בית פורומים שידוכי חרדים

עד כמה בררנים מסוגלים להשתנות בעקבות טיפולים שונים ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/12/2013 12:00 לינק ישיר 
עד כמה בררנים מסוגלים להשתנות בעקבות טיפולים שונים ?

אני מדבר על בררן שלא מוצא חן בעיניו מראה מסוים, אני לא מדבר על מי שמפחד להתחתן, אם כי גם כאן מאוד מעניין אם ואלו טיפולים עובדים ומשנים את הבן אדם. לפי דעתי אפשר להגמיש את הבן אדם, שיתמקד ויחבב את מה שחשוב לו מבחינה חיצונית, אי אפשר לשנות בן אדם שיאהב מה שהוא ממש לא אוהב, ועדיין יש מרחב ניכר איפה ניתן ואפשר להתגמש ולשפר עמדה. מעניין לשמוע ממכם על מה שקורה בשטח. תודה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2014 16:37 לינק ישיר 

מעורר_שחר כתב:
מאוד קשה לשכנע בחור שרואה בלונדינית ומתעלף להתחיל לאהוב בחורות עם שיער שחור

מאוד קשה לשכנע בחורה שכל ההודעות שלה קשורות למראה חיצוני, שעדיין יש בעולם בנקים, משרדים, מפעלים, אוטובוסים, רכבות, לוחמים, מהנדסים, סוכני מכירות, חשמלאים, אינסטלטורים, נגרים, פרופסורים, תעשיינים, רופאים, מלגזנים, מלצרים, מלחים, מנופאים, נהגי משאיות, כימאים, עורכי דין, טבחים, עובדים סוציאליים, כורים, מכונאים, נהגי מוניות, דייגים, שומרים, מנהלי חשבונות, מחסנאים, סדרנים, קוטפים, מעצבים, קצבים, מורים, מזכירים, סבלים, פסיכולוגים, קלדנים, כובסים, מגרשי ספורט, מוזיאונים, קתדרלות, שמורות טבע, שווקים, אנדרטאות, ארגוני סיוע וסתם דברים מעניינים, ולא כל הזמן כולם חושבים על מה שהיא חושבת.

תוקן על ידי מעורר_שחר ב- 19/01/2014 00:01:06

"כשחוטבים עצים, עפים שבבים"
(יוסיף ויסריונוביץ' סטלין)

תכתוב בקיצור:'שיש חיים' !
אבל זה לא בחורה,כי בחורה לא תכתוב כל היום על מראה חיצוני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2013 00:01 לינק ישיר 
הכוונה לטיפולים פסיכולוגיים ואלטרנטיביים למיניהם, קבוצות תמיכה, הכל

מבריקה כתב:
אני מדבר על בררן שלא מוצא חן בעיניו מראה מסוים, אני לא מדבר על מי שמפחד להתחתן, אם כי גם כאן מאוד מעניין אם ואלו טיפולים עובדים ומשנים את הבן אדם. לפי דעתי אפשר להגמיש את הבן אדם, שיתמקד ויחבב את מה שחשוב לו מבחינה חיצונית, אי אפשר לשנות בן אדם שיאהב מה שהוא ממש לא אוהב, ועדיין יש מרחב ניכר איפה ניתן ואפשר להתגמש ולשפר עמדה. מעניין לשמוע ממכם על מה שקורה בשטח. תודה
מזה טיפולים שונים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2013 01:58 לינק ישיר 

רציף כתב:

מזה טיפולים שונים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2013 15:40 לינק ישיר 

מתמזגת כתב:
מתמזגת את קוראת את מה שאת כותבת?! ראית בסרט שנדלקו על בחורה בלונדינית?!? הפוסל במומו פוסל!!! כאילו אין בחורות עם שיער חום שחור ג׳ינג׳י כחול אדום סגול שהתחתנו?! רק בלונדיניות?! וואי תפסיקי להתלונן כבר.... כנראה שאם לא התחתנת זה לא קשור למראה חיצוני.... תעשי עם עצמך חשבון נפש ותפסיקי כבר לרשום שטויות!!

כן אני מכירה בחורים שמבקשים רק בלונדינית . עם כיפה שחורה ולבוש שחור לבן . אני מ-כ-י-ר-ה !!!!

זהו, מתמזגת, שכנעת אותי.
העברתי לשדכנית שלי הודעה להציע לי רק מעתה רק בלונדיניות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2013 12:58 לינק ישיר 

מתמזגת בעולם שלנו יש הכל!!! זה שיש לו כיפה והוא הולך שחור לבן עדיין לא הפוך אותו לחרדי... ואם את רוצה רק כאלה שרוצים את הדברים הללו...טוב כנראה שאת צריכה להסיק מסקנות!! אבל די עם החפירה על הבלונדינית בסרט עם האייפון... את עושה ורואה בדיוק את אותם דברים כמוהו אז אל תשפטי עד שתתקני את זה בעצמך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2013 11:26 לינק ישיר 

מתמזגת כתב:
מתמזגת את קוראת את מה שאת כותבת?! ראית בסרט שנדלקו על בחורה בלונדינית?!? הפוסל במומו פוסל!!! כאילו אין בחורות עם שיער חום שחור ג׳ינג׳י כחול אדום סגול שהתחתנו?! רק בלונדיניות?! וואי תפסיקי להתלונן כבר.... כנראה שאם לא התחתנת זה לא קשור למראה חיצוני.... תעשי עם עצמך חשבון נפש ותפסיקי כבר לרשום שטויות!!

כן אני מכירה בחורים שמבקשים רק בלונדינית . עם כיפה שחורה ולבוש שחור לבן . אני מ-כ-י-ר-ה !!!!

יש בזה משהו גם אני שמעתי...וטוב שכך...עדיף שיחפשו את זה מאשר ששיגעו לאישה שלהם את השכל שיש נשים יפות יותר ממנה...ויתלהבו מנשים אחרות כשהם הולכים לצד נשותיהם היפות...שכל חטאם הוא ששערן שחור...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2013 11:23 לינק ישיר 

די88 כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 23:02 לינק ישיר 

עד כמה אפשר להשתנות? אתה מבין לבד שזה תלוי בסוג טיפול, בזהות המטפל, ואישיות המטופל.
ומשום כך, איך אפשר בכלל לענות על שאלה כזו?

אם אתה שואל, איך אפשר לטפל? 
כמה נקודות שיכולות לעזור. 

א. מה הסיבה שהוא מתעקש על מראה מסוים.
הרבה פעמים זה בגלל קרובת משפחה שהיא המודל לחיקוי בשבילו. סרטים שהוא ראה שגורמים לו לדמיין צורהמסוימת. סחף חברתי וכו. בנסיבות הללו, הדרך הטובה ביותר זה להסביר לו עד כמה שזה לא מציאותי, ושהמציאות עולה על כל דימיון ולטובה. 

ב. מה כל כך חשוב לו ביופי. 
ועל כך: הסבר ברור שיופי חיצוני מושפע הרבה מיופי פנימי, ונתינת צ'אנס וניסיון להתחבר לאישיות ואח"כ למראה, תוכל לעזור הרבה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 19:06 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
את האמת?יש משהו מושך בבלונדיני...זה נראה זועק יותר אך אני חושבת שבכל צבע יש יופי מיוחד בפני עצמו...

כבר כתבתי ואכתוב שוב! 
בעלי השיער הבהיר בשמש הינם הכי אומללים!!!

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/12/2013 14:54 לינק ישיר 

מתמזגת כתב:
כל עוד גבר צופה בבלונד באייפון הוא לא יתגמש
הנשים הכי הכי חמודות יש להן שיער שחור

וואי איזה כיף מזל שיש עוד בחורים שחושבים ככה !

רק הרגע ראיתי סרט של בחור שמתחיל עם 3 בחורות .
וכולם מגיבים שהבלונדינית יפה . הם פשוט התעלמו מה -2 האחרות
אתה מבין - זה נראה שיש נהירה אחרי הבלונד. שכאילו שזה כזה פאוור גירל. power

תוקן על ידי מתמזגת ב- 17/12/2013 12:06:48

תוקן על ידי מתמזגת ב- 17/12/2013 12:07:09

תוקן על ידי מתמזגת ב- 17/12/2013 12:07:47

את פשוט חיה בעצמך בסרט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/12/2013 12:25 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/12/2013 12:14 לינק ישיר 

בס"ד
את האמת?יש משהו מושך בבלונדיני...זה נראה זועק יותר אך אני חושבת שבכל צבע יש יופי מיוחד בפני עצמו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/12/2013 12:08 לינק ישיר 

מאוד קשה לשכנע בחור שרואה בלונדינית ומתעלף להתחיל לאהוב בחורות עם שיער שחור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 12:05 לינק ישיר 

רציף כתב:
כל עוד גבר צופה בבלונד באייפון הוא לא יתגמש
הנשים הכי הכי חמודות יש להן שיער שחור

וואי איזה כיף מזל שיש עוד בחורים שחושבים ככה !

רק הרגע ראיתי סרט של בחור שמתחיל עם 3 בחורות .
וכולם מגיבים שהבלונדינית יפה . הם פשוט התעלמו מה -2 האחרות
אתה מבין - זה נראה שיש נהירה אחרי הבלונד. שכאילו שזה כזה פאוור גירל. power

תוקן על ידי מתמזגת ב- 17/12/2013 12:06:48

תוקן על ידי מתמזגת ב- 17/12/2013 12:07:09

תוקן על ידי מתמזגת ב- 17/12/2013 12:07:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 12:04 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
למה אין?אם הבנות החרדיות היו מקבלות את הטיפוח,מאפרת צמודה,מעצבת שיער צמודה,פושטופ,ניתוחים פלסטיים,ביגוד מושלם שהשחקניות מקבלות הן גם היו נראות כך...לא?

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/12/2013 13:15:06

חחחחחחחחח נכון אחותי..... את צודקת !!! למעשה - כל בחורה שאין בה משו שמכער אותה . והיא סה"כ נראית טוב . אחרי שדרוג היא כבר נראית פצצה.
לשחקניות שאני מכירה . יש בגדים יפים אבל אני חושבת ששלי דווקא יותר :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עד כמה בררנים מסוגלים להשתנות בעקבות טיפולים שונים ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext