רכשתי מחשב נייד עם חסימה של נתיב על המחשב-לא על הרשת
איך משתחררים מזה
נשלח ב-7/7/2015 20:31
תוקן על ידי יושב_בדד ב- 07/07/2015 20:35:35
נשלח ב-10/2/2014 14:15
מי דיבר על פרוקסי? אפשר בכל סוג של סינון שהוא, בין ברימון ובין בנתיב לגלוש לכל מקום אם הגלישה מוצפנת. אין אפשרות טכנית לסנן מידע מוצפן, פשוט מאוד כשהמידע יוצא מהתוכנה מוצפן ומגיע מוצפן אי אפשר לסנן אותו. בנוסף תוכנות כמו TOR בנויות לעקוף כל חסימה, ותאמין לי שהאנשים שבונים את אותם תוכנות חכמים 'קצת' יותר מגאוני חלם שיושבים בחברות הנ"ל. בנוסף לפרוץ את החסימה של רימון (לא לעקוף, לפרוץ) לוקח במקרה הכי גרוע כמה דקות.
נשלח ב-10/2/2014 14:09
אמנם ניסיתי רק כמה דקות, אבל מה שראיתי זה שהחסימה היא באמצעות כמה שירותי מערכת שא"א ליגוע בהם כלומר הם מסומנים במעומעם כזה כאומר אי אפשר להפסיקו או להגדירו. בגדול אין לי מושג אין משנים דבר כזה יתכן שאפשר למחוק את השירות הזה בדרך כלשהיא אני לא יודע לא כ"כ ניסיתי אבל מה שברור זה שזה לא לוקח כמה דקות והם עשו עבודה טובה, ובקשר לגלישה דרך הצפנה לא נראה שאפשר לגלוש בנתיב כמו שברימון א"א דרך פרוקסי אבל לא ניסיתי
נשלח ב-10/2/2014 12:55
אבל הצפנה מאיטה את הגלישה בד"כ משמעותית. ולבאושר, אני לא מכיר את התוכנה של נתיב, אבל אין דבר כזה תוכנה של חברה חיצונית שאי אפשר להסיר. הגישה לאינטרנט מבוצעת ע"י הקורנל ברמת התוכנה, ולשמחנו ולצערנו אי אפשר לגעת בקורנל, כך שתמיד תהיה גישה לאינטרנט. מה שכנראה הם עושים זה שינויים באישורים ברג'סטרי שמעבירים שליטה לתוכנה. זה אומר שאם אתה יודע איך התוכנה עובדת ועל מה היא עובדת זה מאוד קל לשנות אותו.
אני לא יודע מה צולניק התכוון, אבל בהצפנה בהכרח אין סינון... ונא לשמור על תרבות דיון.
נשלח ב-10/2/2014 09:09
אולי הצולניק המומחה יועיל בטובו לגלות לנו איך מנטרלים שירותי מערכת שנעולים? ונודה לו מאוד על הידע.
נשלח ב-10/2/2014 09:01
שטויות במיץ גזר , לוקח 4-5 דקות להסיר , ואפשר לעקוף בקלות גם בלי להסיר.
נשלח ב-9/2/2014 23:53
כמו שאמר אברהם העברי להוריד את התוכנה שלהם זה בזבוז זמן למתחיל ואתגר גדול למומחה מדובר על שירותי מערכת שלא ניתן לשלוט בהם או לשנותם כי הם חסומים בנעילה מיוחדת ואם תמחק תתוכנה אז לא יהיה לך גישה בכלל לאינטרנט כי בדיפולט אין גישה והתוכנה פותחת חלק. בקיצור תפרמט הכי מהר ופשוט
נשלח ב-22/12/2013 15:14
תנוח דעתך. פירמוט עולה יותר... ;)
נשלח ב-22/12/2013 14:31
הסרתי את זה בשעה טובה ע"י התקשרות לנתיב
רק שנפרדתי מ30 ש"ח
נשלח ב-20/12/2013 11:58
אם כך, הרוב קובע. בוודאי אם המחשב חדש אצלך. (אברהם, זה כולל את פרוגרם דאטא? ויתכן שהם מחליפים את הדרייבר, שאז הפיתרון הוא פשוט להוריד את הדרייבר המקורי. לא נתקלתי מעולם בתוכנה שלהם או במחשב שמכיל אותו, ולכן אין לי שמץ מושג בנושא. ניסיתי לעזור מהיגיון זה הכל).
נשלח ב-20/12/2013 11:52
יצחק, אדם, דיסק קשיח וכו'-
כתבתי ואני חוזר וכותב: יש לי נסיון משמעותי עם תוכנת נתיב, ואין שום דרך להסיר אותה דרך הסרת תוכניות, שחזור מערכת, מחיקה ידנית של קבצי התוכנה, ואפי' לא עם תוכנה המקצועית שמסירה מהפרוגרם פיילס ומהרג'יסטרי (במקרה כזה זה יכול להיות יותר גרוע. התוכנה כביכול תוסר אבל המחשב ימשיך להתנהג חסום ותקוע)!
אין לי הסבר לזה (אין לי ידע בתיכנות), אבל זו עובדה.
כאמור, 2 הדרכים היחידות שאני מצאתי להסיר את התוכנה (אני לא מתיימר לדעת הכל, אבל זה מה שאני מצאתי) הם ע"י חברת נתיב, או ע"י פירמוט המחשב.
נשלח ב-20/12/2013 11:17
כן. אם לא הסרת את התוכנה הם מדריכים אותך מה להפעיל ונותנים לך קוד שחרור, לפחות כך היה פעם.