בית פורומים שידוכי חרדים

פגישה לבטלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2014 12:51 לינק ישיר 
פגישה לבטלה

זה קרה אחרי אחת הפגישות האחרונות, הגענו ישבנו קמנו (שילמתי) הלכנו ו...חתכנו. מהשנייה הראשונה היה ברור לשנינו שאין קשר בינינו וזה לא מתאים ועדיין מתוך כבוד הדדי זה נמשך שעה וקצת. אחרי כמה שעות כשחשבתי קצת הבנתי שזה לא פעם ראשונה קורה, האמת שזה די מבאס לפנות ערב להתארגן וכו' (זה על עצמי כ"ש הבחורה שמן הסתם זה לקח לה עוד יותר זמן ממני) ולגלות בשנייה הראשונה שזה היה לחינם.
אולי זה באמת מהדברים שאין דרך למנוע אותם ובכל זאת אשמח לשמוע האם גם אתם נפגשתם בתופעה ואיך אתם מתמודדים עם זה.
שבת שלום 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2014 03:19 לינק ישיר 

ais כתב:
פגישה לבטלה

זה קרה אחרי אחת הפגישות האחרונות, הגענו ישבנו קמנו (שילמתי) הלכנו ו...חתכנו. מהשנייה הראשונה היה ברור לשנינו שאין קשר בינינו וזה לא מתאים ועדיין מתוך כבוד הדדי זה נמשך שעה וקצת. אחרי כמה שעות כשחשבתי קצת הבנתי שזה לא פעם ראשונה קורה, האמת שזה די מבאס לפנות ערב להתארגן וכו' (זה על עצמי כ"ש הבחורה שמן הסתם זה לקח לה עוד יותר זמן ממני) ולגלות בשנייה הראשונה שזה היה לחינם.
אולי זה באמת מהדברים שאין דרך למנוע אותם ובכל זאת אשמח לשמוע האם גם אתם נפגשתם בתופעה ואיך אתם מתמודדים עם זה.
שבת שלום 

תראה בהחלט שאפשר למנוע מקרים שכאלה עי'כ שמבררים יותר טוב לפני הפגישה ושואלים שאלות ברורות ועקרוניות בבירורים וכך אתה ממקד כמה שיותר את המיועדת שלך ו כמובן שתפילה תמיד אבל תמיד מועילה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2014 17:03 לינק ישיר 

חחח לא יעבוד לעבוד על אנשים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2014 21:16 לינק ישיר 

ais כתב:
חח אח של חברה שלי חשב שזה ממש לא מתאים כשנפגש עם מישהי אז הוא התחיל להגיד לה כל מיני דברים -שהוא לא רוצה לשבת ללמוד, שהוא יושב כל שבת עם הבנות בשכונה ושטויות והיא עוד יותר התלהבה עליו... מסכן...לך תבין ראש של בחורה...

אנחנו עמוקות, קשות להשגה ולהבנה :P

האמת זה גם קרה לי פעם (האשכול שפתחתי על הבחור שרצתי לבטל פגישה אחרי שקבעתי כבר) אז כיוון שידעתי שחתונה לא תצא מאתנו לכן הגעתי לפגישה הכי פשוטה נטולת איפור עם מעיל, נעלי פיתה וזהו. אז הוא אמר לי הרבה יותר יפה לך ככה במיוחד יותר יפה לך נעלי פיתה מעקבים (אני בלב איזה באסה לא הלך לי) אח"כ במשך הפגישה היה לי רושם שהוא אוהב עיר שוקקת וכו' אז אמרתי לו אני רוצה לגור במושב (יש לי באמת חלום כזה, אחרי שאגור כמה שנים טובות בירושלים) אז הוא אמר לי איזה כיף זה החלום שלי מגיל קטן (אני בלב שוב באסה) קיצור היה עוד כמה כאלה בפגישה והבחור פשוט יצא להוט..... 
ואני................. בסוף הורדתי אותו :\ 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2014 18:38 לינק ישיר 

פשוטוטוב כתב:
חח אח של חברה שלי חשב שזה ממש לא מתאים כשנפגש עם מישהי אז הוא התחיל להגיד לה כל מיני דברים -שהוא לא רוצה לשבת ללמוד, שהוא יושב כל שבת עם הבנות בשכונה ושטויות והיא עוד יותר התלהבה עליו... מסכן...

לך תבין ראש של בחורה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2014 16:35 לינק ישיר 

נליאן כתב:
וואו אני חושבת שזה אחד מהדברים שקורים לכולם!!
פעם נפגשתי עם איזה בחור והיית בכזה שוק שכל הפגישה חשבתי לאיזו חברה אני מתקשרת קודם בשנייה שאני יוצאת מכאן...לדעתי הבאסה היחידה בכל הסיפור של פגישה סתם היא לא ההתכוננות כי זה סך הכל איזה שעתיים להתכונן זה ניחא הבאסה זה היאוש שלא נגמר שגם הפעם זה לא זה וצריך להמשיך את הדבר המרגיז הזה שנקרא שידוכים...

גם לי זה קרה!!!!
איך שהבחור נכנס לסלון רציתי לברוח!!!!
הייתי כזו המומה שכל הפגישה לא הוצאתי הגה מהפה!!היו לי רק הבעות פנים כאלו ואחרות...
ואני חושבת שהבאסה זה לבזבז ערב שלם על כלום
 ושאחד הצדדים צריך להיטלטל בדרכים סתם-
אז בכלל....

זה יכול לפגוע, צריך לדבר גם שאת לא ממשיכה איתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2014 16:27 לינק ישיר 

חח אח של חברה שלי חשב שזה ממש לא מתאים כשנפגש עם מישהי אז הוא התחיל להגיד לה כל מיני דברים -שהוא לא רוצה לשבת ללמוד, שהוא יושב כל שבת עם הבנות בשכונה ושטויות והיא עוד יותר התלהבה עליו... מסכן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2014 10:05 לינק ישיר 

די88 כתב:
וואו אני חושבת שזה אחד מהדברים שקורים לכולם!!
פעם נפגשתי עם איזה בחור והיית בכזה שוק שכל הפגישה חשבתי לאיזו חברה אני מתקשרת קודם בשנייה שאני יוצאת מכאן...לדעתי הבאסה היחידה בכל הסיפור של פגישה סתם היא לא ההתכוננות כי זה סך הכל איזה שעתיים להתכונן זה ניחא הבאסה זה היאוש שלא נגמר שגם הפעם זה לא זה וצריך להמשיך את הדבר המרגיז הזה שנקרא שידוכים...

גם לי זה קרה!!!!
איך שהבחור נכנס לסלון רציתי לברוח!!!!
הייתי כזו המומה שכל הפגישה לא הוצאתי הגה מהפה!!היו לי רק הבעות פנים כאלו ואחרות...
ואני חושבת שהבאסה זה לבזבז ערב שלם על כלום
 ושאחד הצדדים צריך להיטלטל בדרכים סתם-
אז בכלל....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2014 00:25 לינק ישיר 

כמעט_חדשה כתב:
פגישות עם הרבה בחורות לא מזיקות אני אישית חושב לרוץ בסוף תקופת השידוכים לכנסת לפי כמות הבחורות שהולכות לתמוך בי אני הולך להיות המפלגה השניה בגודלה בכנסת אשמח אם תצטרף אלי

תתחיל מזה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%A7

(ניק "מחודש"..?)
יופי . סוף , סוף " שידרוג : לפורום < יש . לנו , גם . בלשנית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2014 00:23 לינק ישיר 

תוקן על ידי אליפלת ב- 26/03/2014 00:24:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2014 16:55 לינק ישיר 

riki_m כתב:

שבת שלום 

תזמין לעצמך איס ותהנה ממנו.

אני יותר בעניין של קפה רותח....:-)

תוקן על ידי ais ב- 25/03/2014 16:55:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2014 15:06 לינק ישיר 

בס"ד
בהחלט כל פגישה עם בחור נורמטיבי יכולה להפוך לחוויה אם באים בגישה קלילה של ללמוד מכל אדם..ולקחת את החיים בקלות ולצחוק מסצנות שקרו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 15:05 לינק ישיר 

ais כתב:

שבת שלום 

תזמין לעצמך איס ותהנה ממנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 15:02 לינק ישיר 

מבריקה כתב:
יש משו מרנין ברגע שהבנת שאתה מוריד אותה.. מדברים חופשי יותר, ומגיעים למחוזות מעניינים יותר..

(לא בהכרח אבל לרוב כן)
הבחור הראשון שנפגשתי אתו כבר מהזוית שהוא יצא מהרכב, הבנתי שהסיכוי בינינו 0% ובנוסף הייתה פגישה משעממת, כל הפגישה הוא דאג לספר לי כמה הוא חכם, מוצלח ומושלם. 
עשה לי טראומה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 12:03 לינק ישיר 

רציף כתב:
יש משו מרנין ברגע שהבנת שאתה מוריד אותה.. מדברים חופשי יותר, ומגיעים למחוזות מעניינים יותר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2014 11:55 לינק ישיר 
כן

riki_m כתב:
רציף לפני 10 שנים היא היתה בת 30? 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגישה לבטלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext