שתפו שתפואז אני הראשונה- קראתי את הספר 'שני צעדים אחרייך'קראתי ממנו פרקים בודדים ב'ילדים' וממש אהבתי.בפועל הספר פחות יפה ממה שציפיתי, אבל הוא ממש יפה! ממליצהנשלח מהאנדרואיד שלי
בע"ה:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
השבת קראתי את ספר הסטוריה -החלק על א"י.היה ממש מןתח!(מלחמת תש"ח וכו..)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
זה הרבה!!...אני אפילו לא פתחתי את החומש...
גם אני...סחבתי למיטה כלומר.למדתי בקושי חצי פרקנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מהללו, נפלאה!...ואני את חומש בראשית רק סחבתי איתי...
על זה נאמר: היו משתגעים ומתלהטים אחריה...
קראתי את יהושוע שופטים. היה מרתק!! באמת. אני משוגעת על תנך....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
איזה תורות יש פה על גם כי אלך!...כמה אני מנסה להשיג אותו...את ליבי אני לא מכירה
נראה לי שקראתי.לא זוכרת על מה זה...אני החג קראתי עיתוני מתכונים.זה התחביב שלי:-) וזה אחד היתרונות של החגים...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
גם כי אלך. של : ליבי קליין.מומלץ ביותר!קבלתי מחברה את הספר: ליבי.מישהי קראה?
ספר מאוד יפה!!!נשלח מהאנדרואיד שלי
מהספרייה?