אם צריך- אני מתנדבת שיפנו אלי באישי ואנסה לפנות למי שמעוניינים שאפנה/לנסות להתאים (בין אם פה ובין אם אנשים שב"ה מכירה)
מה דעתכם?
נשלח ב-14/1/2014 00:40
פעם שלישית זה כבר נהפך לחזקה ואין חרטות !!!
נשלח ב-14/1/2014 00:39
דודכהן822 כתב:
צודקת מבריקה כשמחמיאים חייבים לומר תודה גם אני כשאומרים לי דברים שונים אני אומר תודה למרות שאני שיש כאלו שאומרים לי בשביל לתת צמוי אז אני משחק אותה ראש קטן ואומר להם וואלה תודה לך ואז הוא מבסוט העיקר שאלו שנותנים מחמאות לא יחשבו שנפגעת וילכו הלאה.
יום טוב לכולם
מבריקה תמיד צודקת
זה כבר סוכם בעבר מעל גבי פורום "נכבד" זה. חכם שומע פעמיים
זה כבר סוכם יותר מפעם אחת. ;)
פעם שלישית אף פעם לא הזיקה(;
נשלח ב-14/1/2014 00:39
דודכהן822 כתב:
בס"ד
לא אני רוצה שהמחמאה תהייה אמיתית לא יודעת מה קורה איתי כמה שאני יותר גודלת אני נהיית יותר ילדה...מישהו שמע על התסמונת הזו? רציף מחלק רק מחמאות אמיתיות,במיוחד שזה נוגע אלייך (; ואני שמעתי עלזה,את בסדר...נראלי אני גם מתחילה להיות כזו
לקנות לכן טיטולים ומוצצים, או שאתן כבר מסודרות? ;) זה קורה מהבחינה הרגשית. פיזית ממשיכים להתבגר
לא נורא, זה נחמד להישאר צעירים ברוח.
יותר נחמד להישאר צעירים בגוף
נשלח ב-14/1/2014 00:35
מבריקה כתב:
צודקת מבריקה כשמחמיאים חייבים לומר תודה גם אני כשאומרים לי דברים שונים אני אומר תודה למרות שאני שיש כאלו שאומרים לי בשביל לתת צמוי אז אני משחק אותה ראש קטן ואומר להם וואלה תודה לך ואז הוא מבסוט העיקר שאלו שנותנים מחמאות לא יחשבו שנפגעת וילכו הלאה.
יום טוב לכולם
מבריקה תמיד צודקת
זה כבר סוכם בעבר מעל גבי פורום "נכבד" זה. חכם שומע פעמיים
זה כבר סוכם יותר מפעם אחת. ;)
נשלח ב-14/1/2014 00:34
מבריקה כתב:
בס"ד
לא אני רוצה שהמחמאה תהייה אמיתית לא יודעת מה קורה איתי כמה שאני יותר גודלת אני נהיית יותר ילדה...מישהו שמע על התסמונת הזו? רציף מחלק רק מחמאות אמיתיות,במיוחד שזה נוגע אלייך (; ואני שמעתי עלזה,את בסדר...נראלי אני גם מתחילה להיות כזו
לקנות לכן טיטולים ומוצצים, או שאתן כבר מסודרות? ;) זה קורה מהבחינה הרגשית. פיזית ממשיכים להתבגר
לא נורא, זה נחמד להישאר צעירים ברוח.
נשלח ב-13/1/2014 23:05
חייכנית770 כתב:
בס"ד
חחחח אין עלי אני מערבבת את זה עם דבש ושוקלדה...
הדבר הכי לא מעורר תאבון ששמעתי בכל ימי חלדי...
נשלח ב-13/1/2014 23:05
דודכהן822 כתב:
יום טוב לכולם
מבריקה תמיד צודקת
זה כבר סוכם בעבר מעל גבי פורום "נכבד" זה.
חכם שומע פעמיים
נשלח ב-13/1/2014 23:04
דודכהן822 כתב:
בס"ד
לקנות לכן טיטולים ומוצצים, או שאתן כבר מסודרות? ;)
זה קורה מהבחינה הרגשית. פיזית ממשיכים להתבגר
נשלח ב-13/1/2014 13:45
אסור להגיד על איכס, אוכל
נשלח ב-13/1/2014 13:30
בס"ד
אמא תמיד אומרת שאסור להגיד איכס על אוכל...פוייה
נשלח ב-13/1/2014 13:25
בס"ד
חחחח אין עלי אני מערבבת את זה עם דבש ושוקלדה...
נשלח ב-13/1/2014 13:19
איכס
נשלח ב-13/1/2014 13:04
בס"ד אמממ את האמת?זה המאכל היחיד שאני יודעת לבשל...
נשלח ב-13/1/2014 12:54
דודכהן822 כתב:
בס"ד
לקנות לכן טיטולים ומוצצים, או שאתן כבר מסודרות? ;)
עדיף דייסה
נשלח ב-13/1/2014 00:30
מבריקה כתב: