בית פורומים שידוכי חרדים

משפחה של רבנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2014 23:07 לינק ישיר 
משפחה של רבנים

(מופנה בעיקר לגברים אבל גם הבנות מוזמנות לענות)

הציעו לי בחורה מסויימת ומדובר שהמשפחה המורחבת רובם ככולם בני תורה, אברכים, רבנים וכו'.
האמת היא שאינני חושש משום דבר.... אבל בכל זאת, כניסה למשפחה כזאת מכניסה אותך לרמת חיים אחרת,
ואולי גם לציפיות גבוהות. מאמיןן שהבנתם את כוונת ההודעה

זרמו..

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2014 17:22 לינק ישיר 

רציף כתב:
ולא עם המשפחה מסביב. ובמיוחד שענית לשאלתך שאתה בחור שלא חושש ולא מתרגש.. אם כי אחרי שתצא עם הבחורה אתה יכול להגיד ש בס"ה לא נראה לי הסיפור. קח גם בחשבון שיש גם פלוס במשפחה כזאת, יש יותר סיכויים למשרה טובה, יש קטעים מעניינים, וגם סיכויים טובים לפלס את דרכך בעסקנות וכדומה. תלוי גם מי המשפחה, לא בהכרח שהנתונים שציינת יעמדו לך למטרד, תוכל גם לגור במקום רחוק ושקט.. יתכן שמדובר במשפחה מיוחדת ונפלאה, שהתהלה לא פגעה בהם אלא להיפך, אין לחשוש מכל משפחה מבריקה או ממשפחה עתירת ממון או שהאמה מורה או שהאבא הולך עם פראק, לך באופטימיות ובעין טובה ובוחנת, וכמו כל משפחה רגילה, בלי סטיגמות מיותרות

תוקן על ידי רציף ב- 13/04/2014 18:26:50

תוקן על ידי רציף ב- 13/04/2014 18:31:25

חבר אתה צודק ולא צודק!!! 
נכון שמתחתנים עם האישה! 
אך אם משפחתה תשלוט בה ובך 
וכל צעד שתעשה יבדק במיקרוסקופ 
וכל מה שהיא תחשוב לעשות הם יגידו לה כיצד ואיך! 
אז מה הרווחנו!?!

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 17:19 לינק ישיר 

roeiuzan כתב:
ואני פעם נפגשתי עם אבא של בחורה.....
הוא היה נחמד דוקא, אבל בכלל בכלל לא אהבתי את הגישה הזאת שהוא רצה לקבוע פגישה איתי מלפני שאני נפגש בכלל עם הבת שלו..

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2014 00:27 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתבה:

לענ"ד, להינשא לבחורה בת למשפחה אברכית זו לא בעיה, הפוך, הדבר מעלה את הסבירות לכך שהיא מסתפקת במועט וכדו'. הבעיה נעוצה בנישואין לבחור שהוא בן למשפחה אברכית משום שהבן רואה כדוגמא אבא שלא עובד ומשתמט מעול פרנסת המשפחה וסביר מאוד שהשתמטות זו נעשית טבעית בעיניו בעקבות מה שספג בביתו.

נכוית פעם אחת מכך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2014 00:08 לינק ישיר 

למה את רואה את עניין האברכות בתור השתמטות מעול פרנסת המשפחה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2014 23:11 לינק ישיר 

לענ"ד, להינשא לבחורה בת למשפחה אברכית זו לא בעיה, הפוך, הדבר מעלה את הסבירות לכך שהיא מסתפקת במועט וכדו'. הבעיה נעוצה בנישואין לבחור שהוא בן למשפחה אברכית משום שהבן רואה כדוגמא אבא שלא עובד ומשתמט מעול פרנסת המשפחה וסביר מאוד שהשתמטות זו נעשית טבעית בעיניו בעקבות מה שספג בביתו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2014 13:45 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
קרה לי מספר פעמים,  להפגש עם אחד ההורים. זה לא מובן לי..חבל על ההשקעה הנפשית להפגש כשלא בטוח שזה ילך ביננו.הבחור והבחורה...

ריקי- אני כאחת שבאה ממשפחה אברכית מצויינת..לא כ"כ מציק לי איזה משפחה אני נכנסת , אברכית או לא. זה לא משחק לי.לא זו הנקודה..
אצלי הלחץ הכללי ממשפחה היא: החשש שלא יקבלו אותי איך שאני. הסוג הבוחן...שאני מרגישה זרה לידם ומרגישה כל הזמן שצריכה להוכיח את עצמי, וכדומה.

מזדהה מאד!!!
לגבי הקטע של הפגישות עם ההורים, גם לי מציק מאד, אפילו אמרתי את זה לאבא אחד שנפגשתי איתו,
הוא טען שהוא לא רוצה שביתו תיקשר למישהו מסויים אחרי מספר פגישות, ואחרי זה שידברו על כסף או מסיבה אחרת, זה יירד בכאב. יש בזה מעט צדק, אבל עדיין....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2014 13:09 לינק ישיר 

קרה לי מספר פעמים,  להפגש עם אחד ההורים. זה לא מובן לי..חבל על ההשקעה הנפשית להפגש כשלא בטוח שזה ילך ביננו.הבחור והבחורה...

ריקי- אני כאחת שבאה ממשפחה אברכית מצויינת..לא כ"כ מציק לי איזה משפחה אני נכנסת , אברכית או לא. זה לא משחק לי.לא זו הנקודה..
אצלי הלחץ הכללי ממשפחה היא: החשש שלא יקבלו אותי איך שאני. הסוג הבוחן...שאני מרגישה זרה לידם ומרגישה כל הזמן שצריכה להוכיח את עצמי, וכדומה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 23:08 לינק ישיר 
יש משפחות חמות מכל הסוגים

roeiuzan כתב:
ולא עם המשפחה מסביב. ובמיוחד שענית לשאלתך שאתה בחור שלא חושש ולא מתרגש.. אם כי אחרי שתצא עם הבחורה אתה יכול להגיד ש בס"ה לא נראה לי הסיפור. קח גם בחשבון שיש גם פלוס במשפחה כזאת, יש יותר סיכויים למשרה טובה, יש קטעים מעניינים, וגם סיכויים טובים לפלס את דרכך בעסקנות וכדומה. תלוי גם מי המשפחה, לא בהכרח שהנתונים שציינת יעמדו לך למטרד, תוכל גם לגור במקום רחוק ושקט.. יתכן שמדובר במשפחה מיוחדת ונפלאה, שהתהלה לא פגעה בהם אלא להיפך, אין לחשוש מכל משפחה מבריקה או ממשפחה עתירת ממון או שהאמה מורה או שהאבא הולך עם פראק, לך באופטימיות ובעין טובה ובוחנת, וכמו כל משפחה רגילה, בלי סטיגמות מיותרות

שוב, לא דיברתי על הבחורה המוצעת ספציפית. זו שאלה שעולה אצלי כשמגיעים הצעות ממשפחות כאלו.
אני אישית יותר מתחבר למשפחות חמות עם לב רחב, משפחות אוהבות כאלו... וחשוב לי שהחמה תהיה חמה ;)
ומשרות וכדומה לא ממש מעניינים אותי
אחי, גם אם יש משו במה שכתבת, אל נא תחזור בקול על הסטיגמות הלא מדויקות שלך, לא חסר משפחות של תלמידי חכמים חמים ואוהבים, יש אולי תזוזות לפה ולשם, לא מדובר על דברים מדויקים בכלל, וכנ"ל בקשר לעידה, ואף אחד לא מבטיח לך שהחמה החמה היא לא מדי חמה ומתערבת. מי שבא, ברוך הבא, ויבדק לגופו של עניין. והעדפה שלך יש לה משקל, אין ספק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 22:58 לינק ישיר 
עופה

עופה_מוזרה כתב:
roeiuzan כתב:

הוא היה נחמד דוקא, אבל בכלל בכלל לא אהבתי את הגישה הזאת שהוא רצה לקבוע פגישה איתי מלפני שאני נפגש בכלל עם הבת שלו..

ממש לא מסכימה עם הקטע הזה שההורים בודקים את המוצע/ת.
אמצעי זיהוי למשפחה חטטנית.

אם וכאשר, שהאימא תבוא לראות, אבל עוד לפני שנפגשנו?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

ככה נוהגים במשפחות אדוקות עד עצם היום הזה, קודם ההורים רואים את המוצע/ת, משוחחים איתו, והיה.כי טוב או אז הבן והבת נפגשים, ובבית כמובן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 20:53 לינק ישיר 

על רמה רוחנית כן, אבל בדרך כלל משפחות כאלו מבררות יותר לעומק ויש להם ציפיות יותר גבוהות מהבחור\ה (אולי בצדק)

אולי בגלל שאת לא באה ממשפחה חרדית אברכית משם הבא הרצון שלך להיכנס דוקא למשפחה כזאת...
לי בגדול אין העדפה ברורה, לא משהו שאוריד עליו בגללו. אבל כאמור הרצון הוא משפחה בעלי בתית עם השקפות חרדיות. וכמובן שהבחורה ברמה יותר מהם...
בקיצור כנראה שאין לזה גדרים ברורים... יש תמיד יתרונות וחסרונות בעולם וצריך לדעת להשתלב ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 20:25 לינק ישיר 

הנושא הוא רק על רמה רוחנית של משפחה, לא?! 

חסך- במשפחה הפרטית שלי אבא שלי לא אברך ואפשר לומר אולי המשפחה שלי קצת פתוחה ובמשפחה המורחבת הרוב המוחץ הם אנשים דתיים לאומים-חילוניים. 
לכן זה סוג של חלום אצלי להיכנס למשפחה מאוד חרדית משפחה אברכית כזאת :)

נ.ב.
ובבקשה לא להסיק מדבריי שמשפחות שהאבא עובד הם אנשים פחות צדיקים\יראי שמיים. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2014 20:16 לינק ישיר 

riki_m כתב:
מצד אחד יש את הצפייה הגבוהה כמו שכתבת אבל בארור לי שזה עדיף ממשפחה שהם ההפך מזה או פחות, אולי כי זה חסך מהמשפחה שלי :P

לכל סגנון של משפחה שעשויים להיכנס אליה יש את היתרונות והחסרונות שלה,
מה גם שזה לא מחייב שכל משפחה 'ברמה' אכן חטטנים וכאלו שדורשים, לפעמים אפילו להפך,
יתכן שהם יהיו מאד פתוחים ומקבלים.
חסך מהמשפחה שלי? מה הכוונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 20:14 לינק ישיר 

עופה_מוזרה כתב:
roeiuzan כתב:

ממש לא מסכימה עם הקטע הזה שההורים בודקים את המוצע/ת.
אמצעי זיהוי למשפחה חטטנית.

אם וכאשר, שהאימא תבוא לראות, אבל עוד לפני שנפגשנו?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

קודם כל ברור שזה נובע מרצון טוב של ההורים... אין ספק בכך... הם בסה"כ רוצים את טובת הילד.
אצלי ההורים לא מתערבים בכלל בשידוכים, מנסים להתערב, אבל הם יודעים שאני לא אוהב את זה לכן
הם נשארים קצת ב"צד". בכל מקרה, לא יודע אם היה לי את האומץ להראות את הפנים שלי בפגישה
בידיעה שיום-יומיים קודם היא נפגשה עם אמא שלי...... אי נעימות מוחלטת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 20:12 לינק ישיר 

רציף כתב:

שוב, לא דיברתי על הבחורה המוצעת ספציפית. זו שאלה שעולה אצלי כשמגיעים הצעות ממשפחות כאלו.
אני אישית יותר מתחבר למשפחות חמות עם לב רחב, משפחות אוהבות כאלו... וחשוב לי שהחמה תהיה חמה ;)
ומשרות וכדומה לא ממש מעניינים אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 18:56 לינק ישיר 

מצד אחד יש את הצפייה הגבוהה כמו שכתבת אבל בארור לי שזה עדיף ממשפחה שהם ההפך מזה או פחות, אולי כי זה חסך מהמשפחה שלי :P

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > משפחה של רבנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext