הפעם טוב הצליחו להפתיע אותי כי למרות שהם לא הכניסו נציג למועצה ולכאורה היו יכולים להיבנות ממסע ההסתה נגד הציבור החרדי הם ישבו מהצד כאילו והדבר אינו נוגע להם כלל ועיקר ולא הצטרפו למסע ההסתה. אני מוקסם מזה עד כדי כך שאם הדבר היה תלוי בי הייתי בפעם הקרובה מצביע לטוב אך כידוע לחרדי אין זכות בחירה יש לו רק זכות הצבעה ורבותי יורו לי כמובן להביע ליהדות התורה. אני בטוח שישנם רבים מהציבור שמוקסמים כמוני מהנהגות זאת ולכן הסיכוי של טוב הפעם להכניס נציג גדול מבעבר.
נשלח ב-29/12/2013 02:28
הוי קפדי אחרי שנים של השמצות על טוב אתה ככה מפרגן אני מוכרח לומר על כך מלאך רע על כרחו עונה אמן
נשלח ב-29/12/2013 02:29
טוב
נשלח ב-29/12/2013 12:23
ישנם הרבה מצביעים של טוב שהפעם לא הצביעו לטוב בגלל החבירה שלהם לאלי כהן אם הפעם הם ילכו עם אבוטבול יש להם סיכוי מאד טוב לעבור את אחוז החסימה
נשלח ב-29/12/2013 13:48
לא טוב
נשלח ב-29/12/2013 15:03
אה אוקיי
נשלח ב-29/12/2013 20:41
הכל כמובן רק אם הם יצטרפו לציבור החרדי בהצבעה על הראשות או ימנעו כי כעת ממש לא משנה איזה ראש עיר יותר טוב אלא המאבק הוא האם לחרדים יש זכות בכלל כי כעת זה פשע להפוך לרוב זה פשע לגור איפה שרוצים וכל דבר שחרדי הזוי עושה מאשימים את כולם אז אם אתם מרגישים שאתם חרדים (למרות שאני חושב שהרבה מיכם הם לא ) אז נראה אותכם עומדים לצידנו אבל אם לא אז ...
נשלח ב-29/12/2013 23:39
אני לא יודע מה טוב יעשו אך כאחד שבחר בטוב ובאלי כהן אני יכול להגיד לכם כי אחרי ההסתה של אלי כהן נגד הציבור החרדי אני ואשתי הגענו למסקנה שאם יהיה בקרוב עוד פעם בחירות נצביע לטוב ולמשה אבוטבול.
נשלח ב-30/12/2013 16:37
סיירת_מרן כתב:
הכל כמובן רק אם הם יצטרפו לציבור החרדי בהצבעה על הראשות או ימנעו כי כעת ממש לא משנה איזה ראש עיר יותר טוב אלא המאבק הוא האם לחרדים יש זכות בכלל כי כעת זה פשע להפוך לרוב זה פשע לגור איפה שרוצים וכל דבר שחרדי הזוי עושה מאשימים את כולם אז אם אתם מרגישים שאתם חרדים (למרות שאני חושב שהרבה מיכם הם לא ) אז נראה אותכם עומדים לצידנו אבל אם לא אז ...
חוצפן
נשלח ב-31/12/2013 10:43
פום סיירת מרן לא ראוי כלל ליחס
נשלח ב-31/12/2013 13:08
מה חוצפן
זה השפה שהם מכירים
פסול לעדות להעיף מהכוללים ומבית הספר חרדקים וכ'ו
כך שמדובר באנשים שאין מרחק גדול ביניהם לבין עבודה זרה
הערכה שלי: מצביעי טוב בסופו של דבר או שיתמכו באבוטבול או שישארו נייטרלים.
מבחינת אלי כהן, הם לא יפסידו. כי באם יבחר אלי כהן בכל מקרה הוא יקח את טוב לפני כל המפלגות החרדיות (במידה ויעברו הפעם את אחוז החסימה). על כך שתמכו בו בסיבוב הראשון (באופן רשמי, לדעתי לפחות מחצית מצביעי טוב מאחורי הקלפי שלשלו פתק של טוב ושל אבוטבול).
בל נשכח שבבחירות חוזרות אחוז ההצבעה יגדל וזה אומר שבשביל לעבור את אחוז החסימה יצטרכו טוב עוד כ300 קולות.
נשלח ב-2/1/2014 04:06
זו גם ההערכה שלי, בסופו של יום............................................... אה אוהההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
נשלח ב-3/1/2014 08:17
אני חושב שרוב הסיכויים שטוב יחברו לאבוטבול ורק 10 אחוז שטוב ישארו עם אלי כהן וזאת משום שחבירה לאבוטבול תגרום להרבה מצביעים חרדים לבחור בהם וזאת לאחר שהתברר שהרבה חרדים שהיו בפוטנציאל להצביע טוב הצביעו למפלגות חרדיות אחרות בגלל שטוב הלכו עם אלי כהן וזה ממש חבל