את רוצה כאילו מתכון להכין את זה?... תראי, היא לקחה גבינות קשות, לא צהובות, אבל כמו האלה הבולגרית והצרפתית וכו', יודעת מה אני מתכוונת כן? אז היא לקחה מלא כאלה ושמה בארגז, כיסתה את הארגז וירדה למטה במדרגות המעופשות, יד אחת החזיקה במעקה ויד אחת איכשהו בארגז, (אני הייתי מציעה לה לקשור את זה כמו שימי גרוס שם במיאמי שקשר את הגיטרה, אבל פגשתי אותה בשבת רק בהזיות של הלילה על מהללו) השמלה התרטבה, אבל היא לא התייחסה, היא לא מפונקת, היא רק ניסתה לדמיין את אונמר יורדת שם במדרגות עם שמלת המלמלות שלה וזה גרם לחיוך קטן ומשעשע להפציע. אז למטה היא הניחה את זה, אחרי שהיא בדקה שאין שם בחדר שום חלון, שהרצפה מספיק קרירה, ואז במשך כמה שבועות הגבינה שם התעפשה לאט לאט וכל כמה ימים היא ירדת לשם לבדוק אם הגבינה כבר נראית בסדר, וגם להפוך אותה לצד השני שיתאוורר קצת. הריח, יש לציין, לא היה מי יודע מה, אבל הוא גם לא הזיז לה הרבה מדי. ואם רצית לדעת איך היא עובדת מבחינת הרפואה שלה, איך היא מרפאה וזה, אז את זה כבר צריך לשאול מישהו שמבין ברפואה אלטנטיבית, חלופית, אבל מכיוון שבבגרות שעשיתי רק הסבירו מה הכוונה רפואה אלטנטיבית אז אני רק אנסה לאלתר לך פה תשובה, לדעתי, הגבינה המעופשת, הייתה יבשה מבחוץ, אבל בפנים היא הייתה רטובה, כשמרחו אותה על הפצעים, אז יצאה כמות מדודה של החלק הרטוב שבפנים, המים האלה, מלאים בחיידקים גבינתיים שטובים לשרירים אכולים כי הם גם מקיזים את המוגלה ומייבשים שם את העסק (אל תשאלי אותי שאלות כמו 'איך מים רטובים מייבשים עסקים'...) אהממ, את כאן דעתי ה.. רפואית?... דעתי המהעללועית...:)
 |
|
|