בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול השמחה - בדיחות על שידוכים ומה שמסביב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2014 14:20 לינק ישיר 
אשכול השמחה - בדיחות על שידוכים ומה שמסביב

זהו אשכול שמיועד רק לבדיחות ואנקודות מצחיקות שקרו לכם או ששמעתם על ענייני השידוכים, וגם כל מיני בדיחות שגם מצחיקות ולא קשורות לשידוכים.
נקווה שתהנו ותצחקו כי הכי חשוב זה להיות בשמחה שהיא התרופה הכי טובה ולא בעצבות שהיא המחלה הכי נוראה.

הבחור הרצוי אינו מצוי
הבחור המצוי אינו רצוי
הבחור הרצוי והמצוי נשוי

סבא שלי התחתן עם סבתא שלי
אבא שלי התחתן עם אמא שלי
ורק אני צריך להתחתן עם מישהי שאני לא מכיר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2015 22:56 לינק ישיר 

טוב ,אם העליתם נשכחות ,אז הנה משהו...
שווער אחד בא לחתנו ,ושואלו מה הנך רוצה לאירוסין שס או שעון?
ענה החתן אייפון.,.יש שם גם שס וגם שעון!
ענה השווער ,יש שם גם כלה ,תיקח גם אותה משם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2015 22:51 לינק ישיר 

ייוווו רציף העלת לי נשכחות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2015 22:24 לינק ישיר 

ועוד מאמר החכם ;

אמנם האישה נקנית בפרוטה,
אבל האחזקה שלה
היא מאוד יקרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2015 22:22 לינק ישיר 

יש מאמר החכם ;

האישה נקנית בפרוטה,
האיש לא שווה אפילו פרוטה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2014 23:17 לינק ישיר 

אשתדל בעז'ה הכל לפי הענין והזמן
תודה רבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 22:15 לינק ישיר 

וואי זלמן..תמשיך ככה לעלות לנו חיוך על הפנים:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2014 14:57 לינק ישיר 

"קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף". - מדוע? התשובה פשוטה: אתה מגיע לשידוכים, בהתחלה אתה רואה מולך ים של הצעות, אבל ברגע שאתה קופץ פנימה הכל יבש...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/3/2014 22:42 לינק ישיר 

שחור צהוב,
זה לא תמיד מלחמה בכדור.
לעיתים זה גם מלחמת עולמות.
בנים / בנות....

הם מתיישבים להם,
חמש דקות עוברות, ועיניו מתחילות לפזול לצדדים.
לא, אין שם מישהי יותר שווה ממני...
הוא פשוט מחפש אותו, את זה שהופעתו תוכיח לה – שהוא ג'נטלמן.
זה שהופעתו, והדו שיח עימו – יוריד לה שאלה אחת מן הפנקס,
אשר סבתה בת ה 80 שגרה אצלה – רשמה בעניין רב בפנקס הפגישה הראשונה.

"הוא נדיב? הוא לא קמצן? גבר קמצן זיס איז א ברוך! " 
(בטון אידישאי למדי, פלוס יד מתנופפת בתעצומות , ועיניים מזהירות, כמפני מבול קרב ובא)
אז זהו. הנה האדון הגיע,
המפית בידו – עליה יכתוב וינציח את משאלותיהם,
הוא – "קולה"
והיא "תפוזים"...

ולמה תפוזים?
אז ככה – 
מים – אמר מישהו פעם – להוציא כסף על מים????? זה בזבוז. זה מראה שהבחורה חיה על מותרות,
והיא הרי כמובן רוצה בית של תורה, 
ומצוות ומעשים טובים ופת במלח ומים ב מ ש ו ר ה !!!
אז איך זה תזמין את הנוזל המינראלי הזה? זה שכמעט ואוזל מארצנו הקטנטונת? זה שהשוויגער שלה הולכת לשלם תוספת של הרבה קובי מים לכל עשרת ילדיה, באם יתקלחו יום יום... (אם...)

וקולה – לא. ממש לא. קולה זה רעל. 
קולה זה מקפיץ את העירנות. והיא הלא מעוניינת להיראות עדינה ואצילית, 
ולא איזו מתלהבת, או מתלהמת, או משתעממת...

וחוצמיזה, קולה זה גם גברי וממכר. היא לא תרצה להיראות כזאת. אפילו לא בצחוק.

