| נשלח ב-31/3/2014 00:00 |
|
| |
ברוכים הבאים!
בשיר וזמרה הלל ותודה הריני בזאת להודיע
על פורום חדש מיוחד ממש שברגעים אלו מפציע
על ספרים וסופרים נוער ומבוגרים את כל המידע הוא מציע
נהנה פה יחדיו נחגוג על כל תו הפורום הזה עוד יפתיע!
תודה רבה לאלי שלזינגר על העזרה הרבה והמהירה בפתיחת הפורום!
חברים חדשים! אתם מוזמנים לספר על עצמכם ועל אהבת הקריאה שלכם, וכן כיצד שמעתם על הפורום. בנושא הקריאה, התייחסו לנקודות הבאות (קרדיט- פורום ספרים, ערוץ 7): - גילכם (אם תרצו)
- סגנון ספרים אהוב
- הספר היפה ביותר שקראתם
ושוב- ברוכים הבאים!! 
תוקן על ידי אסתרק ב- 10/11/2014 00:44:07
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2020 13:07 |
|
| |
חחחחחח א נ י מקווה שעדיין רלוונטי להגיב..:)) מה המצב? הכל רדום פהה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 11:14 |
|
| |
הייי היי שלום לכולם וברוכים הנמצאים. גילי מצוין בפרופיל ועוד כמה פרטים חשובים יותר ופחות. באשר לספרים: כאישיות מלאת איי קיו וגאווה מיותרת אני קורא ספרים מורכבים מאז גן חובה עם הגננת ציפי. בבית הספר הייתי ניגש בתחילת היום לספריה, שואל ספר וקורא אותו כל השיעור הראשון. בהפסקה הייתי מחזיר ולוקח ספר חדש, עד שרכשתי בקיאות בכמה ספריות. היום נהפכתי למכור באופן כרוני לספרים ולשוקולד, רק ששוקולד זול וספרים פחות. קורא כל סגנון ספרים שניתן למצוא, גם ביוגרפיה היסטורית על חייל בצבאו של נפוליון שחווה משבר והולך למצוא את אוצרו של תות ענח עמון. גם ספרי בישול ופוסטרים פרסומיים לא נחו מידי, וידיעות עיתונאיות על פתיחת חנות ירקות חדשה מרשימות אותי עד מאוד בניתוח הנקי שלהם. מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, פרישלנדר.
|
|
| נשלח ב-25/5/2017 21:46 |
|
| |
ברוכה הבאה איסתרקוש!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2017 17:09 |
|
| |
תודה, (מסמיקה בענוות חן ) ותגידי אך שולחים הודעות פרטיות?!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2017 16:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2017 16:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2016 21:41 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2016 00:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2016 14:12 |
|
| |
תודה תודה! בע"ה בקרוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2016 20:05 |
|
| |
בטח שעדיין רלוונטי להגיב, ברוכה הבאה, מוזמנת להשתתף בשאר הדיונים פה בפורום, ולהשתתף כמובן בפורום ממלכה במבחן השכן:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2015 22:50 |
|
| |
שלום לכולם:) גיל: 22 הגעתי לפורום דרך רשימת הפורומים באתר  איך הכל התחיל:חוץ מהספרונים הרגילים של הגן והניקוד מתחילת כיתה א', הספר הבוגר הראשון שקראתי הוא פריחת החבצלת. קצת לפני מסיבת הסידור השאלתי את הספר המנוקד והעבה ביותר שעבר את אישור הספרנית של הגדולות.. הספר עבה (בעינים של בת 6) וכבד (הנושא- לא הייתי נותנת לאחותי לקרוא בגיל הזה..) מאז זה סיפור אהבה  , או כמו שהוזכר- עם העיניים בשלטים. כל ספר וכל מילה כתובה גומעת בשקיקה. היה לי אישור השאלה מיוחד בספריה של הבוגרות (והפכתי לספרנית בהמשך!! חלום של עבודה ) מי שקרא מתחת לשמיכה עם פנס שירים יד  סגנון אהוב: השתנה במהלך השנים. כיום ספרים על החיים עם נטיה לטרגדיות.. מאד אוהבת ספרים היסטוריים. לא אקשן (למעט נדירים ) ולא לא מציאותי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|