| נשלח ב-22/3/2021 21:48 |
|
| |
זה למקרר, וטינר וכו' מורידים את הברק.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 21:41 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | (מתנצל מראש שאני כותב משהו שלא קשור לא לקורונה ולא לבחירות)... איזה דבק מספיק חזק שלא נופל באמצע החג, ומצד שני לא מותיר סימנים? בעבר רכשתי דבק שקוף מרושת של חברת FM, גמיש, עמיד במים, חזק מאד ולא מותיר סימנים בכלל. נגמר לי, ולא מצליח למצוא משהו דומה. לחילופין, בעבר ראיתי מדבקות מנייר על מוצרים בחו"ל שממש היו מחוברים בצורה חזקה מאד, אבל ירדו היטב בחלי להיקרע ובלי להשאיר סימנים. יש למישהו מושג היכן אפשר להשיג דבק או מדבקות מסוג זה??? |
|
שים דבק כל שהוא אם ישארו סימנים טרנפנטין או טינר או אציטון או אלכהול יסירו ללא מאמץ ואם יש לך פורמייקה היא תראה כמו חדשה אחרי שתעביר סמרטוט עם טרנפרטין או טינר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 21:37 |
|
| |
(מתנצל מראש שאני כותב משהו שלא קשור לא לקורונה ולא לבחירות)... איזה דבק מספיק חזק שלא נופל באמצע החג, ומצד שני לא מותיר סימנים? בעבר רכשתי דבק שקוף מרושת של חברת FM, גמיש, עמיד במים, חזק מאד ולא מותיר סימנים בכלל. נגמר לי, ולא מצליח למצוא משהו דומה. לחילופין, בעבר ראיתי מדבקות מנייר על מוצרים בחו"ל שממש היו מחוברים בצורה חזקה מאד, אבל ירדו היטב בחלי להיקרע ובלי להשאיר סימנים. יש למישהו מושג היכן אפשר להשיג דבק או מדבקות מסוג זה???
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 03:41 |
|
| |
| סמינרהחדש כתב: |  | אגב עכשיו אני צריכה לעשות שוב ציפורניים.
|
|
מה עם לא תלבש?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 02:26 |
|
| |
שמן רגיל (כל מה שיש במטבח) יעשה את העבודה, לא להאמין אבל זאת עובדה חוזרת ונישנית הרבה פעמים אצלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 01:31 |
|
| |
| מ_וישי כתב: |  | מישהו פה יכול להסביר לי למה צריך דבק ?? שמנו איזה היכר בולט לעין שזה מכור וזהו.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2014 21:29 |
|
| |
בקיצור כל חומר שממיס , אלכהול למי שכתב לא מזיק לכלום, טינר ממייס סוגי פלסטיק, טרפנטין יעיל ,ולמי שי wd40 עושה את העבודה כמעט כל סוגי האסטוניש בשפשוף קל מורידים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2014 15:23 |
|
| |
החיסרון בספוג הפלא, שאם עוברים איתו על פלסטיק ולא על משטח זכוכית וכד' הוא מוריד את שכבת הברק ונהיה כמין חריצים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/4/2014 15:22 |
|
| |
מישהו פה יכול להסביר לי למה צריך דבק ?? שמנו איזה היכר בולט לעין שזה מכור וזהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2014 15:11 |
|
| |
אני השתמשתי השנה בדבק יעיל במיוחד, אמנם הוא חום וקצת בולט לעין אבל עמיד במים חזק ולא משאיר שום סימן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2014 12:31 |
|
| |
במקום ספריי ג'וקים שהוא רעיל מאוד, נסו להשתמש בשמן מכונות בתרסיס.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2014 11:46 |
|
| |
| bakבוק כתב: |  | ספוג הפלא או אלכהול נקי
|
|
ספוג.
לגבי האלכוהול, תזהר/י. נסה במקום נסתר קודם. האמת היא שגם את הספוג כדאי לבדוק במקום מסתור.
|
|
|
|
|