הרי סבתא רשמה לה – גברים אוהבים נשים עדינות. נשים שנכנעות. 
נשים שכמעט ולא מדברות.... רק מה שצריך, ומתי שצריך.
ופה – זה מיותר... זה עוד מותר (בחולם).
אז מה נשאר? תות בננה? מה, היא חננה?
פרי האסרולה? קשה לומר, אם היא תטעה בהיגוי, תיקון הטעות יהיה מאוחר...

אז זהו, שתפוזים.
אין כמו תפוזים. פרי הדר – פרי נהדר!
וכל השאר – מיותר!

כי תפוזים זה שתיה לבנות אצילות, ועדינות,
שלא מכורות, ולא מכירות,
שיש להן עתיד. של נשים צדקניות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/3/2014 22:28 לינק ישיר 

20 תסמינים לעובדה שאתה רווק יותר מידי זמן:

1.כשאתה מוציא את אחיין שלך לגינה, אמהות מחמיאות לך "איזה ילד חמוד יש לך!". 

2.אתה רואה את שכנה רווקה שלך בת 30, ואומר לעצמך "למה לא מסדרים לי שידוך איתה, זה לא יהיה השידוך הראשון שהכלה גדולה ב5 שנים!". 

3.כשאתה לא נמצא שבוע בעמוקה, השומר מתקשר לשאול אם אתה חולה. 

4.אתה מתקשר לחבר שלא דיברת איתו שנים, רק בשביל שאולי הוא יציע לך את אחותו. 

5.אתה מתחיל לתכנן חניון עגלות באולם חתונות שתתחתן בו. 

6.יש לך הוראת קבע אצל השדכן. 

7.אתה מתחיל להשוות מחירים בין "נווה שמחה" לבין "בית טובי העיר".

8.המשגיח רוצה להעיף אותך מהישיבה, אבל לא נעים לו כי אתה לומד בישיבה לפניו.

9.אתה הולך עם אחותך ברחוב, ואנשים נעלבים למה לא הזמנת אותם לחתונה. 

10.הצבעת בבחירות למפלגת הגמלאים. 

11.ללכת ל"חיזוק" בבית אבות, זה כבר לא חלום. 

12.אתה כבר לא מסתרק לפגישות, ולא רק בגלל שאתה חובש מגבעת...

13.אתה מכיר כבר את כל המלצרים במלונות רמדה/הילטון/ דיויד אינטרקונטיננטל/ דן פנורמה/ מלון / נובוטל בלובי בשם הפרטי.

14.אתה פעיל למען הכנסת מינוקסי5 לסל התרופות. 

15.אתה מגיע לדייט, ומגלה שיצאת עם אחותה לפני 3 שנים. 

16.אתה מוכן להתפשר על פגישה אפילו במלון ויז'ניץ. 

17.בחורים צעירים בישיבה מכנים אותך "האלטער", ולא בגלל שיש לך שערות לבנות... 

18.אתה מאחל בוקר טוב לראש ישיבה, והוא שואל אותך "זה לא אתה משנחאי?". 

19.בחורים צעירים עם נדודי שינה מבקרים בחדר שלך בלילה ומקשים שתספר סיפורים על מלחמת ששת הימים. 

20.אתה מתווכח עם החברותא על הפשט בר'; שמעון שקופ והוא אומר לך "אני לא מתווכח איתך. אתה למדת איתו חברותא. לא אני".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/3/2014 22:21 לינק ישיר 

ברגע אחד של ייאוש, לכדה את תשומת ליבי מודעה קטנה שפורסמה בעיתון הנפוץ במדינה (יתד ).
'מבצע לשבוע אחד בלבד: כל מודעות הדרושים- חינם.'

קפצתי מיד על המציאה. לא בכל יום מזדמנת הזדמנות פז שכזו... פרסום בעיתון הכי נפוץ, ועוד בחינם???
ניגשתי מיד למלאכה...
לקחתי דף חלק והתיישבתי לכתוב מודעת דרושים מסוג קצת שונה; 

*דרוש גבר מושלם.
אמנם מלאכת החיפוש לא חלה עלי, אלא על הגבר, אך כבר פקעה סבלנותי. הוא ודאי יושב לו בבית המדרש, עסוק מכדי לעסוק בזוטות שכאלו. מוטב שאעשה אני את המלאכה במקומו...
אז איך אני מגדירה בכמה מילים את גבר חלומותיי??

*דרישות התפקיד.
על הבחור להיות חכם, שיהא מסוגל לנהל בית למופת, ולחנך את דור העתיד לתפארת (מדינת ישראל???).

*בעל מידות תרומיות ונאצלות. 
בשביל מה למדת סדר מוסר, אם לא בשביל לקיים הלכה למעשה??

*נאה ואצילי. 
נכון שיופי בא ויופי הולך, אבל מה עם הילדים שלי?? עלי לעשות את מקסימום ההשתדלות, בכדי שילדי יהיו נאים... הדבר הרי יקל עליהם להיות מקובלים בחברה. איזו אימא לא רוצה לרפד לילדיה את החיים??

*נעים שיחה, חברותי וקשוב. 
מי יקשיב לכל הפטפוטים שלי, אם לא אתה??...

המשכתי עוד ועוד את רשימתי הארוכה, כשלפתע נזכרתי באימה שאני מנסחת מודעת לוח לעיתון, ולא כתבת אלף מילים...
אוי לא, מה אעשה?? איך אמצא את נשמתי התאומה?? אינני יכולה לתארו בכמה מילים יבשות. הרי אנחנו הולכים לחיות ביחד. לנצח...
התייאשתי...
אולי פשוט אקח שלט קרטון ואכתוב עליו בגדול: 'דרוש מתנדב' ובליבי פנימה בקול שקט אוסיף, 'שייפול בפח'...???
לא, כנראה שאאלץ להמתין להוד מעלתו...

אז בחורי, אם אתה קורא את דברי, הואל נא ליטול את סוסך הלבן ולבוא ולקחתני אל ממלכתך הקסומה,
אני ממתינה לדפיקות שלך על דלת ביתי...

*הכתובת שמורה במערכת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/3/2014 15:11 לינק ישיר 

יום אחד נפטר אביו של איש עסקים עסוק מאד. ניגש הגביר אל הרב ושאל: "האם ניתן להשיג מישהו שיגיד 'קדיש' לזכר אבי? אני פשוט עסוק מדי ולצערי לא אוכל לעשות זאת". 

ענה לו הרב: "ודאי! תמורת 1000 דולר נארגן לך את ה'קדיש'" 
. 
שמח הגביר ושלף בו-במקום את הסכום הדרוש. 

לפתע נזכר הגביר בעוד דבר-מה ושאל את הרב: "זה נכון שיש מנהג לשבת 'שבעה'? כי מבחינתי זה ממש בלתי אפשרי. השבוע הקרוב שלי עמוס בפגישות שאי-אפשר לבטלן בשום אופן". 

ענה לו הרב בנחת: "תמורת 1000 דולר נוספים נשיג לך מישהו שישב עבורך 'שבעה'". 

שמח הגביר על ההסדר ושלף את הסכום המבוקש. 

לפני שיצא הגביר, הוא הציג עוד בקשה קטנה בפני הרב: "היות ואני באמת אדם עסוק, אנא נסה לסדר לי אדם, תמורת תשלום כמובן, שיבוא לנחם את היושב 'שבעה', כי אני באמת-באמת עסוק"... 

2.29 בלילה, טרמפיאדה לחיילים ביציאה מי-ם. 
דוס, בהופעה מלאה של מאה שערים [לא פראזניק], מניף יד לטרמפ. 
בחריקת בלמים נעצרת לידו מכונית נהוגה בידי צפוני עם עגיל בלשון. 

דוס: "אפשר להגיע איתך לבני ברק"? 
צפוני: "לא! אני באופן עקרוני לוקח רק חיילים! הבנת יא חתיכת בוזבוז"?! 
דוס: "אבל אני חייל, בבקשה". 
צפוני: "חייל"?! "איפה אתה משרת"? 
דוס: "אני חייל של אלוקים"! 
צפוני: "אוקיי בוזבוז", "תגיד לאלוקים שיקח אותך".... 

בבייי...... 

מכירים את הסיפור על הבריסקער שרצה להתאבד בגלל נערווען שהוא עמלקי?
הכל יודעים את הסיפור, אבל רק מעט יודעים מה היה הסוף:
בגלל שמצוות צריכות כוונה, והוא לא הצליח להכריע האם לכוון זֵכר או זֶכר, הוא לא עשה דבר.

נזכרתי בזה, כשגפני הציע לברק לשלוח חיילים לפוניבז'.
טוב, ברק ישמע בקולו. אבל איזו פוניבז'?

אבי נבון מקיבוץ להב בירך את ידידו שהגיע לגיל המכובד 68
בברכה מיוחדת במינה. חומר למחשבה - וזו הברכה:
אינני מבין למה אנשים אוהבים לציין במיוחד את ימי ההולדת העגולים:
80 , 50 , 30 .
אני דווקא מעדיף את ימי ההולדת המסתיימים ב-8, כי יש להם
משמעות מיוחדת.
הנער חוגג 18 , שהוא בגימטריה חי. הגיל שבו האדם חי , תוסס ועושה חיים .
האיש בן 28, שזה כח . הצעיר במיטב כוחו, במובן הפיזי הפשוט.
הגבר הגיע לגיל 38 , לח, כמו שנאמר, לא נס לחו.
מגיע לגיל 48 , מח, הכח והלחלוחית כבר אחרי השיא, אבל הידע והניסיון, המח - בשיאם.
הגעת לגיל 58, הספקת הרבה עד כה, אתה נח על זרי דפנה ועל הכורסה שרכשת לאחרונה.
יום הולדת 68 הגיע, כעת אתה סח, מספר איך היה פעם לכל מי שרק מוכן לשמוע.
הגעת לגיל 78 , עח, עח עח עח ..... קרחצן כאן וכאבים שם.
אם אתה בן 88, מי צריך אותך? יאללה ל- פח !
חוגגים לך 98, אתה צח כתינוק, מאכילים אותך, מטפלים בך ולא נזכיר את החיתולים.
ואם תגיע לגיל 108, חביבי, נותנים לך? - קח

יש משהו יהודי בלצחוק על גויים... אז ככה: 

יום אחד פונה אמא לג'וני הקטן ואומרת לו: "ג'וני מאמי, צריך להגיע אלי איזה אורח לאיזה זמן, והיות ואני מעדיפה שלא תהיה בשטח כל זמן שהוא בבית אז תיכנס בבקשה לארון בחדר שלי ואל תצא עד שאגיד לך. טוב חמוד שלי?" 
ג'וני מבין שכדאי לו ומשתלם לו לשמוע בקול אימו, אז הוא מציית לה ונכנס אל הארון. 
דפיקה בדלת הבית, שלום, חכיתי לך! בוא נכנס לחדר שלי, קולות מהוסים לא כלכך ברורים, ג'וני מאבד ענין ושוקע במשחק אלקטרוני קטן שהוציא מכיס מכנסיו. 
פתאום דפיקה נוספת בדלת הבית: "שלום אשתי, יצאתי מוקדם מהעבודה ורציתי לעשות לך הפתעה..." אבא הגיע הביתה! לא הספיק ג'וני לקפוץ החוצה מהארון ולרוץ לקדם את פני אביו -לא כל יום הוא מקדים לשוב- נפתחת בסערה דלת הארון והאורח נדחק פנימה בנשימה טרופה וגם בגדים באותו מצב... אמא הספיקה ללחוש בלחץ: "אל תצאו עד שאגיד לכם לצאת!" ו...טראח טריקה ושקט.
ג'וני מציית ולא יוצא מהארון. קצת חושש קצת לא מבין מה הולך. חולפים דקות מספר ומבטים חוששים שמוגנבים אל האורח וג'וני מרגיש מאוד לא בנוח. לא יודע מה לעשות, איכשהו יוצאות לו מהפה המילים: "חשוך פה..." האורח זורק מבט קצר, קולט את המצב ומנסה להרגיע את האוירה: "אל תדאג חמוד, תיכף אמא תגיע והכל יהיה בסדר". 
ג'וני אוזר אומץ ועונה: "אבל אני מפחד..." ומושיט יד אל עבר דלת הארון. האורח חושק שפתיים מחזיק את האצבעות ופונה לג'וני: "חמודי, אל תשאיר אותי פה לבד, השאר איתי ואקנה לך איזו מתנה נחמדה". ג'וני מקשיב חושב רגע ואומר: "לא, אני לא חושב שתקנה לי!" אין ברירה, האורח שולף שטר של 20$ מהכיס ונותן לג'וני: "קח, תקנה באצמך מה שתרצה!" ג'וני לוקח ושם בכיס. משהו נרגע בליבו ואיזו מחשבה מתחילה להתבשל לו שם בפנוכו. 
חולפות עוד דקות, ג'וני משתעמם קצת, מגניב מבט ערמומי לאורח ופותח שוב: "חשוך פה, אני מפחד, אני רוצה לצאת לאמא..." האורח נאנח חרישית ואומר "הישאר איתי ואקנה לך..." ג'וני קוטע אותו :"אני לא חוש..." הארנק נשלף, 20$ וג'וני נרגע. מספר דקות, "חשוך פה", אנחה חרישית, ארנק, 20$. מספר דקות, "חשוך פה", אנחה חרישית שמתחלפת בקללה מסתננת -הבחור קלט עם מי יש לו עסק- ארנק, 20$. דקות, "חשוך פה", קללה, ארנק, 20$. אחרי מאה דולר ג'וני קצת שבע. חולפות עוד כמה דקות ושוב מתחיל לדגדג לו ה"חשוך פה"... אבל לפני שג'וני מספיק לומר, נפתחת הדלת ואמא מציצה פנימה: "מהר, החוצה!" האורח יוצא החוצה ורץ מהר לפני שיקרה משהו... גם ג'וני יוצא. 
אחרי כמה ימים אמא רואה שיש לג'וני כמה משחקים חדשים שהיא לא הכירה: "ג'וני, מאיפה זה? לא זכור לי שקנינו!?" ג'וני מחייך ומספר לאמא על הסחיטה הקטנה שלו. אמא מרצינה ואומרת: "לא יפה ג'וני, זהו חטא חמור לנצל כך אדם במצוקה! אני חושבת שביום ראשון הקרוב נלך לכנסיה ואתה תתוודה על זה אצל הכומר. לא כדאי שירבוץ עליך חטא חמור כזה!". ג'וני מסכים, גם הוא לא רוצה להיות חוטא. 
יום ראשון הגיע, פוסעים אל הכנסיה ואמא מפנה את ג'וני אל תא הווידויים: "הנה ג'וני, כאן יושב הכומר, לך, התוודה בפניו והוא יכפר לך את החטא". ג'וני נכנס לתא. פעם ראשונה כאן, לא כל כך יודע מה עושים ומה אמורים לעשות. הוא מתיישב, מביט ימינה ושמאלה, מתחיל להרגיש קצת לא נעים, קצת מפחיד להיות פה לבד ככה באור העמום הזה. הכומר מהמהם משהו כמו :"כן ילד חמוד, מה יש?". ג'וני נושא את עיניו אל האשנב, ואומר: "חשוך פה, אני פוחד...". 

זה כבר היה יותר מדי. 

האשנב נפתח לפתע ופניו של הכומר נראים, סמוקים מזעם עצור: 

"שוב פעם אתה מתחיל???"

רק בחתונה חרדית : 

רק בהזמנה לחתונה חרדית אתה פתאום מגלה שליוסי , החבר הכי טוב שלך מהגן , קוראים בעצם יהושע מרדכי בן-ציון יוסף .

רק בחתונה חרדית כולם כבר התפללו מעריב , למרות שרק לפני חצי שניה היתה שקיעה .

רק בחתונה חרדית אפשר להושיב כל אחד בכל שולחן , כי ממילא כולם מכירים את כולם .

רק בחתונה חרדית יהיה מישהו שיצעק: "אבל זה מזבח"! כשירימו את החתן על פלטת שולחן .

רק בחתונה חרדית כולם לוקחים גם את הברכון של זה שלידם בשולחן , כי בטח הוא לא צריך .

רק בחתונה חרדית צריך משאית למתנות ומעטפה קטנה לצ'קים .

רק בחתונה חרדית האורחים נותנים צ'קים עם סכומים של גימטריות . (ח"י שקלים, ב"ן שקלים, מיכא'ל שקלים)

1. הלוואי ואני אגיע הביתה ואגלה שהכביסה גילתה נטיות אובדניות ותלתה את עצמה.
2. מטהר אוויר זה הדבר הכי מפחיד בבית: אתה מתיז למעלה ויש לך 3 שניות לברוח לפני שהכל נופל עליך.
3. לראות עכביש זה שטויות, הבעיה מתחילה כשהוא בא לכיוון שלך.
4. אין אחד שלא שיחק באולינג והתחיל לזוז כמו מטומטם בשביל לנסות לכוון את הכדור אחרי שהוא כבר על המסלול!
5. ישראלי אמיתי זה אחד שיקנה חולצה ב-300 שקל וג'ינס ב-600 שקל, אבל אם ייתקע שקל אחד במכונה של המסטיקים, כל הקניון על הרגליים.
6. אין אחד שלא קנה שלוק - עשה חצי חצי עם חבר ונתן לו את החצי בלי הצ'ופצ'יק.
7. עוד לא נולד הילד שלא עשה את עצמו מעשן, כשיש את האדים האלה בחורף.
8. כשמשהו נופל עליך כשאתה פותח את המקפיא, הכי כיף לדחוף אותו ולסגור מהר, ושייפול על הקורבן הבא.
9. כל החיים אנחנו בפייסבוק, זה הדבר הראשון שאנחנו עושים על המחשב. אבל בחיים לא נגדיר אותו כדף הבית.
10. כל הבשמים שבעולם יורדים אחרי כמה שעות. אבל קלמנטינה...
11. אנשים שצריך להרוג: אלה ששואלים אותך בסופר "היי, מה אתה עושה כאן?"
12. הדבר הכי מרגיז בעולם זה כשאתם באים לפתוח את המקפיא ולהוציא קופסת גלידה, ואז מגלים שאמא הקפיאה בתוכה אורז מלפני חודש.
13. מים בטעמים זה בסך הכל בקבוק שלא שטפו טוב.
14. אני לא מבין למה חברת חשמל מבזבזת כל כך הרבה כסף על פרסומות. נגיד שאני לא מרוצה, מה אני אעשה, אעבור לבטריות?
15. מה הקטע שהפיצה עגולה, מגישים אותה בקרטון מרובע וחותכים אותה למשולשים?
16. שלא תבינו אותי לא נכון... אני מת על חורף!!! עד שזה מגיע למים החמים במקלחת...
17. גם אם ניסית למצוא דאודורנט ולא הצלחת, הכי חשוב זה לא להרים ידיים!
18. מי שהולך בראש מורם... אין לו אייפון.
19. גשם הוא כמו סטנדאפיסט: כיף לצפות בו, אבל כשהוא מתחיל לרדת עלייך זה כבר לא נעים.
20. החיים הם כמו בננה - גם כשהם רקובים, אמא אומרת שזה דבש...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2014 13:05 לינק ישיר 

הנה מצאנו את הבריסקערית (חייכנית) שנשארה אחרונה בעצרת בגלל שהאריכה בח' של חזק וברוך עד עכשיו חחחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/3/2014 12:16 לינק ישיר 

בס"ד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחח
חחחחחחח
חחחחח
חחח
ח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2014 18:49 לינק ישיר 

הודעה מהמשטרה: מפגין חרדי אחרון עזב כעת את אזור ההפגנה.

מדובר, ככל הנראה, בבריסקער שנתקע בקבלת עול מלכות שמים והאריך באאאאחחחחחדדדדדד עד עכשיו ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2014 15:00 לינק ישיר 

אם בפגישות עסקינן, אז הנה משהו חמוד ממש חמוד על סוגי בחורים:

הצפוי-את שואלת אותו איך היתה הנסיעה (הלוווווו? כאילו ברור שהוא זה שנוסע אלייך?) והוא עונה :"ברוך ה', בסדר". את מבקשת ממנו לספר לך על עצמו והוא מספר לך באיזה ישיבה הוא לומד, בן כמה הוא וכמה אחים יש לו. את משחקת את עצמך מתעניינת ומתאמצת לא להשלים אותו אפילו שאת יודעת את כל החומר הזה בע"פ מהבירורים, כולל הישיבה שסבא שלו למד בה והשם של הגננת שלו (אמא שלך, שתהיה בריאה). את מנסה לשאול אותו איזה מוזיקה הוא שומע והוא עונה: "חסידי, למה"?. אחר כך הוא שואל אותך באיזו מגמה למדת בסמינר, איך זה להיות הבכורה בבית, ומזמין לך מיץ תפוזים (מה שכן, את הקשית את צריכה להזמין לבד).

הצדיק- עיניו מביטות אל הקרקע וראשו ניצב בשמיים. הוא מגיע לפגישה עם גמרא ביד, ולא בשביל לעשות רושם. הוא מדבר איתך על עניינים נשגבים ואת, שבתחילה נכבשת על ידי הרוחניות הגבוהה שלו, מגלה, בשלב מסוים, שאולי הוא קצת גבוה מידי בשבילך. כשאת אומרת הארי פוטר והוא מביט בך כאילו אמרת מילה גסה, את אומרת "נקסט" ומביטה בעצמך באכזבה. נו, טוב, בלאו הכי ל אהבת את העובדה שהוא לא נוגע בזקן.

המאכזב- השכנה בדלת ממול באמת לא מבינה מה הבעיה עם הבחור שהיא הציעה לך, הרי הוא כל כך מיוחד ומקסים: גבוה (1.70), בלונדיני (גם סטיבן הוקינג בלונדיני, אז מה?) בעל חוש הומור (מכיר 3 בדיחות שוויגער בעל פה. ספרת), שטייגעניסט (נשאר אחרי הסדר בבית מדרש לפטפט עם החבר'ה), מוזיקאי (יודע לעשות אקורד איי אם בגיטרה), פתוח (שומע בריטני ספירס מתחת לכרית), אינטלגנט (קרא את כל הספרים של מ. ארבל), בעל מעורבות פוליטית (תלה סרט כתום, בזמנו), ובכלל-תגידי את בטוחה שאת רוצה להתחתן מתישהו?

השפיצר- אבא שלו ראש ישיבה, אמא שלו מנהלת סמינר, אחיו ראש כולל והחברותא שלו זה הבן של המשגיח. הוא נראה טוב, מתלבש לא רע, יש לו רישיון, מידות טובות ואין בחור בישיבה שלא שומע את השם שלו לפחות שלוש פעמים בשעה. את לעולם לא תיפגשי איתו עד שלא תתחייבי לפחות לדירת שלושה חדרים במרכז העיר עם חניה פרטית (הרי למה הוא עשה רישיון?). זה, בעצם, למה לא נפגשת איתו עדיין.

האדיש- הוא בא לפגישה כאילו עשה לך טובה שהסכים להגיע, אחרי שלוש דקות של שקט את מתחילה לזרוק שאלות פתיחה להן הוא עונה לקונית בכן ולא. בין שתיקה לשתיקה את שומעת פתאום נעימה קלאסית-הפלאפון שלו-הוא מביט בצג, אומר יפה "סליחה", סר הצידה לכמה דקות, אחר כך חוזר ואומר לך שהוא חייב לעוף. אז את אומרת לו "עוף".

המראיין- "אז את יעל אני מבין?... כן... איך הגעת לכאן?. באוטובוס?... את גרה קרוב?...באיזו שכונה תזכירי לי?...אה, כן. אז מה את עושה היום?..עובדת... מורה?...לא מורה? למה לא מורה?...את לא אוהבת את זה?...למה לא?...אני חושב שזה מקצוע נהדר לנשים...אבל את עובדת נכון?...כמה את מרויחה לחודש?...זה לא הרבה...ואת מתכוונת להמשיך עם המשרה הזו?...במה אבא שלך עובד?... ואמא שלך?...עקרת בית... אני מבין... את נחשבת לבחורה מסודרת?...אוהבת לנקות את הבית?...זה לא יצירתי מספיק? למה את מתכוונת? <חיוך מעוקם של יעל> בת כמה את?.. כמה אחים יש לך?... את הכי קטנה?... זה נחמד לא?... באילו ישיבות האחים שלך למדו?... אה, אחד עזב באמצע?.. למה עזב?...והשאר... לא, לא שמעתי על הישיבה הזו... ו...?", נאאאאאאאאאאאאקסט.

המיואש-מהרגע הראשון הוא ידע שזו את. וגם אם זו לא היית את, מעכשיו זו את. כי זה באמת לא משנה לו מי תהיה אשתו, מספיק לו שתהיה אחת כזו. השדכנית אמרה שהוא בן עשרים ושבע והיא לא מבינה איך זה יתכן שהוא נשאר רווק עד הגיל הזה, לך זה לוקח דקה. אחרי כמה נסיונות פתטיים שלו לגרום לך לצחוק, את מתחילה להוריד דמעות. בשקט את מדמיינת איך את רוצחת את השדכנית בדם קר. כעבור רבע שעה הוא כבר מתחיל להיראות כמו כלבלב מעורר רחמים שמתחנן לעצם, לטיפת עידוד. ואת מתחננת לעצם גם, במחשבה שניה, לכל דבר שבעזרתו הפה שלו ייחסם (לנצח). בטעות הוא קלט אותך מרימה יד כדי לפהק, ולנצל את ההזדמנות להביט בשעון. את לא יודעת איפה לקבור את המבט. בסוף גם זה מסתיים. תודה לא-ל.

השוביניסט- הוא משחק אותה קשה להשגה, יענו את לא ממש מעניינת אותו, הוא בכלל בחורות לא מעניינות אותו, הוא לא יודע אפילו למה הוא נפגש, אבל מציעים ויש לו ערב פנוי, אז למה לא? יום אחד הוא בהחלט מתכנן להתחתן, אם הוא ימצא את "ההיא" ( בינתיים הוא נפגש עם עשרים ושמונה בחורות ואף אחת לא "עשתה לו את זה", סתם מעפנות. לא, הוא לא חושב שהוא בררן).

הוא מספר בדיחות על נשים שנוהגות (אבל אל תעלבי, כן?), לא אוהב לקרוא הרבה (זה רק כי אין לו זמן) אבל מופעי סטנד-אפ עושים לו את זה בטירוף. יש לו תיאוריה בנויה לתלפיות על זוגיות, מעמד האישה ומעמד הגבר במשפחה. הבית היהודי הוא כמו ממלכה קטנה, ובממלכה כמו בממלכה אמנם יש לאישה מעמד מאוד חשוב, הלא היא מלכה נושאת כתר, אבל בתכל'ס השרביט הוא ביד של המלך, וגם המילה האחרונה. הכל, אגב, מעוגן במקורות הלכתיים (הוא יכול להראות לך את הרמב"ם בעניין, אם את מתעקשת), שיהיה לך ברור. כן? ושאם הבחורה חושבת שזה שהיא מביאה את הפרנסה הביתה הופך אותה למחליטת ההחלטות אז משהו כאן בהחלט השתבש. הדור של היום...

הוא מזמין לך את מה שהוא מזמין לעצמו (וזה גם מה שאת אמורה לאהוב), מספר לך על כל מיני פרוייקטים שהוא מעורב בהם (הוא טיפוס נורא עסוק ומבוקש), יש לו דעה על כל דבר (את יכולה לחשוב אחרת, אבל זה פשוט אומר שאת טועה), הוא לא מנסה להרשים אותך לרגע, הוא מעבר לזה. הוא כל כך מושלם שאת אמורה לפול שבי לרגליו גם בלי שהוא ינסה לעשות משהו בנידון, רק מעצם קיומו.

וכמובן, איך שכחתי-העדה שלו הכי שווה, כן? כל השאר אפסים.

המודרני- מגיע באיחור אלגנטי של עשרים וחמש דקות (לקח לו רבע שעה למצוא חניה לרכב ועוד עשר דקות להגיע מהחניה רגלית למקום). עניבה של ורסצ'ה, נעליים של אלדו, חליפה של זארה, בושם של ז'אן פול גוטיה ופלאפון דור שלישי עם רינגטון של שיר לועזי שלא הספקת לזהות. הוא בן עשרים ושלוש, לומד במיר או עטרת, מעודכן בכל מה שהוא חושב שצריך להיות מעודכנים בו וחושב שזה ילהיב אותך אם הוא יספר שהוא מכיר את עמירן דביר אישית ושהוא הבטיח לו שהוא יבוא לנגן בחתונה שלו חינם.

זהו, שלא.

המושלם- הוא אינטלגנט, חכם, סמכותי, רגיש ונראה מספיק טוב. יש לו ידע בדברים שתמיד חלמת לדעת. המשפחה שלו חמודה, יש לו מידות מקסימות, אהבת תורה וחיוך שובה לב. הוא מצליח להבין את הבפנוכו הכי עמוק שלך, לאתגר אותך, לרתק אותך, לגרום לך להרגיש הבחורה הכי מיוחדת בעולם ו....קאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטט!!!! סרטי מדע בדיוני כבר מזמן יצאו מהאופנה.
קרדיט לניק בשם פנדורית.... (אין לי מושג מי זאת אבל היא כתבה את זה והקרדיט מגיע לה)

מוקדש לכל אלו שעדיין מחפשות את הבחור המושלם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול השמחה - בדיחות על שידוכים ומה שמסביב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext