קרה שיצא לכם להיתקל עם מישהו או מישהי שנפגשתם איתם פעם? איך הגבתם? איך היה?...
נשלח ב-3/5/2014 21:28
התעלמות מוחלטת. כאילו מעולם לא נפגשנו.
נשלח ב-28/4/2014 19:50
ה_ספרדי כתב:
קרה שיצא לכם להיתקל עם מישהו או מישהי שנפגשתם איתם פעם?איך הגבתם? איך היה?...
כן זה קרה לי ועוד באותו שבוע של הפגישה, נפגשנו בחתונה של חברה שלי וחבר שלו רצתי דווקא להסתכל בחזרה מתי שהוא הסתכל עלי אבל האגו לא נתן לי ויצאתי סנובית (אבל הצצתי עליו לראות איך הוא רוקד)
נשלח ב-28/4/2014 19:47
רציף כתב:
לפני יותר מעשר שנים יצאתי עם מישהי, לא אהבתי את המראה, הורדתי.
לימים היא התארסה לקרוב משפחה שלי.. היא אמרה לו עלי, אני לא מספיק יפה בעיניו?.....
בזמנו התגנבו לי הירהורי חרטה, עד שהבנתי שעשיתי החלטה טובה שאני נאמן להרגשה שלי, ואין לי מה להתבלבל מהפיאה היפה שלה..
תכל'ס אנחנו ממש לא מתאימים באופי, והיום בכלל היא תפסה מימדים לכל הכיוונים..
אני רואה אותה הרבה, ושכחתי כבר שיצאנו פעם..
אנחנו מדברים פה ושם
בדיוק עכשיו בחול המועד בחזרתי מהכותל אני הולך בשבילי העתיקה עם חברי הטוב ואת מי אני רואה מולי?? ניחשתם נכון... אחת שנפגשתי איתה עם אחותה (התאומה אם אני זוכר טוב) ועוד מישי... ואני לא אחד ביישן ב'ה, קודם כל מסתכל עליה לראות ברור שזו היא ואז קלטתי שגם היא קלטה אותי ואני אומר כזה לחבר שלי אתה רואה תהיא זאתי נפגשתי איתה פעם חחח ו היא ג'כ קלטתי מהצד אותה שהתחילה לצחוק שמה עם אחותה והחברה והסתובבה לראות אותי שוב ג'כ (גמאני סובבתי ראש ) וזהו ככה כמה צעדים היה מצחיק משעשע (חשבתי שהתחתנה כבר) וזהו נגמר... (מחכה לפעם הבאה )..
תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
נשלח ב-22/4/2014 14:35
קרה קורה ויקרה
לפני יותר מעשר שנים יצאתי עם מישהי, לא אהבתי את המראה, הורדתי.
לימים היא התארסה לקרוב משפחה שלי.. היא אמרה לו עלי, אני לא מספיק יפה בעיניו?.....
בזמנו התגנבו לי הירהורי חרטה, עד שהבנתי שעשיתי החלטה טובה שאני נאמן להרגשה שלי, ואין לי מה להתבלבל מהפיאה היפה שלה..
תכל'ס אנחנו ממש לא מתאימים באופי, והיום בכלל היא תפסה מימדים לכל הכיוונים..
אני רואה אותה הרבה, ושכחתי כבר שיצאנו פעם..
אנחנו מדברים פה ושם