נגיד שאת יושבת באוטובוס, מהרהרת לך, והנה עובר בחור אחד
נראה בחור חרדי רגיל, עם לבוש מוקפד, חמוד, שדווקא היה יכול להתאים לך להתחתן איתו אפילו, האוטובוס היה ריק, והוא מניח לך פתק לידך, ובפתק כתוב משו כמו : שלום וברכה, מחילה על הפניה הלא שיגרתית, מה שקרה שאיך שעליתי לאוטובוס התרשמתי מאצילותך, אולי זה משמיים שנפגשנו ואנחנו מתאימים?... אני רשום אצל השדכנית דבורה זליבנסקי.. (מצורף הפרטים שלה) אם תיפני אליה יש מצב שהיא תציע אותי, אני לומד בישיבת אור התורה.. כל טוב, ובכל מקרה שיהיה לך בהצלחה . סוף ציטוט.
מה את עושה?
נשלח ב-31/3/2014 20:31
די88 כתב:
אדם לא ידעתי שהמקום שהולכים אליו אחרי הפיק בר זה הרבנות... מעניין... הצעירים של היום...
אם לא בד"ץ לפחות שיהיה בהכשר הרבנות... =)
נשלח ב-31/3/2014 17:28
אדם לא ידעתי שהמקום שהולכים אליו אחרי הפיק בר זה הרבנות... מעניין... הצעירים של היום...
נשלח ב-31/3/2014 16:51
מחילה, לא לימדו אותי. תודה רבה
כמעט_חדשה כתב:
רציף,
כמעט שנתיים אתה מגיב כאן ועדיין לא למדת לכתוב תוכן ולא נושא?? א"א לצטט אותך ככה!
הנה בשבילך :
(אדם, סורי..)
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 31/03/2014 15:37:32
נשלח ב-31/3/2014 16:02
חציון כתב:
כל אחד ומה שחשוב לו...
התכוונת בטח "כל אחת ומה שיש לה להציע.."
חציון כתב:
אם תפגוש באוטובוס אחת שמה שהכי חשוב לה זה שלך הכי חשוב איך היא נראית ותולא (למה להשתיל מילים?) אז שיהיה לכם בהצלחה
סתם שאבין, חשבת שאחרי שהבחור מעביר לה פתק הם הולכים לרבנות להתחתן? זה נראה לך פיק-אפ בר?
חציון כתב:
אם תפגוש באוטובוס אחת שמה שהכי חשוב לה זה שלך הכי חשוב איך היא נראית ותו לא אז שיהיה לכם בהצלחה
ברור, אחרת תעבור על "לא תחמוד"
נשלח ב-31/3/2014 15:47
אדם_ה1 כתב:
חייכנית770 כתב:
אכן...ואני בעד להחזיר עטרה ליושנה- בט"ו באב או הכרות בחורים/רות ליד הבאר...אבל היום הוא צריך להיות הג'אנטלמן שמביא לי ולגמלי מים.......
אוי ואבוי, פעם היו בוחרים אישה לפי כמה שהיא יפה, זה ממש עבירה ולא מתאים...
תנו רבנן יפיפיות שבהן מה היו אומרות תנו עיניכם ליופי שאין האשה אלא ליופי(תענית לא.)
והיו עוד 3 סוגים שלא הזכרת כל אחד ומה שחשוב לו... אם תפגוש באוטובוס אחת שמה שהכי חשוב לה זה שלך הכי חשוב איך היא נראית ותו לא אז שיהיה לכם בהצלחה ממש ענבי הגפן בענבי הגפן אני ממש לא מקנא בזוג כזה..