כהמשך להודעת ה"שוקו" אני מאוד לא אוהבת שמשלמים עליי בפגישות משתיית קפה\שוקו\מים או שמשלמים עבור נסיעה במונית וכו'. ולא משנה מה הסיבות שאני לא אוהבת אבל תמיד אני מרגישה לא נוח ולא נעים בסיטואציה הזאת. ובעידן של שידוכי חרדים וסטיגמות (שא"א להתעלם מהם) איזה רושם בחורה חרדית לדעתם תעשה במידה והיא תסרב ותציעה לשלם בעצמה ??
בפעם האחרונה שסירבתי להצעה של בחור שרצה להחזיר אותי הביתה ברכב שלו לנסיעה של 20 דק' ולבסוף מחוסר נעימות הסכמתי שיסיע אותי לתחנה הקרובה מה שקרה הוא שהבחור הסיק ואמר לשדכנית (לפני שהחזרתי תשובה) שכנראה אני לא מעוניינת בשידוך ולכן סירבתי וכנראה זה שידר לו תחושה של דחייה ואי נעימות.
נשלח ב-13/2/2014 17:20
תדגישי להם שאת מחפשת גברים בלי מקור, אולי זה יעזור לך בסינון
נשלח ב-13/2/2014 11:26
חציון כתב:
בס"ד
לא רק כנפיים גם מקור ושפם חחח יש גם חבדניקים שפויים אולי משהו לא נכון בבירורים שלך או במה שאת מבקשת מהשדכניות?
ברור שיש...אבל ה' כנראה רוצה שאפגש דווקא איתם....ולא אני יודעת טוב מאד מה אני מבקשת...זלא אומר שיש להם לתת לי את בקשתי.
נשלח ב-13/2/2014 09:30
חייכנית770 כתב:
בס"ד
לא רק כנפיים גם מקור ושפם
חחח יש גם חבדניקים שפויים אולי משהו לא נכון בבירורים שלך או במה שאת מבקשת מהשדכניות?
נשלח ב-13/2/2014 00:33
דווקה כל הליטאים שנפגשתי איתם ידעו טוב מאד מה הם רוצים מעצמם...אולי אפילו יותר מידי טוב!!!
נשלח ב-12/2/2014 13:36
זלמן808 כתב:
שלא תטעו לחשוב שאני ברסלעבער בגלל התמונה ההיא פשוט זה היה בשביל 770 חחח יומטוב
אולי אתה עוף מוזר בחב"ד...אבל רוב הבחורים שנפגשתי איתם לא התעניינו לדעת איך אני חוזרת...
נשלח ב-11/2/2014 15:45
חייכנית770 כתב:
בס"ד
אני נפגשת עם בחורים נמוכי קומה,שמנים,גבוהים,רזים,מכל גווני האזרחים החבדים הגרים במדינת ישראל ומסקר שערכתי לעצמי התגלה נתון מדאיג...רק 40%מכלל הבחורים שנפגשו איתי ליוו אותי לתחנה(לאחר בקשתי) רק 5%נשאר עד שהאוטובוס שלי יגיע...50% נסחבו על ידי בכוח לתחנה.... 5% הנותרים-העדפתי שלא ילוו העיקר שלא יצעדו לידי...
נ.ב וזה כל הבעיה...לא צריך להדריך,זה צריך לבוא מהגבריות הטבעית שבכם-שכנראה כבתה ממזמן.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/02/2014 14:01:23
אני חבדניק שגר במדינת ישראל וברור לי לחלוטין שצריך לדאוג ולהתעניין באופן חזרתה של המדוברת בבטחה לביתה:) אינני מצליח להעלות בדמיוני אף לא אחד מחברי הקרובים שלא יחשוב על דבר כל כך מתבקש. רחמי על 5% הנותרים שנפגשת איתם... (וגם על הנפגשות איתם)
אה ול
riki m אני ממליץ להצטרף לדרכנו ולגדל מספר ג'נטלמנים צעירים :)
נשלח ב-11/2/2014 15:04
זלמן808 כתב:
חברים אני שם לב שאף אחד מכם לא למד תפרק הראשון בתניא..... נראלי שגם חייכנית לא למדה אותו תציצו בו ותראו נפלאות מה נקרא צדיק ומה נקרא רשע ומהו בינוני... נורא למתבונן....
כן זה נורא...אבל אל ייאוש יש מצווה להיות בשמחה(= ולא ליפול לדכדוך,שזה עצת היצר כמובן...
נשלח ב-11/2/2014 14:59
חברים אני שם לב שאף אחד מכם לא למד תפרק הראשון בתניא..... נראלי שגם חייכנית לא למדה אותו תציצו בו ותראו נפלאות מה נקרא צדיק ומה נקרא רשע ומהו בינוני... נורא למתבונן....
כן ....לא חכמה להישאר כשהכול טוב... לשנות כיוון זה לא פשוט...זה חינוך ילדים שונה,הלכות שונות,רבנים שונים,מה גם שהכי התחברתי ואני מרגישה שחב"ד זה דרך האמת-מדגישה חב"ד-לא הרבה מהחסידים שתחת חסותה...
אם את שונה מאותם 'חסידים' שהזכרת בסוף אז אולי זה בסדר. סתם כדרך אגב על זאת יתפלל כל חסיד אליך לעת מצא, הגמרא בירושלמי אומרת שהכוונה לאלו שמתפללים בנץ החמה שהם החסידים.... אז בשביל להיקרא חסיד צריך...
הרבי היה קדוש וחסידיו קדושים, רק הבעיה שהיום יש בלבול גדול אם אצלך זה לא ככה אז בסדר..
לא אמרתי שאני כזו..יש לי עוד דרך ארוכה כדי להיות 100% כמו שהרבי היה רוצה אבל לפחות אני שואפת לעלות, יש כאלה שגם לא שואפים....
נשלח ב-11/2/2014 14:31
חייכנית קבלי תמונה ותחשבי מה זה באמת חב"ד נקודה למחשבה