בית פורומים שידוכי חרדים

אני חייב להתחתן?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2013 00:02 לינק ישיר 
אני חייב להתחתן?!

נכון שהשנים חולפות ועדין לא מצאתי את בת זוגתי, זה אומר שאני חייב להתפשר על דברים כדי להתחתן?! או שאולי דוקא לחזק את הדברים החשובים לי ולא להתפשר?! מה גורם אצלכם הזמן שחולף, להתפשר או להתבצר? שתפו...

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 20:40 לינק ישיר 

אני בטוח שיש עוד רבים שייצטרפו אלינו בענין הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 17:59 לינק ישיר 

אני כ"כ שמחה שחסידה, ליטאי וספרדייה הגיעו לבונה משותפת אחת, אין ספק שאלו ימיות המשיח מהאחוות אחים שיש כאן !!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 15:19 לינק ישיר 

בס"ד
כנ"ל אני לגבי כל הסטיגמות(=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 15:07 לינק ישיר 

יפה דיברת. כנ"ל גם אני לגבי בת להורים גרושים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 14:56 לינק ישיר 

בס"ד
לא אסכים אך אם בטעות נפגשנו...ואני יתלהב מהאישיות שלו...אז אולי...לך תדע...(מפחיד לרשום את זה...שרק ה' לא יראה את זה וידביק לי אחד כזה...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 14:51 לינק ישיר 

אם יציעו לך בחור מכוער עם רגל תותבת, את תסכימי?! ואולי עם בחור כזה את צריכה להתחתן?? מה, תישארי רווקה???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 11:32 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
בקשר ליתום ובת לחוזרים בתשובה(שהבת נולדה לבית חרדי) אין לי בעיה. לגבי בת להורים גרושים זה בעיה אמיתית(כמו שפרשתי), זה לא סתם סטיגמה.

צודק..אז מה תישאר רווק?אולי עם כזה דבר אתה צריך להתחתן?איך אפשר לדעת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 02:39 לינק ישיר 

בקשר ליתום ובת לחוזרים בתשובה(שהבת נולדה לבית חרדי) אין לי בעיה. לגבי בת להורים גרושים זה בעיה אמיתית(כמו שפרשתי), זה לא סתם סטיגמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 00:47 לינק ישיר 

אני אמרתי אחוזים (קרי- חלקית) ודוד הפך את זה כבר לחזקה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 00:33 לינק ישיר 

וכמו שדוד אמר: צודקת, צודקת,צודקת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2013 00:29 לינק ישיר 

הממממ נכון יש אחוזי של צדק בדבריך 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2013 23:25 לינק ישיר 

אבל הבעיה שלנו שאנחנו לא מכירים את האישיות וכמה האופי מיוחד,בקושי בפגישות רואים,אז בבירורים ודאי שלא.
לכן מושפעים מדברים חיצוניים שאותם קל לדעת.ומלכתחילה מעדיפים לא להכנס ל'סיפורים קשים'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2013 18:40 לינק ישיר 

אתה כותב שהפסקת להתייחס לסטיגמות ובהמשך ההודעה אתה כותב שזה לא מי יודע מה (ילד שגדל במשפחה כזאת) אתה קצת סותר את עצמך, תחליט באיזה צד אתה.... :) 

לי אין ממש דעה בנושא כי מצד אחד באמת בחור להורים גרושים זה נשמע כ"כ רע אבל בפועל לא בהכרח שזה נכון וזה סוג של לקחת ריזיקה 

למשל יש לי חברה שהתאלמנה לפני חודש מבעלה שהיו נשואים רק פחות מ-4 חוד' ואני יודעת בוודאות כמה שהיא בחורה מיוחדת !!!!!!!!  אבל באמת משהו לא רגיל ואם היו מציעים לי בחור עם אותו סיפור ומיוחד כמוה בלי לברר עליו הייתי יוצאת אתו ..... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2013 14:30 לינק ישיר 

לסטיגמות כאלה אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס, אבל בואי נאמר שבת להורים גרושים זה עדין קצת בעיה בשבילי, אז אני יגש לזה רק אם יש לי איפה לברר עליה ממש טוב. ואין מה לעשות, ילד לומד דפוסי התנהגות מאיפה שהוא גדל, ובדר"כ במשפחה שההורים יתגרשו בסופו של דבר, כנראה שדפוסי ההתנהגות לא היו מי יודע מה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2013 11:23 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
בס"ד
על הכל אפשר ורצוי להתפשר מתי שהו...רק לא על יר"ש מידות טובות ו...משיכת הלב!! ומשיכת הלב כולל בתוכו את רוב הדברים שכנראה התכוונת שאפשר לוותר עליהם.

לא בדיוק... אני לא חושב שהלב לא יימשך לבחור בגלל שבוא נגיד הוא בא ממשפחה גרושה/יתום/חוזב"ש...
או שיכול להיות שגם בחור שלא נראה כ"כ טוב יקסים אותי מבחינת האישיות וליבי יימשך אליו למרות הכל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אני חייב להתחתן?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext