אני רוצה לאחל רפואה שלמה לרב חיים אדלר שנבצר ממנו מבחינה רפואית להשתתף בשבת ההכתרה של החזן אברמי קירשנבואים ובקונצרט שיתקיים ביום שני הקרוב בהיכל התרבות בתל אביב. אני מאחל לו שיחזור לעצמו ונוכל להנות ממנו בשבתות וקונצרטים.
נשלח ב-23/12/2013 12:35
שמאלציסימו
האם נתת תשומת לב כלשהי לדברים שהעלית באשר לקטע שהחזן הרב אדלר אמור להפתיע הערב בקונצרט ?
האשכול נפתח למען איחולי רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל, וכאן הינך מעורר חרושת שמועות רציניות רח"ל שהקטע שעימו אמור להפתיע הינו מתוך סיום תפילת העמידה של יום כיפור וגם ל"ע וידוי...
חוזר ומאחל לרב החזנים/החזן הרב ח. אדלר הי"ו, בריאות טובה ואריכות ימים מתוך נחת וכל טוב לפחות עד מאה ועשרים שנה
נשלח ב-23/12/2013 10:59
עכשיו אני מרגיש ממש חשוב כי אני נמצא בעניינים ואתם לא... מסתובבת שמועה עקשנית כי אדלר התכוון שלא להופיע בשבת כדי לשמור את קולו לקונצרט שמתקיים הערב. משום שהעניין פורסם לא היתה לו ברירה אלא כן להתפלל בבוקר השבת את תפילת המוסף. אך משום שהרי הוא כבר הוצהר כלא חש בטוב חלה בעייתיות מה שישיר הערב כרגיל... אז מה שהולך לקרות הוא ככה, אדלר יתיישב בקהל כמאזין ממוצא ויוזמן "בהפתעה" לשיר את אלו-הי עד שלא נוצרתי" על הבמה עם התזמורת. אופס.. הלכה ההפתעה... סורררררריייי. אבל כמו שאמרתי זו רק שמועה ושמועות סופן להתבדות (בדיוק כפי שקרה בתפילת מוסף בשבת האחרונה בבית כנסת הגדול...) אז מי שהספיד את הפורום וזילזל בכוחו כדאי לו שיחשוב שנית, בכל אופן דברים משתנים לפי פרסומים כאלו ואחרים...
נשלח ב-21/12/2013 22:28
רפואה שלימה ובריאות איתנה!!
נשלח ב-20/12/2013 15:29
נודע לי כי החזן חיים אדלר אכן יתפלל מוסף בשבת זו בביה"כ הגדול בירושלים
נשלח ב-20/12/2013 14:03
רפואה שלמה לחזן חיים אדלר, אחד מעמודי התווך בעולם החזנות כיום. מבירור מעמיק החזן חיים אדלר שב לאיתנו ובעז"ה נשמע ממנו בקרוב. ואין כל צורך באשכול צהוב זה או אחר. למרות שיתכן והכוונות טהורות אך יש שמסיקים מסקנות אני מאחל לחזן אדלר בריאות ונחת עד מאה ועשרים שנה, שימשיך להנעים לפני קונו למרות העצב שהפורום בשנת בצורת, אני שמח על כך שלפחות הרכילויות בפורום שקטו ונחו.
תוקן על ידי Bnei ב- 20/12/2013 14:03:32
נשלח ב-20/12/2013 13:42
לחזן הענק ר' חיים אדלר היקר, רפואה שלמה ובריאות איתנה. למניש, בתקופה האחרונה זכינו לפורום נקי וענייני. תשתדל שכך זה ימשיך להיות. תודה ושבת שלום, רוני
נשלח ב-20/12/2013 12:25
רפואה שלימה ובריאות טובה
יעקב
נשלח ב-20/12/2013 11:37
רפואה שלמה
לחזן הרב חיים אדלר
רופא חולים ישלח רפואה שלמה. ובריאות תקינה.
נשלח ב-20/12/2013 07:33
איחולי רפו"ש בתוך שאר חולי ישראל במהרה
נשלח ב-20/12/2013 07:32
נח- אל תמחה. אין למנחם ודומיו מה לחפש שם. "אשרי האיש אשר לא הלך וכו'".........
הק' מעניש
נשלח ב-19/12/2013 21:16
למה מנחם לא ינגן?
מנחם הוא איש מקסים.
הלוואי שירבו כמותו בישראל.
מאיר פנים לכל אדם.
מוזיקלי ברמות.
נשלח ב-19/12/2013 20:45
אם בכך עסקינן אני מאחל לר' חיים רפואה שלמה וחזרה לשגרה. ואני מוחה על מניעתו והשפלתו של הפסנתרן מנחם בריסטובסקי לנגן ביום שני בקונצרט בהיכל התרבות והמבין יבין.....