בנות,החלטתי שאני מקימה גמ"ח כזה.
הרבה פעמים כשהייתי צריכה לארגן לחברות אביזרים לחתונה ניתקלתי ב-חוסר אביזרי כלה,נורמליים,מושקעים.
רובם היו מוזנחים,מרופטים,מצהיבים. ואיך נאמר?לא בדיוק כלתיים..
אם רוצים חפצים יפים ומיוחדים-צריך ללכת ל"גמח" שמשלמים בו טיבין ותקילין.
ואני רוצה להקים גמ"ח עם אביזרי כלה הכי יפים שיש בשוק...
דא עקא,אמרו לי שזוהי סגולה,וכדאי לי לעשות זאת עד לחתונה.
אני בעד להמשיך. תנו לי סיבות לכך..:)
...יותר משהאיש רוצה האישה רוצה.. יעני נאמר עלייך ;)
נשלח ב-18/2/2014 12:30
בס"ד
אממ לא נראה לי...כי אני באמת עושה השתדלות למצוא אותו...והוא...לא בטוח!
נשלח ב-17/2/2014 19:03
חייכנית770 כתב:
בס"ד חחחחח אני אראה לו מזה כשהוא יחוזר...בגללו אני דוחה את חתונת הקרקס שלי כ"כ הרבה זמן....
יכול להיות שגם הוא אומר כרגע משפט דומה לחברו אי שם ;)
נשלח ב-17/2/2014 13:22
בס"ד חחחחח אני אראה לו מזה כשהוא יחוזר...בגללו אני דוחה את חתונת הקרקס שלי כ"כ הרבה זמן....
נשלח ב-16/2/2014 15:45
באיזה ארץ נידחת מלמד את ילדי ישראל שנשבו תורה ומקרב אותם אל האור הגנוז
נשלח ב-16/2/2014 15:19
בס"ד
אההה שכחתי ממנו שיוא...נו איפה הוא?
נשלח ב-16/2/2014 15:13
קודם תמצאי חתן
נשלח ב-16/2/2014 15:12
בס"ד
חח איזה מזל שיש מי שרוצה להידחף למצנח... אממ מקודם שהורי יסכימו לרעיונות המוזרים שלי...אח"כ נראה את מי אני מזמינה....
נשלח ב-16/2/2014 15:05
חייכנית770 כתב:
אני גם רק בעד המצנח ככה יש כמה רגעים שכולם לא נדבקות אלייך ויש קצת רוח על הפוני....
חייכנית את מקורית מאוד.... (אבל הרבי נגד חיות טמאות לא?) אם כן אשמח מאוד לבוא לשמח אותך בחתונה שלך !!! חחח הצחקת אותי עם הסיבה למצנח...לא חשבתי על זה...ההיפך זה הקטע שהכי מביך אותי...שאני במרכז וכולם מביטים בי... ואין במי להיאחז...אויש אני מקווה שלא יתקעו אותי הרבה זמן שם... הרבי נגד ציור של חיות טמאות אך אין בעיה ללכת לגן חיות...ואין בעיה לעשות חתונת קרקס נחמדה,כל עוד יש ניגון 4בבות ברקע...
אבל החברות הטובות נכנסות גם, וגם אמא שלך וחמותך והגיסות החדשות וכל האלה..לא כזה יוצא להיות שם לבד, אל תדאגי(:
ובקשר לחתונת השנה שלך, אל תשכחי להזמין אותנו!!
נשלח ב-16/2/2014 14:31
riki_m כתב:
השאלה אם את חכמה כמו שלמה המלך??
רציף טוען שכן...
נשלח ב-16/2/2014 14:28
riki_m כתב:
אני גם רק בעד המצנח ככה יש כמה רגעים שכולם לא נדבקות אלייך ויש קצת רוח על הפוני....
חייכנית את מקורית מאוד.... (אבל הרבי נגד חיות טמאות לא?) אם כן אשמח מאוד לבוא לשמח אותך בחתונה שלך !!!
חחח הצחקת אותי עם הסיבה למצנח...לא חשבתי על זה...ההיפך זה הקטע שהכי מביך אותי...שאני במרכז וכולם מביטים בי... ואין במי להיאחז...אויש אני מקווה שלא יתקעו אותי הרבה זמן שם... הרבי נגד ציור של חיות טמאות אך אין בעיה ללכת לגן חיות...ואין בעיה לעשות חתונת קרקס נחמדה,כל עוד יש ניגון 4בבות ברקע...