כדאי שגברים ילמדו טוב מה זה נשים? זה מסובך אמנם..אבל קולטים את העניין בסוף.....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2014 13:59 |
|
| |
מי הלך לגוגל בשביל לראות את הזקן שלהם... גם לליברמן יש כזה זקן ,עוד אופציה!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 14:47 |
|
| |
א' -רונאן קיטינג לא משהו בכלל!!!! ב'- ברור שגברים שאת מכירה מחפשים רק בלונדיניות כי יש לך אובבסיה גמורה למראה חיצוני ג'- את יכולה להכיר מישהו שאינו שחור לבן כי ברור לכולם שגם את לא ממש שחור לבן!!! ואת מחפשת תכונות של גויים במקום להתמקד בדברים אחרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 12:12 |
|
| |
| אופק100 כתב: |  | לא יודעת מה איתכן בנות הפורום?!
אבל אני מזמן שמתי לב שהגברים שטבעם ודרכם להיות דרוכים ומפוקסים במטרה, מוצאים את עצמם משחקים ומתבחבשים עם עצמם כאישה בוכיה ורגשנית...
ואני מדברת על כך שאת הצעד ליזום, להחליט, לפעול, לחזר ... האישה מצפה שכגבר - יהיה גבר!
שאכן יפעל כך....
אך דא עקא, הם הפכו פתאום לנקבות חששניות ולא בטוחות, שכחו לגמרי שעליהם חלה חובת מציאת האבידה, וקיום המצווה הראשונה הכתובה בתורה...
נכון, אישה זו תופעה לא קלה... הן לעולם לא תיזומנה את הטלפון הראשון, או ההודעה הראשונה... הן תכנסנה לוואטסאפ שוב ושוב לראות אם הוא "מחובר", אך מעבר לזה הן לא תצייצנה.. ובפרט "הנראה לאחרונה"- מסגיר אתכם הגברים...
אבל בחיים צריך לפעול ולהחליט- גם אם זה לא... זה לגטימי ומקובל.. אבל תעמוד כמו גבר, תגיד את מה שיש לך להגיד...
אין מה לחשוש... מימה אתם פוחדים?? אנו הנשים חזקות יותר מכפי שאתם מתארים לעצמכם...
נשמעת נימת מירמור מדבריי? אולי?? אבל זה יותר מהשלמה של המציאות... שבגילי...(30+) הבחורים הם מוגדרים כבר כאנשים.. לא בחורים! (גם במראה לצערי... מרגישה שאני יוצאת עם ,אבא שלי,..)
הם אנשים שהתעייפו, התייאשו, חוו תסכולים, וזה מובן מדוע הם נוהגים כך...ומובן מדוע הם הפכו לדובי קוטב בתרדמת חורף...אך בהחלט לא מצדיק את ההתנהלות הלא ברורה כשזה מגיע לעניין השידוכים..
חברותיי הרווקות שסובבות אותי, נוהגות כולן במחשבה הזו- 'אם זה שלי זה יצא לפועל, ואם לא... אז שיתרחק'... הן לא תעשינה כלום לקרב... כי אנו פועלות לפי סכמות מסוימות ומקובלות- הגבר צריך וכדאי שיעשה את הצעד הראשון... ומכאן והלאה, זה יתנהל כך או אחרת..
אבל שב ואל תעשה עדיף- לא בעניין החיפוש אחר החצי השני..
אלא תעשה... והמאמץ כדאי... כשמלמעלה רואים את ההשתדלות בעניין זה בהחלט יקרב את הישועה..
נכון זה קשה לפעמים? ואני לא אהיה אמפתית בעניין- כי יש דברים שעליכם חלה החובה ועלינו לא-
-לשלם על ההזמנה- במלון או בבית קפה..
-להגיע בפגישה ראשונה למקום מגורי הבחורה
-אם זה מאוחר בלילה, לדאוג שהבחורה תחזור לביתה בשלום.
-וכן, גם להתקשר.. לפני ואחרי הפגישה.. וכו'....
לדעתי....זה ישתלם לכם..
איך אמרה לי מישהי נשואה פעם?! "הגבר מחזר אחרי האישה לפני החתונה, והאישה מחזרת אחרי הגבר כל החיים"
אני לא מספיק מבינה את החצי השני של המשפט משום שלא חוויתי נישואין וזוגיות ממושכת... ואולי נראה לי שזה צריך להיות הדדי בנישואין... אבל כן יש דרישה מהאישה - דרישה קודמת לדרישה של הגבר..
תהפכי את בעלך למלך... ואת תהפכי למלכה..
אז אולי לזה הכוונה?
אולי???
אה..ו...עצה שלי....כדאי שגברים ילמדו טוב מה זה נשים? זה מסובך אמנם..אבל קולטים את העניין בסוף.....
|
|
סליחה שאני שואלת - אבל למה החברה שלך חושבת ככה ?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2013 12:09 |
|
| |
אני לא יודעת מה איתכם .... אבל איתי מתחילים במבטים בלבד אומנם. אבל מה זה מבטים....
אתמול כשעליתי לאוטובוס ....
היו 2 בחורים שהסתכלו עליי בבת אחת וכשהם קלטו ששניהם נדלקו עליי אחד מהם הובך והשני פשוט לא התבייש-
המשיך להסתכל וממש לא התבייש !!!
ואם באמת אתם רוצים לדעת- עד כמה יפה הוא היה - גאד. עניים כחולות חטוב וגבוה. (קרוב למראה של הבחור בתמונה)
אבל לעולם לעולם לא יהיה מצב להכיר .....
כי הוא אינו שחור לבן
תוקן על ידי מתמזגת ב- 26/12/2013 12:09:10
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 08:34 |
|
| |
חחח... הבנתי.....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 02:56 |
|
| |
אדם?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 02:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 02:49 |
|
| |
חחחחחח לא הצלחת לנחש? אישה גברית שלא מעניין אותה הלבוש האיפור ובכלל גברים.......
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 02:35 |
|
| |
מז'תומרת??
גשי לפרטי.....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 02:05 |
|
| |
אופק בכוונה התייחסתי לגברית של יחידית... ולא לגברית שלך... כי לגברית שלך יש שם קצת אחר ואני לא אגיד אותו כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 01:51 |
|
| |
| אופק100 כתבה: |  | אני מכירה אישה גברית- שזה אומר- לא מעניין אותה הלבוש, הטיפוח והאיפור... היא גסה בתנועות שלה ובצורת דיבור... לא מתרגשת מדברים.... |
|
אז את מחפשת מישו מוזנח, שלא מעניין אותו איך הוא נראה ומדבר בגסות.... דווקא מזה לא חסר בכלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 01:48 |
|
| |
ו.... אדם- יפה הגדרת ל- "תקשיבו רגע" מה מכל המלל הזה יוצא... שדרוש גבר... אך לא מספיק דייקת... דרוש גבר- גבר... ולא נמושה...................... ואם שאלת על העצמאות שיש לגברים בני גילי- אני אישית כבר כמעט לא יוצאת עם בחורי ישיבה, כך שרוב הבחורים הם עובדים,.. ואמורים גם ללמוד חצי יום... כך זה לפחות בהגדרה שלהם... ויותר מכך, רובם הגדול הם בחורים עצמאיים, מנהלים עסקים ועניינים.... וכשזה מגיע לשידוכים.. הם הופכים חסרי חוליות ועמוד שידרה....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 01:45 |
|
| |
קודם כל אני לא שאלתי למה הוא לא גברי... דבר שני טבע האדם הוא שאם נמצא מישהו חזק ממך אתה אוטומטית הופך לחלש יותר... ככה לדעתי גם האשה ברגע שהגבר חזק ממנה היא נותנת לו את המושכות אבל נגיד מה היית עושה אם לא היית מפחדת ממקקים? מתחילה לצעוק כאילו את מפחדת רק כדי שהוא ירגיש טוב עם עצמו?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2013 01:42 |
|
| |
אתן מערבבות כאן הרבה דברים.... מקקים, אחריות, נשיות... לא חושבת שיש סתירה בין להיות נשית, ללהיות בלבוסטע.... אני אישית מאד נשית, מפחדת ונגעלת ממקקים...(אבל בארנק יש לי מקק מפלסטיק לשם תעלול...המוכרים בחנויות מקבלים תשלום + מקק... סתם..בשביל הקטעע?) ומצד שני, אני מאד חזקה, אחראית, מנהלת דברים וכו'.... זה לא קשור אחד לשני.. אני מכירה אישה גברית- שזה אומר- לא מעניין אותה הלבוש, הטיפוח והאיפור... היא גסה בתנועות שלה ובצורת דיבור... לא מתרגשת מדברים.... חוץ מ.. מקק.... כשהיא רואה מקק, אפילו הוא נבהל מהנעל הפלטפורמה המגושמת שעל רגלה.... זה שהיום נשים עובדות, מנהלות ואחריות... והן שר הפנים והחוץ, כי זהו כורח המציאות מול המחיה והכלכלה הדוחקת פה בארצינו... כך שאין קשר בין הדברים.......
|
|
|
|
|