בית פורומים שידוכי חרדים

בין תקווה גדולה ליאוש עמוק ולשמחה גדולה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/1/2014 15:08 לינק ישיר 
בין תקווה גדולה ליאוש עמוק ולשמחה גדולה

הוותיקים כאן מכירים אותי. הצעירים מן הסתם לא. אבל פה זה תחנה מרכזית בזמן הרווקות פה ולאחמ"כ כבר לא.

אצלי לצערי הרב עדיין אין שום חדש תחת השמש ואני באותה סיטואציה.

אבל יש ימים שהאושר מציף אותך מכל הכיוונים וזה בד"כ בימים שאתה שומע על חבר שמתגרש או כל דבר שאתה שומע שקורה בין בני זוג. ואתה אומר תודה רבה אבא בשמיים שחסכת ממני את הדבר הזה. 

ויש ימים של דיכאון מוחלט בד"כ שאתה מגיע לשמחות ורואה ילדים בני גיל 17 נשואים כבר וחברים שלך מסתובבים עם ילדים גדולים ואתה אומר למה ממני נחסך האושר הזה.

ויש ימים של תקווה ענקית בימים של דייט מוצלח או בימים של שיש מלא הצעות מכל הכיוונים. אבל בד"כ הם מסתיימים בלא כלום.
וזה ההרגשה הגדולה של ספינה מטלטלטת בלב ים. 

אפילו שלאחרונה ב"ה הצלחתי לעבוד על עצמי ואני כל הזמן רק בשמחה. והגעתי להבנה שהחיים שלנו מתנהלים ע"י גיפיאס וכמו שאני נוסע ברכב עם הוויז אני לא שואל אותה למה. או יותר נכון אני יכול לשאול אותו למה אבל בסוף אני יגיע לאותו מקום. כמו שבוויז כתוב לי באיזה שעה אני יגיע למקום ואתה רואה בחוש שבדיוק בזמן שכתוב תגיע לא דקה יותר ולא דקה פחות. כך החיים שלנו מתנהלים בשמיים הכל כתוב ומפורט כבר. אפילו את המכשולים שבדרך. רק שאנחנו לא יודעים מתי נגיע לכל נקודה ונקודה. ולכן אנחנו כל היום בטלטלות. אבל אולי החיים יותר יפים כך. לא יודע.

לעניינו אין לי במה לחזק את אלו שצריכים חיזוק ואין לי במה לנחם את אלו שצריכים ניחום. נקווה שבסוף יהיה כ"כ טוב שנשכח את העבר. ומה שבטוח שברגע שהיא תגיע אנחנו נידע למה זה התעכב. מקווה בשבילה שזה יהיה שווה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2016 09:57 לינק ישיר 

הכתיבה שלך מטלטלת ואמיתית.

היו כאן בעבר ניקיות חבלזיות..
וגם היום..

כמובן, תנסה להסיק מסקנות מה אפשר להתקדם ולהשתפר כדי להגיע ליעד,
ואם אין לך מושג אז אפשר להתפלל על זה
ויגיעו רעיונות.

בהצלחה לכולנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2016 16:10 לינק ישיר 

פשוט לא יאומן איך מה שכתבתי בעבר נשאר אותו דבר. ואם הכל ועל אף הכל ממשיכים להתחזק בבורא כל העולמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2014 12:13 לינק ישיר 

riki_m כתב:
הוותיקים כאן מכירים אותי. הצעירים מן הסתם לא. אבל פה זה תחנה מרכזית בזמן הרווקות פה ולאחמ"כ כבר לא.אצלי לצערי הרב עדיין אין שום חדש תחת השמש ואני באותה סיטואציה.אבל יש ימים שהאושר מציף אותך מכל הכיוונים וזה בד"כ בימים שאתה שומע על חבר שמתגרש או כל דבר שאתה שומע שקורה בין בני זוג. ואתה אומר תודה רבה אבא בשמיים שחסכת ממני את הדבר הזה. ויש ימים של דיכאון מוחלט בד"כ שאתה מגיע לשמחות ורואה ילדים בני גיל 17 נשואים כבר וחברים שלך מסתובבים עם ילדים גדולים ואתה אומר למה ממני נחסך האושר הזה.ויש ימים של תקווה ענקית בימים של דייט מוצלח או בימים של שיש מלא הצעות מכל הכיוונים. אבל בד"כ הם מסתיימים בלא כלום.וזה ההרגשה הגדולה של ספינה מטלטלטת בלב ים. אפילו שלאחרונה ב"ה הצלחתי לעבוד על עצמי ואני כל הזמן רק בשמחה. והגעתי להבנה שהחיים שלנו מתנהלים ע"י גיפיאס וכמו שאני נוסע ברכב עם הוויז אני לא שואל אותה למה. או יותר נכון אני יכול לשאול אותו למה אבל בסוף אני יגיע לאותו מקום. כמו שבוויז כתוב לי באיזה שעה אני יגיע למקום ואתה רואה בחוש שבדיוק בזמן שכתוב תגיע לא דקה יותר ולא דקה פחות. כך החיים שלנו מתנהלים בשמיים הכל כתוב ומפורט כבר. אפילו את המכשולים שבדרך. רק שאנחנו לא יודעים מתי נגיע לכל נקודה ונקודה. ולכן אנחנו כל היום בטלטלות. אבל אולי החיים יותר יפים כך. לא יודע.לעניינו אין לי במה לחזק את אלו שצריכים חיזוק ואין לי במה לנחם את אלו שצריכים ניחום. נקווה שבסוף יהיה כ"כ טוב שנשכח את העבר. ומה שבטוח שברגע שהיא תגיע אנחנו נידע למה זה התעכב. מקווה בשבילה שזה יהיה שווה.

למה אתה מאושר שחבר התגרש?? 
המטאפורה של הוואיז מוכרת לי, כתבת את זה אולי פעם כאן באתר או שניק אחר השתמש בזה?

משפט קצת מעצבן אבל כולנו באותה סירה מתפללים ומקווים לטוב 
כנראה הוא שמח בשמחת החבר שניצל מהכלאפתע שאיתה התחתן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2014 23:09 לינק ישיר 
אני מקווה שזה לא מסלול התכנון שמוכן לנו :)

תוקן על ידי riki_m ב- 13/01/2014 23:09:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 22:51 לינק ישיר 

כל הכבוד על האמונה שלך.זה לא דבר שמובן מאליו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 22:36 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
הוותיקים כאן מכירים אותי. הצעירים מן הסתם לא. אבל פה זה תחנה מרכזית בזמן הרווקות פה ולאחמ"כ כבר לא.אצלי לצערי הרב עדיין אין שום חדש תחת השמש ואני באותה סיטואציה.אבל יש ימים שהאושר מציף אותך מכל הכיוונים וזה בד"כ בימים שאתה שומע על חבר שמתגרש או כל דבר שאתה שומע שקורה בין בני זוג. ואתה אומר תודה רבה אבא בשמיים שחסכת ממני את הדבר הזה. ויש ימים של דיכאון מוחלט בד"כ שאתה מגיע לשמחות ורואה ילדים בני גיל 17 נשואים כבר וחברים שלך מסתובבים עם ילדים גדולים ואתה אומר למה ממני נחסך האושר הזה.ויש ימים של תקווה ענקית בימים של דייט מוצלח או בימים של שיש מלא הצעות מכל הכיוונים. אבל בד"כ הם מסתיימים בלא כלום.וזה ההרגשה הגדולה של ספינה מטלטלטת בלב ים. אפילו שלאחרונה ב"ה הצלחתי לעבוד על עצמי ואני כל הזמן רק בשמחה. והגעתי להבנה שהחיים שלנו מתנהלים ע"י גיפיאס וכמו שאני נוסע ברכב עם הוויז אני לא שואל אותה למה. או יותר נכון אני יכול לשאול אותו למה אבל בסוף אני יגיע לאותו מקום. כמו שבוויז כתוב לי באיזה שעה אני יגיע למקום ואתה רואה בחוש שבדיוק בזמן שכתוב תגיע לא דקה יותר ולא דקה פחות. כך החיים שלנו מתנהלים בשמיים הכל כתוב ומפורט כבר. אפילו את המכשולים שבדרך. רק שאנחנו לא יודעים מתי נגיע לכל נקודה ונקודה. ולכן אנחנו כל היום בטלטלות. אבל אולי החיים יותר יפים כך. לא יודע.לעניינו אין לי במה לחזק את אלו שצריכים חיזוק ואין לי במה לנחם את אלו שצריכים ניחום. נקווה שבסוף יהיה כ"כ טוב שנשכח את העבר. ומה שבטוח שברגע שהיא תגיע אנחנו נידע למה זה התעכב. מקווה בשבילה שזה יהיה שווה.

למה אתה מאושר שחבר התגרש?? 
המטאפורה של הוואיז מוכרת לי, כתבת את זה אולי פעם כאן באתר או שניק אחר השתמש בזה?

משפט קצת מעצבן אבל כולנו באותה סירה מתפללים ומקווים לטוב 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 15:47 לינק ישיר 

בס"ד
לא אני פרמיטיבית(=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 15:44 לינק ישיר 

חייכנית, תפני לנציג שירות של מורשת.....P-:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 15:44 לינק ישיר 

בחור, יהיה לה שווה. אני בטוחה.
עם דיבורים כאלו- מה צריך עוד? :)

בחור שעובד על עצמו, זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לבחורה. זו דעתי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 15:38 לינק ישיר 

בס"ד
מזה חסימה מורשת?מה הדרגת חסימה?ז"א מה ניתן ומה לא ניתן לראות?זה כמו רימון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 15:25 לינק ישיר 

ברמי לוי תקשורת יש את וויז גם בכשר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2014 15:25 לינק ישיר 

בס"ד
אגב הוויז פועל רק בפלאפון לא כשר לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 15:24 לינק ישיר 

בס"ד
מורשת לא מספיק...צריך אתרוג(= כדי שתקבל בחורה אתרוגית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2014 15:19 לינק ישיר 

אין לי מכשיר לא כשר אחי. יש לי נקסוס 4 של רמי לוי כשר למהדרין. ובמחשב עם חסימה של מורשת 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2014 15:14 לינק ישיר 

בס"ד
אהבתי את דברייך...תודה על החיזוק...
אולי אם תזרוק את המכשיר הטמא תזכה להתחתן....שמעתי לא מזמן על סיפור כזה אצל חסידות מסוימת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בין תקווה גדולה ליאוש עמוק ולשמחה גדולה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext