מבזבזות? חוסכות? תמשיכו לחיות כמו שאתן חיות עד עכשיו? מהו סך הבזבוזים החודשי שלכן? ואילו דברים אתן עושות עכשיו "כי אחרי החתונה כבר יהיה קשה יותר"?
נשלח ב-6/7/2015 01:44
חחחח הוא אחלה בן אדם, ובגלל זה גם בחרתי בו לניהול. רק שאני עדין זוכר לו קצת את המילה "יאאמה" שהוא נדלק עליה ללא שום סיבה. אבל זה בסדר, הכל ברוח טובה. אוהבים את טום. חבלי קליטה קשים, אבל אני בטוח שהוא עוד ילמד לנווט בין הנצרך למצוי, ויהיה אחלה מנהל.
נשלח ב-6/7/2015 01:30
חחח דוד אתה סתם נהנה להתגרות בטום... עזוב אותו, הוא אחלה מנהל.
נשלח ב-6/7/2015 01:26
ביג דיל, האשכול הזה מוצה, כבר לאף אחד אין מה לחדש בנושא האשכול. מה אכפת לך שהוא יגיע ל500 תגובות?!
נשלח ב-6/7/2015 01:08
יש גבול גם לסמול טוק בתוך אשכול..אתם אבדם את הצפון..בבקשה תפסיקו..
נשלח ב-6/7/2015 01:03
לא תגיע לאשכולות עם יותר מ15 תגובות. ותגרום לאנשים לאבד ענין בכניסה לפורום.
או לחילופין תצליח לרומם את איכות ורמת הפורום. אתה מוזמן לנסות.
נשלח ב-6/7/2015 00:11
מכאן והילך כל הודעה שתכתב שאינה קשורה לנושא האשכול.. תמחק..
נשלח ב-5/7/2015 23:53
חייכנית770 כתב:
חייכנית מנהל טוב נמדד באהדת ואהבת הכפופים לו...את יוצרת המון אנטגוניזם הן באופי שלך והן בתגובות מה שאומר אם מעירים לך כמה פעמים על אותו הדבר כדאי לחשוב אולי יש משהו בדבר זה יועיל גם לך...והכי חשוב כמו "שהמליכו" אותך כך יכולים להוריד אותך!בסדאני רואה שיש כאן פסיכולוגית שמתחילה לאבחן אותי נגד רצוני...זכותו של מנהל משנה לשנות כדעתו הודעה שלדעתו חרגה מהנורמה של "מה ניתן לחשוף" או צניעות אם זה פורום חרדי...אנלא חושבת שכל מה שאני עושה או אומרת נחשב כ "אנטגוניזם"זכותי להביע את דעתי.גם אם היא שונה מאחרים.זכותי לדון וזכותי להתווכח לפעמים וזה בסדר ונורמלי.זה שאחרים לא מקבלים את דעתי ולא מכבדים אותה וקוראים לי בשמות גנאי ומנסים לאבחן אותי(ללא תשלום)זו כבר בעיה חברתית קשה שגם חוצה יבשות וימים בכל הנושא של "קבלת האחר והשונה".אני אוהבת להיות שונה.לחשוב אחרת.לא להיות עדר.גם אם זה יהיה במחיר של "חוסר אהדה"יש כאלה שיקראו לזה בשמות אחרים.אך זה לא אומר שאדם חושב הוא אדם אנטגוניזי.גם אם הוא מעורר בדעותיו התנגדות של אחרים לדבריו.
שלא יצא בוטה, אבל לא התרשמתי מאפס אחוזי עדריות בתגובה האחרונה. הקלישאה הזו של לקבל-את-האחר-והשונה (תוסיפו טון צפונבוני), שמזמן הפכה להנחה עצמית שיותר מידיי אנשים בעולם עושים לעצמם ומשתמשים בה כדי להיות בוטים או חסרי דעת, מתחילה לתסכל.
נשלח ב-5/7/2015 15:28
די88 כתב:
חייכנית מנהל טוב נמדד באהדת ואהבת הכפופים לו... את יוצרת המון אנטגוניזם הן באופי שלך והן בתגובות מה שאומר אם מעירים לך כמה פעמים על אותו הדבר כדאי לחשוב אולי יש משהו בדבר זה יועיל גם לך... והכי חשוב כמו "שהמליכו" אותך כך יכולים להוריד אותך!
בסד
אני רואה שיש כאן פסיכולוגית שמתחילה לאבחן אותי נגד רצוני...
זכותו של מנהל משנה לשנות כדעתו הודעה שלדעתו חרגה מהנורמה של "מה ניתן לחשוף" או צניעות אם זה פורום חרדי... אנלא חושבת שכל מה שאני עושה או אומרת נחשב כ "אנטגוניזם" זכותי להביע את דעתי.גם אם היא שונה מאחרים.זכותי לדון וזכותי להתווכח לפעמים וזה בסדר ונורמלי. זה שאחרים לא מקבלים את דעתי ולא מכבדים אותה וקוראים לי בשמות גנאי ומנסים לאבחן אותי(ללא תשלום) זו כבר בעיה חברתית קשה שגם חוצה יבשות וימים בכל הנושא של "קבלת האחר והשונה". אני אוהבת להיות שונה.לחשוב אחרת.לא להיות עדר.גם אם זה יהיה במחיר של "חוסר אהדה" יש כאלה שיקראו לזה בשמות אחרים. אך זה לא אומר שאדם חושב הוא אדם אנטגוניזי.גם אם הוא מעורר בדעותיו התנגדות של אחרים לדבריו.
אגב,המקבילה שלו באידיש זה ''פושטאק''.נשמע יותר עדין?
נשלח ב-5/7/2015 14:13
טום888 כתב:
ברגע שיהיה "ערסים" בכותרת, האשכול יעלם במהרה.
גם בזה שאתה לוקח את נושא האשכול למחוזות אחרים ,יהיו לך השגות אם אעיר לך????
מותר להעיר לכבודו על כך?או שתאיים עלי בללכת עם הנטורי, ולא להצביע לי???
דיי הספיק מיציתם עד תום את טום..תחזרו לנושא האשכול
רוצים לדסקס עליי יש אשכול סמול טוק..
הוא לאחרונה מיותם,אדרבה לך תפיח בו רוח חיים...פינת לשון, מה שבא לך..
אתה יכול להעיר כרצונך, אתה יכול גם לחסום כשיתחשק לך, אתה המנהל הסמכות בידיים שלך. רק תשתדל להיות אובייקטיבי ולהעיר ללא הבדלי דת גזע ומין.
נשלח ב-5/7/2015 11:27
דודכהן822 כתב:
ברגע שיהיה "ערסים" בכותרת, האשכול יעלם במהרה.
גם בזה שאתה לוקח את נושא האשכול למחוזות אחרים ,יהיו לך השגות אם אעיר לך????
מותר להעיר לכבודו על כך?או שתאיים עלי בללכת עם הנטורי, ולא להצביע לי???
דיי הספיק מיציתם עד תום את טום..תחזרו לנושא האשכול
רוצים לדסקס עליי יש אשכול סמול טוק..
הוא לאחרונה מיותם,אדרבה לך תפיח בו רוח חיים...פינת לשון, מה שבא לך..