בית פורומים שידוכי חרדים

עד כמה חשוב המראה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2014 22:36 לינק ישיר 
עד כמה חשוב המראה?

בס"ד

אם יצאתי לשידוך והבחורה לדעתי  לא מכוערת, ולא יפה.
אני לא מרגיש משיכה אליה, אבל לא מרגיש דחייה.
ככה שאני לא החלטי בקשר ללהמשיך.
עד כמה להתייחס לזה?

תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 06/03/2014 22:41:24

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2014 22:40 לינק ישיר 

היינו 3 פגישות בסוף זה ירד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2014 11:43 לינק ישיר 

רציף- בלי להכליל את החוזרים בתשובה כולם. הייתי חושבת שאחרי שהיו בעולם השקר יבינו איזה שקר זה החן והיופי ויחפשו מידות, שאיפות וכו'. 
כמובן שכולם מעריכים מראה נאה- אבל איפה הדגש שלך? היפות יודעות שזה שטויות כי הן חיות את זה ומחפשות מעבר. ולא חייב שתהיה מכוער להפליא- עדיין אפשר להתפלא- איך הוא התחתן עם זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2014 20:43 לינק ישיר 
כל אחד מעריך מראה נאה, ויש לזה משקל מכובד, כמובן שבלי מידות ובריאות אין עיסקה. לא כ"כ מהר בוחרים במכוער מבחינה חיצונית, גם אין הרבה מכוערים להפליא, לכל אדם יש את החן שלו, ומחנכים לזה, שלא אומרים יפה אלא חמודה, וככה הילדים יש להם ראיה בריאה יותר

פשוטוטוב כתב:
מזומרת תחפש בהתאם? תשאף לגדולות תקבל גדולות. למה לך להתפשר כי אתה חתיכת מכוער? בסוף המכוערים מקבלים את היפות.. כי העיקר האופי. אי אי אי יש לך אופי מכוער? אז באמת תתפשר על מכוערת..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 20:33 לינק ישיר 
רוב אנ"ש יש להם פרופורציות. ובציבור הכללי והחוזרים בתשובה הם יותר תקועים בזה שתיהיה יפה

פשוטוטוב כתב:
באמת בנות פחות מחפשות יופי. הרבה פעמים אני רואה זוג ברחוב וחושבת- איך היא? התחתנה עם זה? פשוט לא מסתדר לי בראש. אבל כנראה כשכל הזמן אומרים לך כמה את יפה את מנסה למצוא את המעבר לזה. אולי זה רק עם יפות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 20:27 לינק ישיר 
אוקי, במה זה מתבטא ?... עיינים יפות ?.. שזופה או בהירה ?... כדאי לחשוב על העניין כדי להתמקד, וגם חשוב לך שתהיה יפהפייה ?.. למה ?... כדי לעשות רושם ?... אחלה, מה עוד חשוב לך ?.. מה חשוב יותר ?...

שמח_תמיד כתב:
בהמשך תבין יותר מה אתה חש, ובינתיים תחשוב מה חשוב לך במראה של הבחורה, אולי חיוך ?.. דיבור מגניב ?.. תנועות חינניות ?.. מבט שכזה ?.. איך שהיא מתלבשת ?.. איך שהיא מדברת ?.. איך שהיא מספרת משו ?.. צבע השיער ?.. מבנה גוף ?.. גובה ?.. שפתיים ?.. ביטחון עצמי ?.... וגם כשתראה אותה תשים כבר לב לאן לבך נושב.. ואם לא אז יתכן שמשו חוסם אותך, ובכל מקרה של ספק כדאי לשאול מישו שמבין בעניינים האלו

פנים יפות, נאות.

תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 07/03/2014 15:06:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 18:05 לינק ישיר 

מזומרת תחפש בהתאם? תשאף לגדולות תקבל גדולות. למה לך להתפשר כי אתה חתיכת מכוער? בסוף המכוערים מקבלים את היפות.. כי העיקר האופי. אי אי אי יש לך אופי מכוער? אז באמת תתפשר על מכוערת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2014 22:06 לינק ישיר 

המראה החיצוני חשוב מאוד, אבל תסתכל במראה ותהיה אמיתי עם עצמך, אתה באמת כ"כ חתיך שמגיע לך בחורה עם יופי מושלם?! קודם תשים את עצמך במקום המתאים, ואז תחפש בחורה בהתאם, ואפי' קצת יותר יפה. ולשאלתך, אם היא לא דוחה אותך זה סיבה טובה להמשיך לפגישה שניה. בהצלחה! (בטח אתה כבר אחרי הפגישה השניה הזאת אם באמת המשכת, אבל שיהיה בשביל הפעם הבאה או בשביל אחרים) ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2014 11:49 לינק ישיר 

רציף כתב:
נכון, גברים, יותר נמשכים אחר יופי. גברים הם יותר יצריים, ומחפשים וואלה אחת שמסובבת את כל השכונה.. לרוב הם מסוגלים להתעלות, והרבה פעמים הגברים לא בדיוק מבינים ביופי, או שנמשכים בעקבות נתון בולט אחד. נשים פחות מחפשות יופי, ככה אומרים. אולי הם מחפשות מישהו שיתן מענה לצרכים שלהם, וגם שיהיה אפשר להשען עליו..

בס"ד

נשים מחפשות יופי ומאד אוהבות יופי אבל כשהן רואות לב טוב ורואות שהוא מספק להם את הצרכים שהן צריכות הן מוותרות על היופי...אבל לא בטוח שאחרי חתונה הן לא תדברנה על יופי של גברים אחרים...במיוחד אם פתאום גם הוא כבר לא ממש נותן להן את הצרכים שהן צריכות(כפי שיצא לי לראות...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/3/2014 12:03 לינק ישיר 

באמת בנות פחות מחפשות יופי. הרבה פעמים אני רואה זוג ברחוב וחושבת- איך היא? התחתנה עם זה? פשוט לא מסתדר לי בראש. אבל כנראה כשכל הזמן אומרים לך כמה את יפה את מנסה למצוא את המעבר לזה. אולי זה רק עם יפות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/3/2014 15:48 לינק ישיר 

נכון, גברים, יותר נמשכים אחר יופי. גברים הם יותר יצריים, ומחפשים וואלה אחת שמסובבת את כל השכונה.. לרוב הם מסוגלים להתעלות, והרבה פעמים הגברים לא בדיוק מבינים ביופי, או שנמשכים בעקבות נתון בולט אחד. נשים פחות מחפשות יופי, ככה אומרים. אולי הם מחפשות מישהו שיתן מענה לצרכים שלהם, וגם שיהיה אפשר להשען עליו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2014 15:53 לינק ישיר 

אני חושבת שזה רק בגלל שהאישיות שלו העפילה על החיצוניות והוקרנה. 

אבל זה היה תהליך הדרגתי בפגישה ראשונה חשבתי "אימא איזה מכוער...."  בפגישה השנייה "טוב לא כזה נורא להסתובב אתו ברחוב"  בפגישה השלילית "יאה איזה גומות חן יפות יש לו ולא שמתי לב"  ולא שמתי לב כי זה היה בספרת העומר והזקן הסתיר וגומות חן זאת החולשה שלי בערך כמו שבחור רואה בחורה בלונדינית...... 
ככה עד לפגישה שישית ושם זה נגמר..... 

תוקן על ידי riki_m ב- 09/03/2014 15:55:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2014 15:39 לינק ישיר 

איך סחבת עד פגישה שישית עם מכוער?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2014 15:36 לינק ישיר 

נראה לי אצל בנות זה יותר הולך כמו אני לא אוהבת אותך כי אתה יפה. אתה יפה כי אני אוהבת אותך ..... 
כבר קרה לי שנפגשתי עם בחור וחשבתי עליו בפגישה הראשונה שהוא מכוער ובפגישה השישית כבר חשבתי שהוא חתיך !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/3/2014 14:56 לינק ישיר 

אם היא לא דוחה אותך- תמשיך עוד פגישה.  קרה לי כבר שראיתי בחור ואמרתי- אין מצב ואחרי שדיברנו שתי פגישות התלהבתי יותר. אם השיחה זורמת ודעותיכם דומות בסוף ישתנה דעתך גם על המראה. כך היה אצלי לפחות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2014 15:06 לינק ישיר 

רציף כתב:
בהמשך תבין יותר מה אתה חש, ובינתיים תחשוב מה חשוב לך במראה של הבחורה, אולי חיוך ?.. דיבור מגניב ?.. תנועות חינניות ?.. מבט שכזה ?.. איך שהיא מתלבשת ?.. איך שהיא מדברת ?.. איך שהיא מספרת משו ?.. צבע השיער ?.. מבנה גוף ?.. גובה ?.. שפתיים ?.. ביטחון עצמי ?.... וגם כשתראה אותה תשים כבר לב לאן לבך נושב.. ואם לא אז יתכן שמשו חוסם אותך, ובכל מקרה של ספק כדאי לשאול מישו שמבין בעניינים האלו

פנים יפות, נאות.

תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 07/03/2014 15:06:29

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עד כמה חשוב המראה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext