בית פורומים שידוכי חרדים

שדכנית שכזו...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/2/2014 11:30 לינק ישיר 
שדכנית שכזו...

מה הייתם עושים עם הצעה שהציעה שדכנית שאתם לא סומכים עליה... אחת שמנפחת כל דבר... ומעבירה דברים שלא תמיד צריך (מנסיון...) וכד'
את ההצעה הזו הציעו כבר כמה בעבר ולא יצא מזה כלום ... כעת היא הצליחה לגרום להפגש.
אבל לא רוצים שיתנהל השידוך על ידה.
איך מתקדמים? (בלי שמישו יפגע ח"ו)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2014 15:44 לינק ישיר 

תקראי לזאב שיאכל אותה....

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2014 18:22 לינק ישיר 

דוד-היא באמת עדיין לא קבעה פגישה ... ולכן עוד היה ניתן להעביר לשדכנית אחרת. באמת אם היתה קובעת פגישה לא הייתי שואלת כלום.
רציף -אכן. שאלתי רב הוא פסק שאם השידוך יצא לפועל דרך השדכנית הראשונה .... השניה תצטרך לקבל גם דמי שדכנות שני שליש. או להיפך...אבל אין בעיה להחליף לשדכנית וכמובן בלי לפגוע.
תודה בכולופן ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 01:56 לינק ישיר 

אם השדכנית הזו כבר קבעה לך פגישה, לא נראה לי מוסרי ללכת פתאום מאחורי גבה. בעתיד אם יקרה לך שוב מקרה כזה, תגידי לה מראש שכבר הציעו לך את זה, ותחזרי לשדכנית הקודמת שתנסה שוב. בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/2/2014 19:54 לינק ישיר 
זו שאלה למעשה ?

את אומרת לשדכנית שאת צריכה לחשוב, ואז את מפעילה שדכנית אחרת שתנהל את העניינים, ולבחור את אומרת שהשדכנית השניה התערבבה פתאום, מיוזמתה כאילו, ואת לא אמורה להמשיך עם הראשונה דווקא, כי גם השניה עלתה על הרעיון הזה, וכל אחת תקבל את חלקה כפי פסיקת הרב. עדיף כמובן שהבחור לא ידע שאת חוששת ממשהו, ושאת יזמת את החילופים. עדיף כמובן שהשדכנית הראשונה לא תדע שמעיפים אותה. נראה שאין כאן בעיה הלכתית, ובמיוחד שהראשונה עלולה לקלקל את כל העסק. יש תעריף מקובל למציע ההצעה בפעם הראשונה, שליש או רבע מהס"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2014 13:59 לינק ישיר 

לא תמיד ולא אצל כולם אפשר להעביר עם כסף...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2014 12:27 לינק ישיר 

להגיד לה שאתם מעדיפים להמשיך עם מישהו שיותר קרוב אלייך, אבל את הכסף שמגיע לה היא תקבל בכל מקרה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שדכנית שכזו...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext