אני אתחיל כך... אין לי דרישות מופרזות בנוגע לבחור שאני מחפשת ..אך יש לי דרישה אחת מרכזית שאני לומסוגלת לוותר .... יותר בקטע חיצוני- דוחה אותי גוון כהה .. (ואני אבהיר.. נפגשתי עם בחורים כהים ומצויינים אך הורדתי..ואפילו בפגישות מתקדמות ...) הצעות רבות יורדות עוד לפני שמבררים .. רק כי הוא לא בהיר.. זה נשמע ככ הזוי ותינוקי... על שאר הדברים (ולאו דווקא חיצוניים) אני גמישה בהחלט. לאחרונה אני חושבת להפגש ולנסות לבדוק... אפילו אם יש 99% שאוריד... וזה רק בגלל תגובות של הסביבה... שזה לא לעיניין וכו'... מה אתם אומרים? מכירים את זה? מזדהים? מסכימים או שלא? אשמח לשמוע תגובות.. מי יודע אולי תצליחו לעשות משו.....
ככה אנחנו, אחת נרתעת ממישו שהוא בגובה שלה, השניה נרתעת מעיניים שחורות, והשלישית נמשכת בעיקר לחסונים, וההוא נמשך למישהיא עם משקפיים, או שבולט לה איפשהוא, יש הרבה בהירים, אם את נרתעת מכהים אל תיפגשי אתם, את לא אמורה לסבול ולהפגש סתם. במקרה והוא כהה אז את יכולה לבקש/להחליף תמונה
כיפהאדומה1 כתב:
אני אתחיל כך... אין לי דרישות מופרזות בנוגע לבחור שאני מחפשת ..אך יש לי דרישה אחת מרכזית שאני לומסוגלת לוותר .... יותר בקטע חיצוני- דוחה אותי גוון כהה .. (ואני אבהיר.. נפגשתי עם בחורים כהים ומצויינים אך הורדתי..ואפילו בפגישות מתקדמות ...) הצעות רבות יורדות עוד לפני שמבררים .. רק כי הוא לא בהיר.. זה נשמע ככ הזוי ותינוקי... על שאר הדברים (ולאו דווקא חיצוניים) אני גמישה בהחלט. לאחרונה אני חושבת להפגש ולנסות לבדוק... אפילו אם יש 99% שאוריד... וזה רק בגלל תגובות של הסביבה... שזה לא לעיניין וכו'... מה אתם אומרים? מכירים את זה? מזדהים? מסכימים או שלא? אשמח לשמוע תגובות.. מי יודע אולי תצליחו לעשות משו.....
אני מאוד פתוחה בכל מה שקשור לחיצוניות, מניסיון אישי המשיכה שלי מגיעה בעיקר אחרי הרגש שלי לבחור, ובחור יכול להיות חתיך אבל אני לא אוהב את האישיות שלו אז אני גם לא אמשך אליו וזה לא יעשה לי את זה לעומת ההפך בחור עם אישיות וכו' . דוקא אלו שיש להם אופי רגיש שאני גם כזה צריך מאד להיזהר כי רגישים בדרך כלל נפגעים מהר אבל אני לא כזה פגיעיש כן ויש לא
נשלח ב-27/1/2014 00:12
כיפהאדומה1 כתב:
מה שאני אומרת זה שתשימי לב שאת כותבת את המילה "דוחה" ואני חושבת ששם בחור שצבע פניו כהה לא ירצה שזה מה שאשתו תחשוב עליו דבר שני את אמורה להביא ילדים לעולם בע"ה, זה נראה לי קצת קשה לעשות את זה עם אנשים דוחים. יהיה לך בחילות בעצמה וזה, עזבי.
ועוד משהו בכללי אם אני לא אוהבת שיער תלתלים אז אני תינוקית? ה' ברא בך טבעיים ורצונות ואת צריכה ללכת אחרי הלב והרצונות של !!
אני מכירה את זה אבל אני מאוד פתוחה בכל מה שקשור לחיצוניות, מניסיון אישי המשיכה שלי מגיעה בעיקר אחרי הרגש שלי לבחור, ובחור יכול להיות חתיך אבל אני לא אוהב את האישיות שלו אז אני גם לא אמשך אליו וזה לא יעשה לי את זה לעומת ההפך בחור עם אישיות וכו'
נשלח ב-26/1/2014 23:42
דבר ראשון, אם את אשכנזיה, זו לא אמורה להוות בעיה, כי רוב הבחורים האשכנזים לא כהים, ולכן אם זה ממש מפריע לך עדיף לך לא להתפשר. אם את מבני עדות המזרח זו טיפה בעיה, לדעתי תמיד שווה להיפגש גם אם אומרים לך שהבחור כהה, כי אולי אחרי שתראי אותו כן תאהבי את המראה הכללי. אא"כ שזה ממש ממש דוחה אותך ואין שום אדם בעולם כהה שאת מחבבת. שאז זה כמו שאדם לא אוהב עגבניה, אז אין מה לעשות, זה הטבע שלו והוא לא יכול פתאום להתחיל לאהוב את זה.
נשלח ב-26/1/2014 23:27
די88 כתבה:
כיפה הייתי ממליצה לך: א' לא להסכים לקבל הודעות בפרטי-מה שיש לומר ניתן לומר בפרהסיה ב' אם את מורידה רק בגלל הסביבה הייתי אומרת לך לא להתעקש כי תכלס את יכולה להחליף סביבה ובנימה יותר רצינית מה אכפת לך מה הסביבה אומרת,השאלה מה את חושבת אבל אם זה לא מוצא חן בעיניך וזה הדבר היחיד שאת לא אוהבת/לא מתחברת וכו' אל תתפשרי על זה כי זה לא כזה עניין שולי במיוחד אם את אומרת שיש סיכוי של 99% שתורידי אח"כ
א. אני באמת לא אוהבת לענות בפרטי.. ב. אני לא מורידה בגלל ה-"מה יגידו"... ...ממש לא! להפך אני חשבתי להפגש כי אמרו לי שזה שונה... להוריד בגלל זה.. ולכן רציתי לשמוע חוות דעת של מי שעובר את זה כמוני ...
אם את ממש לא אוהבת את חבל מראש שתיפגשי, לכל אחד יש באיזשהו מקום את השריטה שהוא לא מתפשר עליה, לחלק זה יותר בגדר הנורמל ולחלק זה מעבר... אינמלעשות
נשלח ב-26/1/2014 15:23
Ch אמרתי מה שאמרתי כי יש לך נטיה חזקה שאנשים ישלחו לך הודעות לפרטי או להפך...
וחברי הפורום הותיקים כבר חוו על בשרם מה מצב כזה יכול לגרום...
לכן תפסיק לעשות את זה!!!
נשלח ב-26/1/2014 12:36
אגב לא התכוונתי הזוי
נשלח ב-26/1/2014 12:33
מנחם שתף אותנו במידע...
נשלח ב-26/1/2014 12:32
לא בקשתי שתענה מה שאני לא אמרתי אני שומר על הכבוד העצמי שלי ואם הייתי מעונין לומר את זה פה הייתי אומר בינתיים כלום. ודי88 לא בשביל זה