לרווקים בינינו שעדיין משתוקקים להתחתן אתמול פגשתי חבר שהתחתן לא מזמן . והנה מה שהוא סיפר לי יום שני שבוע שעבר אני חוזר הביתה אחרי יום עמוס וקשה במיוחד על אף הכל בדרך אני נכנס למאפייה וקונה לאשתי שושנה עוגה שהיא מאוד אוהבת כשאני נכנס הבייתה . אני מוצא את שושנה שוכבת על הספה כולה עם דמעות כשאני שואל אותה מה קרה היא עונה לי שזה בגלל האף . למרבה הפלא האף שלה שלם לגמרי מה שמתברר שהיא לא אוהבת את האף שלה בקיצר כל הלילה הייתי צריך לשכנע אותה כמה שהאף שלה יפה וכמה שאני אוהב אותו. בשבע בבוקר סוף סוף היא נרגעת וונרדמת ואני הולך להתפלל כיאה ליהודי ירא שמים . אחרי התפילה אני מסדר את הבית ומקווה לתפוס שינה קלה אבל אז אשתי הצדיקה מתעוררת . ומודיעה לי היא ראה בגד יפהפה בגאולה ואנחנו הולכים לקנות אותו עכשיו . טובב יצאנו לגאולה בסוף היא לא אהבה את הבגד ככה שהסתובבנו בכל חנויות הבגדים . אחרי שעתיים של התרוצצות פתאום ללא הודעה מוקדמת היא פורצת לי בבכי באמצע החנות . כשהיא מוכנה לגלות לי למה היא בוכה . מתברר לי שכשהיא קמה אחרי שחזרתי מהתפילה היא אמרה לי תודה שסידרתי ואני ברוב חוצפתי לא התייחסתי מספיק יפה לתודה שלה עכשיו תגידו לי אתם . אתם עדיין רוצים להתחתן ? ?
נשלח ב-12/3/2015 17:47
תודה כיפה
חייכנית, אני משתדלת להיעזר בייעוץ מקצועי כדי לא ליפול שוב בפח. וגם מדברת על נושא בשקרים בשידוכים בפגישות בצורה הכי ברורה. וגם מתפללת
נשלח ב-12/3/2015 17:04
כוזרית כתבה:
חייכנית, בחייך...
היה על הפנים!!! גרוע!!! זוועה!!!
ניצלתי. ב"ה. צחקתי.
אבל כן. רוצה מאוד להתחתן! למרות מה שחוויתי. כי זה לא משקף חיי נישואים.
לא מובן למה חבר הולך לספר את כל הנייעס בינו לבין אשתו? זה הרבה יותר מפריע לי מאשר התלות רגשית בבעלה. לדעתי,אם הוא היה ממש גבר תומך ואוהב הוא לא היה רץ לספר את זה ...