בית פורומים שידוכי חרדים

אחותי הגדולה מתמוטטת נפשית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2014 09:08 לינק ישיר 
אחותי הגדולה מתמוטטת נפשית

אחותי עברה כל כך הרבה פגישות עם בחורים. היא הופיעה לכל הפגישות לבושה ונראית ממש במיטבה . שעות של מחשבה ולדעתי נר איתה תמיד נהדר. איכשהו היא מגיעה לפגישות והבחורים פשוט מזלזלים בה. הם מעבירים שעה פגישה והולכים. אבל תמיד הם מודיעין לשדכנית שהתשובה שלילית. שזה לא נראה. ואני לא מבינה למה עושים לה את זה . אחותי רזה . וחמודה ומתלבשת בטוב טעם. פשוט פוסלים אותה כל הזמן בלי להכיר את האישיות המדהימה שלה. היא פשוט הפכה להיות בחורה עצובה . כל הזמן מודאגת מאיך אנשים רואים אותה. הסברתי לה כבר כמה פעמים שאני חושבת שהיא יפיפייה אבל היא תמיד בוכה. ולא מבינה היא תמיד אומרת לי נכשלתי נכשלתי בדבר הכי חשוב בעולם. ה' לא חנן אותי. ותמיד היא מדברת על לעשות ניתוח. למרות שאין לה בכלל. מה האף שלה ממש קטן. הבחורים גם מעבירים לאחרים שהיא לא נאה בעיניהם ואחותי מאוד נפגעת. כבר כמה פעמים ששמעתי שהיא רצתה לוותר על חייה . ואני פשוט לא יודעת מה לעשות. פעם היו לאחותי כמה הצעות טובות של בחוקים שמצאה חן בעיניהם אב ל כיום המצב התהפך. אני לא יודעת מה לעשות אחותי מתמוטטת. היא היתה בחורה שמחה חייכנית חברותית . תמיד צוחקת. מאז שהגיעה לגיל 25 היא פשוט הפכה להיות עצובה וכל זה רק מה שידוכים ! היא שונאת את עצמה וזה הכל בגלל הפגישות . אולי היא צריכה ברכה ? לדעתי פשוט מזל קשה .

תוקן על ידי מתמזגת ב- 08/05/2014 09:14:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2016 10:53 לינק ישיר 

tamar8 כתבה:

רציף נשמה,
תודה רבה על הטרחה.
מעריכה את מאמציך,
לבדר בחורות קשישות בערב פסח, זו מצווה גדולה מאין כמוה..

חחח
אכן, יפה דברת, קשישונת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2016 00:40 לינק ישיר 

רציף נשמה,
תודה רבה על הטרחה.
מעריכה את מאמציך,
לבדר בחורות קשישות בערב פסח, זו מצווה גדולה מאין כמוה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2016 15:13 לינק ישיר 

tamar8 כתבה:

מרגש רציף, שאתה זוכר את מה שאני מחפשת.....
אבל היה אשכול עם האח הגדול והשמן שיורד עליה,
באופן אישי אותי הוא חנק..
אם תמצא, תקבל סמיילי....אבל תודה שחשבת עלי,
הוא מבדר מספיק...
שבש...

תמר היקרה, אז ככה.

חפשתי ברצינות.

החיפושים העלו ש ;

"מתמזגת" היא "צדיקהבסטיל",
וכנראה גם ; "משתדכת".

נמחקו המוני/כל תגובות של ; "משתדכת",
וכנראה גם התגובה שחיפשת על אח שמן
היא פרי כתיבתה של "משתדכת".

ובינתיים מצאתי כמה אשכולות
מעניינים, שהעלה אותם בהמשך,

היכונו היכונו

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 19/04/2016 15:16:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2016 00:49 לינק ישיר 

tamar8 כתבה:

הוא מבדר מספיק...
שבש...

תמר, שבוע טוב,
אנסה לחפש,

תמר, את הכי פקחית ונבונה כאן בפורום.

איך אפשר לשכוח אותך ?...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2016 16:38 לינק ישיר 

הוא מבדר מספיק...
שבש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2016 15:31 לינק ישיר 

תמר, את האשכול הזה חפשת ?...

שבת שלום לכולם,

ברוכים תיהיו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2014 09:11 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
תודה שטויעס על המילים היפות. את צודקת במה שאמרת, וכגבר דבר זה נעלם ממני. אכן יש בנות שנוטות להלחץ ולהעצים כל בעיה ובכך להחליש את עצמן. יכול באמת להיות שהיא לא מקבלת רק תשובות שליליות, אלא מקבלת תשובות שליליות מאותם בחורים שהיא דוקא רוצה, ואז זה נראה לי שכולם עונים שלילי. ואם זה נכון, אולי היא צריכה ללכת יותר על בחורים שיש יותר סכוי שיגידו כן, במקום ללכת על בחורים שברור שיגידו לה לא.

דבר אחד אני לא מסכים. כתבת: שהיא צריכה להאמין שכשיבוא הבחור המתאים הכל יסתדר... לדעתי זו ממש עצה לא נכונה. בדיוק כמו שמישהו שמחפש עבודה הוא צריך להתאים את עצמו לתפקיד, ואין כזה דבר שברגע שהעבודה הנכונה מגיעה הכל יסתדר. כך גם נישואין, האדם צריך לעבוד על עצמו בכדי להיות כשיר למשימה זו. אם הוא לא עובד על עצמו, אז גם כשהבחור המתאים יגיע, אין לזיווג שום אפשרות לצאת לפועל, כי בסופו של דבר אין את התנאים הדרושים בכדי שזה יקרה.

בכיף. מה שמגיע מגיע :)

היא צריכה להשתדל במיטב להוציא את כל הטוב שבה ולבדוק איך תוכל להתקדם למיועד שלה. מסכימה בכל הכוח :)
כוונתי היתה לא להשתגע אחרי כל שלילה ולא תנסה להיות משהו שהיא לא. שתאמין בעצמה
לדוג: ענו שלילי כי היא שקטה אז בפגישה הבאה תנסה להיות פעילה..מה יקרה אח"כ? הבא יאמר לה שהיא מידי קשקשנית וכו..חח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2014 08:44 לינק ישיר 

בס"ד

לא רק סנובית אלא גם מופנמת....וקשה להוציא ממנה חיוך...אבל יש לה דברים אחרים טובים להציע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2014 16:29 לינק ישיר 
לא מורידים בחורה חמודה כי היא קצת קשוחה

חייכנית770 כתב:
בס"ד

לא חושבת שאחרי המון פסילות אדם יכול לחשוב על עצמו יותר מדי חיובי...אולי היא צריכה טיפול כדי לבדוק מה בדיוק מפריע לבחורים...ואח"כ לשפר את זה...כי אני מכירה בחורה יפיפייה(לדעתי אפילו יותר ממני) שפוסלים אותה ישר אחרי פגישה ראשונה...
ובאמת זה לא מוסבר...הייתי בטוחה שיתלהבו עליה...מסתבר שבגלל שהיא קצת קשוחה ולא פתוחה בפגישה ראשונה הרבה לא ממשיכים ולא נותנים לה צ'אנס...
כך שאם בחורה מגלה שהיא כזאת היא צריכה לשפר את עצמה בנושא...לבוא יותר לבבית יותר מחייכת פחות שופטת...יותר זורמת ומשתפת ואז אניבטוחה שלפחות יתנו צ'אנס לעוד פגישה....
הבחורה כנראה סנובית ברמות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 14:04 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
אם אחותך מקבלת תשובות שליליות בתדירות, אז משהו פה לא תקין. קודם נגדיר איזו בעיה זה לא. המראה לא משפיע כלל על הסכוי שלה להתחתן. אין שום קשר בין יופי לנישואין. יש המון בנות עם מראה ממוצע ומטה שהתחתנו והן מאושרות מאד. אם כבר, אז ככל שבחורה יפה יותר, קשה לה יותר להתחתן, כי היא יותר מחזיקה מעצמה. אז הבעיה היא בודאי לא נעוצה בזה שהיא לא יפה, אם היא אכן כזאת. אז מה כן? מבלי להכיר כלום אפשר להעלות כמה אפשרויות.

א. היא הולכת מלכתחילה על בנים שלא מתאימים לה. למשל, היא אומרת לשדכנים שהיא רוצה בחור לומד, בעוד שהיא מאד מודרנית. אז הבחורים יפגשו איתה, ותכלית זה לא מתאים.
ב. יש לה איזה שהוא מעצור שמונע ממנה לתקשר כראוי. כל בחור מחפש בחורה שהיא הולכת להיות חמה, תומכת, וכיוצא. אם היא משדרת קשיחות וחוסר ענין, אז רוב הבנים יורידו אותה.
ג. אם אחותך מבוגרת זאת אומרת שהיא באזור ה-27 נניח, יוצא אם כך שהיא נפגשת עם בחורים בגילאי 30+. רוב הבנים בגיל הזה אינם מסוגלים להתחתן. אם היא באמת רוצה להתחתן, אז היא אמורה להפגש גם עם בחורים שבטלו שידוך או עם גרושים וכיוצא. בנים מבוגרים בגיל הזה כבר נפגשו במקרים רבים עם מאות בנות, הסכוי שפתאום הם יחליטו שעם אחות שלך הם הולכים להתארס הוא נמוך מאד.
ד. יש פה בעיה רצינית שאת לא מספרת לנו.

בכל מקרה, אם אחותך מקבלת כסדר וללא הרף תשובות שליליות, ולא משנה מי הבחור, אז משהו במערכת לא בסדר. לדעתי, היא אמורה ללכת לרב חשוב ונבון שמכיר את המשפחה טוב מאד, והוא אמור לדעת להצביע על מה שדרוש תיקון.

תוקן על ידי שיגושיח ב- 09/05/2014 10:59:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2014 11:55 לינק ישיר 

כיפהאדומה1 כתב:
חייכנית770 כתבה:

כי אני מכירה בחורה יפיפייה(לדעתי אפילו יותר ממני)....

את לורצינית.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחחחחחחחחח  כל בנות ישראל נאות הן...רק שהעניות מנוולתן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2014 11:45 לינק ישיר 

שלום!
קודם כל אני מאד מעריכה את דאגתך לאחותך!
דבר שני, כמו שאמרו כבר לפני , יקל עליה לקבל עזרה מקצועית לעבור את התקופה
זה ממש אינדיבידואלי ולפי מה שכתבת פה, אי אפשר לייעץ, רק אחד על אחד יעזור לה
זה לא בושה, היום זה נפוץ ויש לי חברות שפנו לעזרה שיקל עליהם למצוא את זיווגן ובקלות
אם את רוצה טלפונים של מקצועיות בתחום את יכולה לפנות אלי לפרטי ואנסה בשמחה לעזור לך
בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2014 01:54 לינק ישיר 
די88

שינויים לא קורה בבת אחת, יתכן שעיסוי יחזק אותה ויתן לה כוחות להמשיך הלאה, ואפשר למצוא מעסות במחיר סביר

תוקן על ידי רציף ב- 11/05/2014 01:56:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2014 01:21 לינק ישיר 

רציף כמה שהמעסה יהיה מדהים תאמין לי שזה נחמד בדיוק ל45 דקות
אח"כ נזכרים שהחיים האמיתיים מחכים בחוץ וזה רק מחזק את גודל החור בארנק לא יותר מזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2014 00:03 לינק ישיר 
עיסוי ממעסה באמת מקצועי ורציני

די88 כתב:
רציף, עיסוי לשיפור המצב בשידוכים?!
אולי שופינג טוב עדיף...
עשוי לחזק את הגוף ואת הנפש

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אחותי הגדולה מתמוטטת נפשית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר