| נשלח ב-22/4/2014 17:20 |
|
| |
האחות מורידה את (כל) ההצעות...
אהלן, מה נשמע? רוב ההצעות הם מהעיר שאני גר בה ואחותי לומדת בסמינר שרוב ההצעות באות מהסמינר שלה כי זה הסגנון שלי, וכמעט תמיד אחותי פוסלת, חוץ מכמה ממש בודדות. גם כשיש הצעה מסמינר אחר ואפילו מעיר אחרת אז אחותי מבררת דרך חברות ובד"כ לא מעבירה. אני לא יכול להיפגש בלי לברר דרכה - א. אין לי איך לברר. ב. תהיה מלחמת עולם אם זה יקרה. מה עושים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 10:19 |
|
| |
עוד משהו. תדע שה' מלמעלה הוא מזווג זיווגים. תאמין ותסמוך בידיעה שתבוא לך האישה שלך שמתאימה לך חרף כל הקשיים והמניעות. פעם כתבתי פה על מקרה כזה של חברה שלי שהורדו לה הצעות מהוריה ובכל זאת התחתנה עם מה שמתאים לה.שניה. אחפש לך ואעלה לפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 10:16 |
|
| |
עצוב לשמוע. אני הייתי מציעה שתפגש ללא ידיעתה, ותיידע אותה על כך אח"כ. וגם לפני כן. תאמר לה שאתה הולך להפגש בין אם זה נראה לה בין אם לא. כי זה החיים שלך. וזו דעתך לגבי שידוכים להפגש ולחפש שם התאמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 15:02 |
|
| |
יפה ונחמד,
| השקט_שנשאר כתב: |  | חייכנית ופשוטוטוב - תודה..! רציף - אני מדבר כל הזמן עם אחותי, אנחנו חברים מאד טובים. |
| אז מה הקטע שלה להוריד לך שידוכים טובים ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 12:20 |
|
| |
חייכנית ופשוטוטוב - תודה..! רציף - אני מדבר כל הזמן עם אחותי, אנחנו חברים מאד טובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 11:46 |
|
| |
ניסית לדבר עם אחותך ?.. מה היה ?
| השקט_שנשאר כתב: |  | שאתה לא מוצא בעצמך את העוז והידידות לפנות לאחותך ולשוחח איתה?....
רוב הסיכויים שאחותך בסדר, ואם היא טועה או לא מעודכנת אז אפשר לידע אותה.
קח לך משימה להתידד איתה, לחשוב במעלותיה, ואיך אפשר להחמיא לה קלות, לעזור לה אולי, להתידד איתה, וצא איתה בהזדמנות לסיבוב, תהיה פתוח איתה, ומובטח לך שזה יהיה הדדי.
אל תסתבך במחשבות מה לעשות ואיך לעשות, העולם שלנו רצופה בהזדמנויות, וזו אחותך שרוצה את טובתך, אולי תסעו ביחד למירון בסביבות לג בעומר..
תוקן על ידי רציף ב- 23/04/2014 11:36:23
טעית ב"נראה לי"  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 16:53 |
|
| |
מסכימה עם חייכנית. אני לא חושבת שאשתו של אחי מתאימה לו בכלל אבל הוא שמח איתה והיא איתו וממתי מקומה של האחות לשפוט? אתה יכול לבקש שיתנו לך מספרים של גברים שמכירים את המשפחה, אתה יכול לדבר עם קרובי משפחה שמכירים אותה אישית, או לבקש שחבר שלך יבצע את שיחות הטלפון.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 15:32 |
|
| |
| השקט_שנשאר כתב: |  | אהלן, מה נשמע? רוב ההצעות הם מהעיר שאני גר בה ואחותי לומדת בסמינר שרוב ההצעות באות מהסמינר שלה כי זה הסגנון שלי, וכמעט תמיד אחותי פוסלת, חוץ מכמה ממש בודדות. גם כשיש הצעה מסמינר אחר ואפילו מעיר אחרת אז אחותי מבררת דרך חברות ובד"כ לא מעבירה. אני לא יכול להיפגש בלי לברר דרכה - א. אין לי איך לברר. ב. תהיה מלחמת עולם אם זה יקרה. מה עושים? |
|
בס"ד
מפסוק זה למדתי שהיא שתלטנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 15:31 |
|
| |
בס"ד
לדעתי אל תבקש רק את עצת אחותך,לדעתי היא שתלטנית.ועליך לברר לא רק דרכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 15:07 |
|
| |
| רציף כתב: |  | שאתה לא מוצא בעצמך את העוז והידידות לפנות לאחותך ולשוחח איתה?....
קח לך משימה להתידד איתה, לחשוב במעלותיה, ואיך אפשר להחמיא לה קלות, לעזור לה אולי, להתידד איתה, וצא איתה בהזדמנות לסיבוב, תהיה פתוח איתה, ומובטח לך שזה יהיה הדדי.
אל תסתבך במחשבות מה לעשות ואיך לעשות, העולם שלנו רצופה בהזדמנויות, וזו אחותך שרוצה את טובתך, אולי תסעו ביחד למירון בסביבות לג בעומר..
|
|
טעית ב"נראה לי" 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2014 11:35 |
|
| |
נראלי שהשאלה שלך בעצם
שאתה לא מוצא בעצמך את העוז והידידות לפנות לאחותך ולשוחח איתה?....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2014 22:17 |
|
| |
אני חושבת שאתה צריך להמשיך לשאול את אחותך על כל הצעה מהסמינר הזה... אבל למצא לך במקביל עוד בנות לברר אצלן על בחורות משם. ואז תשווה לדברי אחותך. אם אחותך מגזימה ניתן להסיק מהבירורים האחרים .... וכך תדע איך להתייחס לאחותך. אבל שתדע שאין כמו שמשפחה יודעת בדיוק מה מתאים ואם יש בעיות למועצת .... לפעמים אין את הפריבילגיה הזו.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2014 21:49 |
|
| |
לפעמים בגלל שמכירים את הבנא טוב רואים גם את החסרונות שיש בו..ואולי בגלל זה היא מורידה הצעות..(לי היה אח כזה..) דבר איתה אחד על אחד ותגיד לה שתסתכל רק על המעלות ,דרך חיים והשקפות..
|
|
|
|
|