בית פורומים שידוכי חרדים

כשפגושה בוכה בפגישה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2014 00:53 לינק ישיר 
כשפגושה בוכה בפגישה

הייתי בטוח שקרו לי כבר את הדברים הכי הזויים שיכולים לקרות בשידוכים. אך מסתבר שלא . שבוע שעבר נפגשתי עם בחורה כלילת המעלות . חמכה נאה צדיקה ומה לא בקיצור הפגישה זורמת לה על מי מנוחות ופתאום ללא הודעה מוקדמת הבחורה פורצת בבכי מכמיר לב . לא ידעתי מה לעשות עם עצמי כמובן שכל באי הלובי הסתכלו עלי במבט מאשים . אחרי כמה דקות היא נרגעה משום מה. ניסיתי לגשש אם קרה משהו אך היא אמרה שהכל בסדר גמור. המשכנו עוד כמה דקות וסיימתי כמובן לאחר שלויתי. אותה. למרבה הפלא הבחורה מעונינת להמשיך . אני לא יודע מה לעשות לא סיפרתי להורי כלום כדי לא לבייש אותה אנה עזרו לי .ושתפו אותי אם קרה לכם פעם שהפגוש או הפגושה מיררו בבכי מזעזע לב

תוקן על ידי אליפלת ב- 13/04/2014 00:55:10

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2014 17:57 לינק ישיר 

המשך יבוא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 10:37 לינק ישיר 

אה, התכוונתי השיבני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2014 04:08 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2014 01:56 לינק ישיר 

נו, אז איך היתה הפגישה? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2014 14:01 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
אסתי גוטליב?
#שטיסל
למה נראה לי שמשם העלית את השאלה?
זה לא קורה שפגושה בוכה בפגישה..
זה שהעלו את זה בסרט, זה לא אמור להוות מדגם למה שקורה באמת.
זה מקרי יוצאי דופן כמו ההיא שכתבה שהיא הגיעה אחרי תאונה. או בהצעת נשואים, כמובן...(גם אז אצלינו ,  זה יותר מאופק.)
גברת שטוייעס הנכבדת לא ראיתי את שטיסל (אולי זה היא שראתה ) ותתפלאי בחיים קורים לפעמים סיפורים מהסרטים קחי לדוגמא את המטוס המלזי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2014 13:59 לינק ישיר 

תודה לכולם על העצות הנפלאות .תאמת אני עדיין מאוד מסופק אבל החלטתי לנסות פעם נוספת . העצה שהכי שכנעה אותי פה זה לספק את ייצר הסקרנות שלי ואולי גם שלכם בכל אופן נראה לי היא רוצה פשוט לפדח אותי כי היא מתעקשת להפגש באותו מקום שבו נפגשנו אני מקווה שלמלון יהיה טישו כשר לפסח בכשרות הכי מהודרת תודה רבה לכולם ואם יש לכם עוד איזה עצב אשמח לשמע אותה .. טוב שיש עם מי להתייעץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2014 13:14 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:
אסתי גוטליב?
#שטיסל

למה נראה לי שמשם העלית את השאלה?
זה לא קורה שפגושה בוכה בפגישה..
זה שהעלו את זה בסרט, זה לא אמור להוות מדגם למה שקורה באמת.
זה מקרי יוצאי דופן כמו ההיא שכתבה שהיא הגיעה אחרי תאונה. או בהצעת נשואים, כמובן...(גם אז אצלינו ,  זה יותר מאופק.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2014 10:20 לינק ישיר 

איזה מצחיק אתה! תשאל אותה- דרך השדכנית, או אם אתם מדברים בטלפון- אפשר לברר גם אם יש בעיות במשפחה, או אם היא היתה כזאת רגשנית ובוכה תמיד- בבית ספר, בסמינר, אולי בכלל חברה שלה בבית חולים? אם הכל זורם הייתי יוצאת איתה פעם שניה ולו רק בשביל הסקרנות לברר מה קרה לה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2014 10:01 לינק ישיר 

רציף כתב:
תן לה את הכבוד והפרטיות, זה רק יקרב ביניכם. ובינתיים לא חסר עניינים להתעניין בדבריה ולהכיר אותה ע"י הקשבה לנושאים שהיא מעלה, הרבה מאוד פעמים בחורות מעצמן משתפות את הגבר

לגמרי  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2014 00:30 לינק ישיר 
לדעתי, אל תעלה את הנושא

תן לה את הכבוד והפרטיות, זה רק יקרב ביניכם. ובינתיים לא חסר עניינים להתעניין בדבריה ולהכיר אותה ע"י הקשבה לנושאים שהיא מעלה, הרבה מאוד פעמים בחורות מעצמן משתפות את הגבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 20:27 לינק ישיר 

היא עלולה לחשוב שאתה בוכה כי אתה רוצה לדעת איך היא תנהג, בחורות יכולות לפרש כאלה דברים בצורה מאוד שונה ממה שבפועל הגבר מתכוון. 

טוב אני מקווה שלא על אמת אתה מתכוון לעשות את זה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2014 19:32 לינק ישיר 

אלו השלכות כבר יכולות להיות לזה "? והסיבה שאני חושב שכדאי לי כי אני מתחיל לחשוב שאולי היא בחורה שאוהבת אנשים בוכיים כנראה אצלה זה דרך להביע שביעות רצון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 19:05 לינק ישיר 

יהיה לזה השלכות חמורות !!! 

ולמה אתה חושב שזה כדאי לך??! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2014 19:03 לינק ישיר 

אולי כדאי לי לבוא ולהתחיל מיד לבכות ? ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 18:50 לינק ישיר 

שפגוש ימרר בבכי אני אתחיל להילחץ או אבכה אתו גם 

אבל אצל אישה שדמעתה מצויה, יכול להיות לבכי הרבה סיבות ולכן עדיף לא להוריד את הבחורה וכמו שכבר כתבו לברר את התגובה שלה בפגישה שנייה לסצנה (ורק שלא תבכה שוב שתזכיר לה למה בכתה) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כשפגושה בוכה בפגישה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext