באשכול זה נעלה תמונות של דברים שיצרנו, שקשורים למיאמי.
להסביר?
בשביל מה... קבלו הדגמות!
נשלח ב-13/12/2022 18:27
אפרים1 כתב:
היי חברים!!!!! סורי על ההקפצה... אני לא מצליחה לראות כאן שום תמונה אלא רק סימנים שיש תמונה אם יש משהו שמצליח לראות את התמונות או שלא מצליח אשמח שתכתבו כאן תודה!!! לא רואה תמונות
מיאמוש אם את יכולה לראות את התמונות אשמח אם תוכלי לכתוב כאן!!
נשלח ב-13/12/2022 18:20
AyalaMBC כתב:
היי חברים!!!!! סורי על ההקפצה... אני לא מצליחה לראות כאן שום תמונה אלא רק סימנים שיש תמונה אם יש משהו שמצליח לראות את התמונות או שלא מצליח אשמח שתכתבו כאן תודה!!!
לא רואה תמונות
נשלח ב-13/12/2022 15:13
היי חברים!!!!! סורי על ההקפצה... אני לא מצליחה לראות כאן שום תמונה אלא רק סימנים שיש תמונה אם יש משהו שמצליח לראות את התמונות או שלא מצליח אשמח שתכתבו כאן תודה!!!
כמובן שהתמונה הועלת בהסכמתה המלאה והקרדיט הוא לHRZ המדהימה
תוקן על ידי משיחמיד ב- 14/09/2017 19:41:06
היא מוכשרת מאוד.
תודה! היא תשמח לשמוע...
נשלח ב-5/1/2018 08:53
משיחמיד כתב:
אוקי,תראו משהו מדהים מדהים שחברה אחת,מוכשרת במיוחד יצרה היום:
שימו לב שהמסגרת מורכבת משמות כמה מהפרחים (דיויד ה. דוד פ. רבינא א. יאיר. יהודה ג. שאול. מ''מ גולדמן. יושי. זלמן פולק. מרדכי ש. ומיכאל ו.) ו-שהיא המציאה עוד רשי תיבות מענינים ל-MBC אח''כ חשבתי שהמילה "chose" (מקווה שכתבתי נכון) הייתה גם מתאימה פה... מקווה שהיצירה הזו מספיק יצירתית כדי שתצדיק את הקפצת האשכול...
קצת באיחור, אבל היה לנו טיול חורף לפני... חודשיים, בערך. היינו בחווארי מצדה. גם אני לא הבנתי מה זה בדיוק עד שהייתי שם. למען האמת, גם עכשיו אני לא בדיוק יודעת להסביר מה זה. רק אתאר אותם בקצרה - החווארים הם סוג של הרים מוזרים עשויים מ... גיר (?). נוח מאוד לכתוב בהם. כמובן, שחברתי החליטה לנצל אותם כראוי וכתבה עליהם שמות של סולנים אהובים עליה וגם M.B.C בענק. אני הייתי הצלמת... הקיצור, כמה שניסיתי להעלות את זה לכאן, לא הצלחתי. התמונות האלו כבדות מדי... יש מישהו שיכול לסייע בעניין? מקרה נוסף היה, בו פגשתי את מיאמי מונצחים על גבי חנויות. מסתבר, שירחמיאל הוא איש אשכולות, זריז ויש לו טעם מעניין. הגעתי למסקנה זו לאחר שנסעתי לתומי בשכונת גאולה הירושלמית ובעודי מביטה בנוף האנושי הרב שסביבי, צדו עייני חנות מעניינת במיוחד. הלא היא - "כלבו ירחמיאל" !!! שערו שנפשכם! חנות נוספת, ממוקמת ברחוב אלמוני למדי, קרויה "סופר מיאמי" הייתם מאמינים? כולי תקווה, שאצליח לצלם את החנויות ולהציג את הראיות המפלילות כאן...
נשלח ב-16/10/2017 15:02
היצירה של מיאמית, על קיר בקניון שיועד לצביעה בגואש
אוקי,תראו משהו מדהים מדהים שחברה אחת,מוכשרת במיוחד יצרה היום:
שימו לב שהמסגרת מורכבת משמות כמה מהפרחים (דיויד ה. דוד פ. רבינא א. יאיר. יהודה ג. שאול. מ''מ גולדמן. יושי. זלמן פולק. מרדכי ש. ומיכאל ו.) ו-שהיא המציאה עוד רשי תיבות מענינים ל-MBC אח''כ חשבתי שהמילה "chose" (מקווה שכתבתי נכון) הייתה גם מתאימה פה... מקווה שהיצירה הזו מספיק יצירתית כדי שתצדיק את הקפצת האשכול...
תוקן על ידי משיחמיד ב- 14/09/2017 19:41:06
כן, זה גם רעיון יצירתי במיוחד! Miami -My Best Choice מיאמי ,הבחירה הכי טובה שלי רעיון לסלוגן או חתימה:)