בית פורומים שידוכי חרדים

בחירה חופשית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/1/2014 23:28 לינק ישיר 
בחירה חופשית

בחירה חופשית נתינת בידינו להחליט רציתי לדעת מה אתן מעדיפות בבחור האם שילמד יום שלם או חצי חצי???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2014 14:23 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
riki_m כתבה:

פווווווווווו לפעמיים נראה לי שאת כותבת מהניק שלי רק בצורה הרבה הרבה יותר טובה, אני נהנית לקרוא את התגובות שלך ולדעתי את צריכה להיות יותר פעילה לרווחת הכלל :) 

תודה מותק :)

והאמת? לא פעם ולא פעמיים אני מתחילה לכתוב משהו ומתחרטת, יש דברים שכמה שינסו לדבר עליהם, הם נשארים ערטילאים עד אחרי החתונה והחיים שלפני ואחרי כלכך שונים שלא מבינים בכלל על איזה שטויות התעקשנו בשידוכים :)

ומצד שני, יש גם משהו ברווקים (שגם אני הייתי כזו ברווקותי) שגורם להם להתעצבן על נשואים שמתערבים להם בחיים: יאללה יאללה, רק התחתנו ופותחים עלינו את הפה, שישבו בשקט ויסתמו, הם כבר שכחו מה זה חיי הרווקות וכמה מתיש לחזור לבית ההורים אחרי עוד פגישה צולעת.

כך שמשני הכיוונים אני מרגישה לא בנוח כאן, אבל מידי פעם לא מתאפקת ומגיבה, סך הכל, הפורום הזה היה לי מקום אהוד במשך זמן לא מועט והכרתי כאן אנשים מדהימים וכל בוקר מחדש אני נכנסת לראות אם עוד מישהו פתח אשכול אושר :)

טוב, חפרתי יותר מידי, מתנצלת מפותח האשכול.
רק אושר תמיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה 

משפט ששמעתי לא מזמן תנסה מקסימום תצליח או על אותו משקל תנסי מקסימום יאהבו. לדעתי דווקא מנקודת מבט של אנשים נשואים אפשר הרבה יותר ללמוד (אמרו פעם אין חכם כבעל ניסיון) מאשר לא ללמוד 

ונכון שלפעמיים אתם מעצבנים אבל במקום זה נשואים יכולים לגלות קצת אמפתיה למרות שהם לא מרגישים את זה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 14:10 לינק ישיר 

riki_m כתבה:

פווווווווווו לפעמיים נראה לי שאת כותבת מהניק שלי רק בצורה הרבה הרבה יותר טובה, אני נהנית לקרוא את התגובות שלך ולדעתי את צריכה להיות יותר פעילה לרווחת הכלל :) 

תודה מותק :)

והאמת? לא פעם ולא פעמיים אני מתחילה לכתוב משהו ומתחרטת, יש דברים שכמה שינסו לדבר עליהם, הם נשארים ערטילאים עד אחרי החתונה והחיים שלפני ואחרי כלכך שונים שלא מבינים בכלל על איזה שטויות התעקשנו בשידוכים :)

ומצד שני, יש גם משהו ברווקים (שגם אני הייתי כזו ברווקותי) שגורם להם להתעצבן על נשואים שמתערבים להם בחיים: יאללה יאללה, רק התחתנו ופותחים עלינו את הפה, שישבו בשקט ויסתמו, הם כבר שכחו מה זה חיי הרווקות וכמה מתיש לחזור לבית ההורים אחרי עוד פגישה צולעת.

כך שמשני הכיוונים אני מרגישה לא בנוח כאן, אבל מידי פעם לא מתאפקת ומגיבה, סך הכל, הפורום הזה היה לי מקום אהוד במשך זמן לא מועט והכרתי כאן אנשים מדהימים וכל בוקר מחדש אני נכנסת לראות אם עוד מישהו פתח אשכול אושר :)

טוב, חפרתי יותר מידי, מתנצלת מפותח האשכול.
רק אושר תמיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 13:46 לינק ישיר 

תשריאברהם כתב:
לא כוונתי הייתה לכך שהפרנסה נקבעה מראש השנה וכל מה שצריך זה השתדלות אכן כמו ריקי אהבתי את הסבר לא צריך לפתוח שני ברזים 3>

תודה.

קרדיט לרב איינהורן 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 13:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 13:01 לינק ישיר 

בס"ד
חחח אני כדעתך אמרת משו חכם...אני ממש לא מחפשת דמות אבהית או ילד רק אמרתי מה ששמעתי מיועצת אחת... סה"כ אני מחפשת בחור נחמד שיהיה חבר אמת לחיים.זהו בקשה קטנה ופשוטה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 12:58 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

פווווווווו כתב:
ממש לא! ממש ממש לא!

שני בני הזוג שותפים הדדיים בתא המשפחתי שהם מקימים, החל בפרנסה, גידול הילדים, חינוכם, בריאותם וכלה בטיפוח הזוגיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אגב,שמעתי שבזוגיות בריאה יש 3סוגי קשר עם הבן זוג....
אבא,חבר,ילד.... לפעמים את רוצה שהוא יגונן עליך כמו אבא טוב,לפעמים שיקשיב כמו חבר טוב,ולפעמים את דואגת לו כמו לילד....וכן להיפך...

אהבה, אחווה, שלום ורעות.

שתהיה אהבה ללא תנאים כמו אב לבנו אבל גם יותר לתת ביקורת כשצריך.

אחווה כמו שני אחים שגם כשהם רבים, הם תמיד נשארים יחד.

רעות כמו רע, חבר, שתמיד עומד לצידך ולא מתייחס לחסרונות שלך.

אבל לא במובן הפשטני של המילים.
את לא צריכה להתייחס לבעלך כמו אל ילד קטן, להיפך, גבר צריך את המקום ה'גברי' שלו בבית.
ואם את מתחנת כדי שתהיה לך דמות אב, חבל עלייך..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 12:27 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
ממש לא! ממש ממש לא!

שני בני הזוג שותפים הדדיים בתא המשפחתי שהם מקימים, החל בפרנסה, גידול הילדים, חינוכם, בריאותם וכלה בטיפוח הזוגיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אגב,שמעתי שבזוגיות בריאה יש 3סוגי קשר עם הבן זוג....
אבא,חבר,ילד.... לפעמים את רוצה שהוא יגונן עליך כמו אבא טוב,לפעמים שיקשיב כמו חבר טוב,ולפעמים את דואגת לו כמו לילד....וכן להיפך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 12:20 לינק ישיר 

ממש לא! ממש ממש לא!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 12:13 לינק ישיר 

בס"ד
מעניין מאד והאישה היא האמא שלו?היא המשרתת של הבן זוג?למה זה תמיד נורמלי שאישה עושה הכל+לפרנס והבן זוג מקבל הכל עד השולחן?
כנראה שלא הבנת אותי נכון...אני לא רוצה שיהיה צמוד אלי כל היום... אמרתי שילמד שעה אחרי עבודה....
עבודה לוקחת כבר חצי מהיום...אחרי שעה לימוד+ערבית,נותר בסה"כ מספר שעות שבהם אני רוצה שיהיה בבית,
שילדים יראו אבא,שילמד איתם...ושיהיה לצידי בגידול הילדים ובפעולות הבית ושיהיה לי בן זוג  לדבר ולצאת איתו אחרי הכל לא מתחתנים כדי שרק יהיה לך עם מי לישון...ואגב הוא בדיוק כמוני אם אני עובדת והוא עובד...כמו שאני עוזרת לו בחוץ הוא יעזור לי בפנים...זו דעתי...
נכון שזה לא טוב לצפות...אך לא נראה לי שבחור עם לב טוב יסרב לפנק אותי אם אבקש ממנו מדי פעם
כוס תה/להכין משו קטן....כמו שאני אשמח לפנק אותו בהדדיות...
זו הזוגיות שאני רוצה....
בקטע של ההחזר..אמרתי את זה בצחוק....אבל אחרי הכל ברור שאם רק אני אפנק ובן זוגי לא יחזיר אף פעם לא יהיה לי חשק להמשיך....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/01/2014 12:16:42

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/01/2014 12:20:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 12:10 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
צר לי לאכזב אותך, אבל את חיה בסרט יותר מידי הזוי.

הבעל הוא לא אבא שלך ולא המשרת האישי שלך.
זה נכון שהוא צריך לפנק מידי פעם אבל זה לא יחסים של קח ותן, אני נתתי עכשיו תורך לתת לי, לא רוצה לחשוב כמה זמן יחזיקו הנישואין שלך אם את מגיעה בגישה כזו..

מעבר לזה, כתבת כאן באשכול משהו כמו: 'שיעבוד שעה ויחזור הביתה שיהיה איתי' כל אחד מבני הזוג צריך את מרחב המחיה שלו והיציאה לעבודה/ללימודים רק ממתקת יותר את המפגש בערב.
מצאת דבש אכול דייך, נאמר על האישה.

אני יודעת שאני נשמעת כמו כל הזוציות האלו שמתחתנות ובאות להטיף על זוגיות
אבל לא היתה לי אף כוונה כזו, באמת, פשוט זה צרם לי מאוד הגישה הזו, גם אם הייתי רווקה הייתי אומרת את זה.

אניווי, המון הצלחה בחיים ורק טוב תמיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2014 12:05 לינק ישיר 

צר לי לאכזב אותך, אבל את חיה בסרט יותר מידי הזוי.

הבעל הוא לא אבא שלך ולא המשרת האישי שלך.
זה נכון שהוא צריך לפנק מידי פעם אבל זה לא יחסים של קח ותן, אני נתתי עכשיו תורך לתת לי, לא רוצה לחשוב כמה זמן יחזיקו הנישואין שלך אם את מגיעה בגישה כזו..

מעבר לזה, כתבת כאן באשכול משהו כמו: 'שיעבוד שעה ויחזור הביתה שיהיה איתי' כל אחד מבני הזוג צריך את מרחב המחיה שלו והיציאה לעבודה/ללימודים רק ממתקת יותר את המפגש בערב.
מצאת דבש אכול דייך, נאמר על האישה.

אני יודעת שאני נשמעת כמו כל הזוציות האלו שמתחתנות ובאות להטיף על זוגיות
אבל לא היתה לי אף כוונה כזו, באמת, פשוט זה צרם לי מאוד הגישה הזו, גם אם הייתי רווקה הייתי אומרת את זה.

אניווי, המון הצלחה בחיים ורק טוב תמיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 11:56 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
חייכנית770 כתבה:

מבריקה כתב:
בס"ד
אני רוצה אחד שלומד שעה אחת ביום בלבד!ביתר השעות עובד ועוזר לי לטפח את ביתנו
שיעזור לך להשקות את העציצים בבית?

חחח יותר מזה... הוא צריך להכין לי ולילדים דייסה(=

את רצינית או סתם צוחקת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה קרה לא מגיע לי פינוקי?אם אני הכנתי והשקעתי בארוחת ערב...מגיע לי החזר(=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 11:44 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

מבריקה כתב:
בס"ד

את רצינית או סתם צוחקת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 11:37 לינק ישיר 

riki_m כתב:
תשריאברהם כתבה:

אמונה והקבה מספק לאדם די מחסורו ורק צריך השתדלות ועצם זה שיש צד אחד שמשתדל צריך בטחון שכל השפע יגיע כי הכל נקבע מראש השנה עד ראש השנה וכל פעולה שאדם יעשה (גשמית) עדיין ישאר מה שנקבע וכל מה שהקבה דורש זה רק השתדלות ... וריקי על איזה סקר את מדברת???

צודק, את השתדלות הפרנסה בעלי היקר יעשה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחח אהבתי 
אומרים שבשביל פרנסה לא צריך לפתוח 2 ברזים מצינור אחד של מים 

בתכלס...רואים אברכים ממספרים את השקלים....
זו לא דרכה של תורה...
בכל הדורות היהודים עבדו לצורך פרנסתם...והייתה קבוצה קטנה שלומדת אבל לא כולם....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 11:35 לינק ישיר 

מבריקה כתב:
בס"ד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחירה חופשית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול