והכוונה כאן היא לא לחיפוש גוגל, אלא למשהו שנקרא Talks at Google . כנראה שזו איזושהי ועידה או ערב גיבוש או משהו כזה לעובדי גוגל הניו יורקים...
מה שלא יהיה, יש כאן חצי שעה של תענוג צרוף שפשוט שווה אשכול בפני עצמו.
הסאונד הרבה יותר טוב מכל ההסרטות שלהם עד עכשיו (למעט קליפים רשמיים) - כולל הבית הלבן וועידת איפא"ק.
הבסים עמוקים ודומיננטיים והקולות הגבוהים נחרצים, מלאים והרמוניים. התיפוף תמיד אף פעם לא היה בעיה מכביטסית (מאיר בפול טיים ג'וב? הוא נותר מתופף יחיד...). חנינא מבצע את התפקידים של ארי, של יונתן ושלו עצמו גם יחד והתוצאה כבר אמרתי לכם איך נשמעת (יותר טוב וכו'...)
חסרו מייקל, ארי, יונתן, ג'ורג' ואלי.
קהל יבשושי לגמרי.......... נואי וג'וליאן מנסים כל אחד את כוחו בהחייאות, לא עובד.
טרם הספיקותי לצפות עד הסוף, אבל לשתף דבר כזה - זכות וחובה קדושה :)
אם תביאי תמונה מהאירוע, נוכל בכיף גם לכתוב לך לפי הסדר שם מי זה מי ;)
נשלח ב-17/2/2014 00:38
greenie כתב:
קחו בחשבון שגוגל חברה בעלת מאות מליוני דולרים שאגב גם בעלי האתר יוטיוב, כך שהם יכולים בכיף להעביר את ההקלטות למחלקה מיוחדת שתעלה את רמת ההקלטה להכי טובה שאפשר.
ומה האינטרס שלהם לעשות את זה? פרסומת טובה יותר למכביטס? קחי בחשבון גם את כל התפרעויות הרקע היפהפיות שלא קשורות לשום גוגל... אלא אם כן גוגל משועממים עד כדי כך שישבו להוסיף קולות וגם להזיז להם את השפתיים בהתאם
נשלח ב-16/2/2014 21:49
מישהו יכול לכתוב מי זה כל סולן?(השמות שלהם..) ואני חושבת שהם שרים מאוד יפה-אני אוהבת ווקאלי איכותי! (אבל כמובן-אין מה להשוות למיאמי!!!!!!!-חוץ מזה שאני לא אוהבת שהם שרים במנגינות של גויים,שכל חנות שאני נכנסת אליה-אני שומעת את המנגינה שלהם..)
נשלח ב-16/2/2014 18:48
קחו בחשבון שגוגל חברה בעלת מאות מליוני דולרים שאגב גם בעלי האתר יוטיוב, כך שהם יכולים בכיף להעביר את ההקלטות למחלקה מיוחדת שתעלה את רמת ההקלטה להכי טובה שאפשר.
נשלח ב-5/2/2014 12:59
רחלי!!!!!!!!!!!!!!! את פה! לא יאומן! לאיפה נעלמת, איפה?? דרך אגב - אני חושבת גם מיאמי שרים מהלב ממש. כמובן שזה תלוי מי הסולן וכו' אבל בכללי הם עובדים במקצועיות ומהלב... אז נראה שהם באותה רמה בזה;) מסכימה?:)
נשלח ב-4/2/2014 23:56
לא מסכימה איתך, אבל זה לא חשוב, העיקר שאת חושבת כך ובאה לכאן לפעמים בגללם.
נשלח ב-4/2/2014 23:55
חחחח אולי :) המכביטס תמיד משתלמים לא משנה מה ;-) מה לעשות שאין זמן :-\
נשלח ב-4/2/2014 23:49
רחלי רק בשביל לראות אותך כאן היה משתלם.
נשלח ב-4/2/2014 23:43
אנשייים!! אני מודה ומתוודה שהתגעגעתי ♥ איי את מה שהלב חושק הזמן עושק..הלוואי שהיו מתווספות ליממה עוד איזה כמה שעות :)))) לפחות אם נכנסתי לפה אני אגיב לכבוד המכביטס-
אז ככה-
האמת שבהתחלה אני גם לא מי יודע מה חיבבתי את ההופעות שלהם..אבל אחרי שראיתי כמה הופעות ממש אהבתי!!!! אולי הם לא הכי מקצועיים בעולם בלשיר, אבל כן הם מכניסים שם את הנשמה שלהם מה שאין לאף זמר או מקהלה או להקה אחרת בעולם ובאמת שאני לא מגזימה!
ההופעה הזאת היא באמת אחת היפות, אתן תיארתן את זה טוב מידי ככה שהתיאורים שלי רק יהרסו.. ;-)
אבל במילה אחת אני יכולה להגיד- וואו.
מכביטס אתם גדולים מהחיים תבואו כבר לישראל ותתנו פה הופעה כמו שנתתם בגוגל ואפילו יותר טובה ;-)
נשלח ב-25/1/2014 23:06
אידי כתב:
ת - מ - ר - ו - ר !
די, אין דברים כאלה... התיאורים שלך, התיאורים!!
תודה אידי... איזה כיף לשמוע!!:)
עכשיו ברור למה לא היה לו סולו... כנראה גרונו פשוט ניחר מצמא! חחחחח!! אהבתי צודקת, כנראה באמת...