אמממ לא כל האצבעות שוות נאמר בגמרא על נושא אחר לגמרי
נשלח ב-29/4/2014 18:03
flysky כתבה:
מתמזגת כתב:
מוזר ...אבל למה מרגיש לי יותר יותר .........מהעובדות שתמיד הבחורים הכי טובים מתחתנים מוקדם ממש והם בכלל לא בררנים.והבנות הטובות באמת......נשארות שנים ארוכות לבד.......שבנות טובות מוצאים בשפע.ובחורים טובים זה אחד לאלף ?למה זה ככה ?
חח לא כל אחד יכול לשלם על יהלומים כמונו
ולא לכל אחד יש אצבע מתאימה לענוד על היד שלו טבעת יהלומים כמוכן מה לעשות שלא כל האצבעות שוות
מוזר ...אבל למה מרגיש לי יותר יותר .........מהעובדות שתמיד הבחורים הכי טובים מתחתנים מוקדם ממש והם בכלל לא בררנים.והבנות הטובות באמת......נשארות שנים ארוכות לבד.......שבנות טובות מוצאים בשפע.ובחורים טובים זה אחד לאלף ?למה זה ככה ?
חח לא כל אחד יכול לשלם על יהלומים כמונו
נשלח ב-29/4/2014 12:16
בס"ד
מה עכשיו גם נהפכתי לעכבר מעבדה בבדיקת מצבי לחץ מצטבר?
האמונה משפיעה על הרוגע שלי ועל הבריאות שלי ושמחת חיי...(ורק לשם השוואה: לרגע שהאמונה נאבדת לי ,אני נכנסת לעצבות שמשפיעה ישירות על חולשה בכל גופי...) בקשר לשיקול דעת:כן-יותר קל לי להגיד "לא" לבחור שלא מתאים לי רוחנית/במידות,כי אני מאמינה שה' ידאג לי לבחור מתאים,כי אין מצב שה' רוצה שאתחתן ללא שמחה להגיד "כן"...רק בגלל נתון סטטיסטי מדכא...
נשלח ב-28/4/2014 16:16
חייכנית770 כתב:
בס"ד אויש עם השכל שלכם אפשר להתאבד מרוב ייאוש.....מזל שיש אמונה היום ש40יום לפני יצירת הוולד החליטו כבר מי יהיה שלי...ככה אפשר לישון בשקט לפחות
האם אמונה זו משפיעה על ההתנהלות שלך בשידוכים ? האם היא משנה במשהו את שיקול דעתך או את החלטותייך לגבי בחור זה או אחר ?