אהבתי את האשכל הזה! ממש חמוד! אוקי אז... הצלצול של הפאלפון שלי זה הסולו של יהודה גורקין בשיר אשא עייני (מDVD יבא) הצלצול של ההודעה שלי זה סוף הסולו של יאיר קעניג בשיר שבת "חדש ימינו כקדם" גם כן מהDVD ולשעון מעורר שמתי את השיר של דוד פרלמן מודה אני!
נשלח ב-8/1/2018 15:25
סנחריב כתב:
שלי התחלף לסולו של עודד קאריטי בone by one סולו מושלם מלכל הדעות!!!!!!!!
לגמרי! אחד השירים של מיאמי שאני הכי אוהב.
עכשיו בגללך (בזכותך) הלכתי לשמוע אותו איזה 20 פעם ברצף...
זה קורה לי הרבה אך במספר רב יותר של פעמים...
נשלח ב-5/1/2018 06:30
חחחחחחח.... אני, למען האמת, החלטתי לא להתלבט יותר מדי. כל אחד מאנשי הקשר קיבל צלצול שונה של מיאמי שאהוב עלי... (אגב, זה שימושי מהבחינה שברגע שמישהו מתקשר אני יודעת מי זה עוד לפני שאני מסתכלת בצג...) כנ"ל בשעון המעורר - אני מכוונת אותו בערך ל - 5/6 פעמים בבוקר, אבל כל פעם זה צלצול שונה. לא חשבתי אפילו אם אני שמה שיר מקפיץ או שמלחיץ להתעורר איתו אז מדי פעם אני קמה בפתאומיות והלחץ דם שלי מזנק בגלל השעון המעורר... נו, באשמתי הבלעדית! אבל זה היה בפלאפון אחר... שעדיין קיים. בפלאפון שאני באמת משתמשת בו - אי אפשר בכלל לשים שום שיר. אז... בצער רב וביגון (אגב, שמתם לב כמה המילה הזו דומה ל"ביגון"...?) קודר - אני מודיעה על היעדרותו של שיר מיאמי מפלאפוני... נו. ולוואי שהמצב ישתנה...
תוקן על ידי קוגניתוש ב- 05/01/2018 06:34:24
נשלח ב-4/1/2018 19:08
חחח זה כזה reaachh outt... בתרועה רמה סולו מדהים!!
לגמרי! אחד השירים של מיאמי שאני הכי אוהב.
עכשיו בגללך (בזכותך) הלכתי לשמוע אותו איזה 20 פעם ברצף...
נשלח ב-3/1/2018 15:57
נשלח ב-3/1/2018 13:14
אאוקי סליחה על ההצתה המאוחרת! הצלצול של הפלאפון שלי זה WHEN אחד השירים המושלמים של מיאמי!!! (ד"א זה אחד מתוך שני השירים של מיאמי האהובים עלי) והצליל של השעון מעורר הוא רווח מאלבום משיח!! שירחמיאל צועק !everybody up האמת די מלחיץ לקום ככה!!
נשלח ב-24/11/2017 14:56
כרגע הצלצול שלי הוא יבוא. (זה גם נאמר באחד הראיונות בע"ה אעלה אותו כשיהיה לי זמן לשבת על ראיון נוסף.)
ווי איזה אשכול חמוד... את האמת. כשקנו לי פלאפון שיש בו אפשרות לשים איזה צילצול שבוחרים הייתי בבעיה אמיתית. היו יותר מדי שירים שרציתי לשמוע בתור הצילצול שלי....! (זוכרת את זה מיאמית??? חיחיחי)
בסופו של דבר הצליל של ההודעות שלי הוא הקטע שיאיר קניג שר את המילים "עזרי מעם השם"-הרעיון נילקח ישירות ממישהו (אולי אידי? לא זוכרת...) בעברו של הפורום שעשה את אותו הדבר רק בקטע של דיויד הרשקוביץ. השעון המעורר שלי הוא WHEN (חתוך בקטע שכל המקהלה שרה את הפזמון.... איזה כייף להתעורר ככה! אתם לא מבינים...)
והצילצול שלי הוא הקטע של הגיטה החשמלית ב''שמע ישראל'' (לפני הסולו של ריצ'י) ומייד שמסתיים הקטע של הגיטרה,בהמשך ישיר,שומעים את יהודה גורקין "שמע ישראאל השם אלוקיינוו..." (פשוט חתכתי את הקטע של ריצ'י ביניהם... זה יצא חמוד...לא קולטים שזה חתוך...)
חחח איך אפשר לשכוח משיחמיד והצילצול שלי הוא ה' אחד של עודד כמובן
ווי איזה אשכול חמוד... את האמת. כשקנו לי פלאפון שיש בו אפשרות לשים איזה צילצול שבוחרים הייתי בבעיה אמיתית. היו יותר מדי שירים שרציתי לשמוע בתור הצילצול שלי....! (זוכרת את זה מיאמית??? חיחיחי)
בסופו של דבר הצליל של ההודעות שלי הוא הקטע שיאיר קניג שר את המילים "עזרי מעם השם"-הרעיון נילקח ישירות ממישהו (אולי אידי? לא זוכרת...) בעברו של הפורום שעשה את אותו הדבר רק בקטע של דיויד הרשקוביץ. השעון המעורר שלי הוא WHEN (חתוך בקטע שכל המקהלה שרה את הפזמון.... איזה כייף להתעורר ככה! אתם לא מבינים...)
והצילצול שלי הוא הקטע של הגיטה החשמלית ב''שמע ישראל'' (לפני הסולו של ריצ'י) ומייד שמסתיים הקטע של הגיטרה,בהמשך ישיר,שומעים את יהודה גורקין "שמע ישראאל השם אלוקיינוו..." (פשוט חתכתי את הקטע של ריצ'י ביניהם... זה יצא חמוד...לא קולטים שזה חתוך...)