| נשלח ב-11/5/2014 20:36 |
|
| |
אשכול פטפוטים על האתגר השבועי
רציתי להגיב לריקי על ההודעה שלה באשכול האתגר השבועי, אבל ייקית כמוני נצמדת לכללים, אם אמרו לא להגיב באשכול עד סיום האתגר, אז לא מגיבה :) אז פתחתי אשכול לטובת הייקים שביננו ולאלו שרוצים לזרוק תגובות (אבל לא תמונות שעלו לתחרות!) זה המקום. ריקי, תורפיה העלה לדוגמה לנושא והוא לא מתחרה הפעם. חבל שאת מתייאשת כלכך מהר, יש לך ראיה טובה ועם עוד קצת שפשוף תוכלי להוציא תמונות טובות. אגב, אני עדיין לא העליתי כי אני צריכה זמן לחפש תמונה ספציפית שאני רוצה להעלות. אבל תורפיה, נושא מעולה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2014 19:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2014 06:31 |
|
| |
מתי נסגרת התחרות השבועית 14? התחרות צריכה להיות פתוחה שבוע בלבד במקרה ואין מספיק משתתפים אפשר לבטל את האתגר השבועי ולמצוא רעיון אחר
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2014 01:14 |
|
| |
| איתן_צוקי כתב: |  | וואו. סורי. הכללים פה יותר מזכירים ספריה מאשר צלמוניה...
ברשותכם אעתיק את ההודעה שרשמתי בשוגג באשכול האתגר הסימטרי:
| איתן_צוקי כתב: |  | לא הבנתי איך 2 התמונות האחרונות קשורות לאתגר הנוכחי.
ניורקר, תמונה פגזית ביותר! ככה צילמת? בלי שום עיבוד? זה נראה יותר מדי מלאכותי... |
|
תוקן על ידי איתן_צוקי ב- 03/09/2014 21:01:51 |
|
תודה על המחמאה.
אסביר יותר מאוחר כיצד צילמתי תמונה זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2014 22:59 |
|
| |
[quote]וואו. סורי. הכללים פה יותר מזכירים ספריה מאשר צלמוניה...
הצחקתני :)
הרעיון הוא להשאיר את אשכול התמונה השבועית נקי מתגובות עד לסגירתו, זה המינימום שאנחנו משתדלים לעשות לשמור על תחרות אובייקטיבית. |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2014 20:59 |
|
| |
וואו. סורי. הכללים פה יותר מזכירים ספריה מאשר צלמוניה...
ברשותכם אעתיק את ההודעה שרשמתי בשוגג באשכול האתגר הסימטרי:
| איתן_צוקי כתב: |  | לא הבנתי איך 2 התמונות האחרונות קשורות לאתגר הנוכחי.
ניורקר, תמונה פגזית ביותר! ככה צילמת? בלי שום עיבוד? זה נראה יותר מדי מלאכותי... |
|
תוקן על ידי איתן_צוקי ב- 03/09/2014 21:01:51
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2014 20:07 |
|
| |
קודם כל, ברוף הבא לפורומנו הקט, תמונות נהדרות  דבר שני, בכללים נתבקשו החברים לא להגיב באשכול עד סיום האתגר אז אני עונה לך כאן (ואני מניחה שמלך עילם ימחוק את ההודעות הלא קשורות שם). קשר התמונות לאתגר נתון לשיקול דעתו של פותח האתגר. אני נותנת את הכבוד לניו יורקר שיענה לך על שאלתך השניה :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 09:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 09:07 |
|
| |
טילנו במפלי הקרימל ביום גשום במיוחד, לא הערכתי נכון את הגשם. יצאתי עם המצלמה בתוך תיק אטום למים, במהלך ההליכה הגשם התחזק, קניתי שם מעיל ניילון שמתי על התיק, אבל אחרי שלוש שעות הליכה, היא נרטבה. התחילה לגמגם ושבקה חיים. הכנסתי למעבדת MDK בת"א, עדיין לא קבלתי תשובה סופית.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 05:29 |
|
| |
| תורפיה כתב: |  | טיילנו באוסטריה, והתמונה 'מוצרט' צולמה בזלצבורג. גם התמונה של האתגר השבועי צולמה שם במעבר הגרוסגלוקנר. זה טיול שלא אשכח בין היתר משום שהרסתי לי את המצלמה שלי.... למזלי התמונות נותרו בעינן... פוווו, התמונה של חקל קדישין, לוקחת... חבל"ז, מלאת מסתורין. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 15:20 |
|
| |
היי, מתי סוגרים את התחרות?!? זה נסגר לאחרונה אחרי שבועיים וזה לדעתי מאבד את הטעם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 08:39 |
|
| |
מצלמה הולכת מצלמה באה, התמונות הן נכס בל ישוער.. (כאחת שאיבדה צילומים של שנתיים, עד היום מרגישה כאב חד שאני נזכרת בזה..  ) אבל איזה כיף שטיילתם! אנחנו אולי עורכים גיחה לקרפטים עוד שבועיים והמצלמה כבר מתרגשת מעכשיו.. :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 00:40 |
|
| |
טיילנו באוסטריה, והתמונה 'מוצרט' צולמה בזלצבורג. גם התמונה של האתגר השבועי צולמה שם במעבר הגרוסגלוקנר. זה טיול שלא אשכח בין היתר משום שהרסתי לי את המצלמה שלי.... למזלי התמונות נותרו בעינן... פוווו, התמונה של חקל קדישין, לוקחת... חבל"ז, מלאת מסתורין.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 00:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2014 21:18 |
|
| |
מחכים
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2014 10:27 |
|
| |
שלום חברים, מתי נסגרת התחרות? הייתי שבוע + בחופש והיה לי מעט תקשורת. בנוסף, כשראיתי 'שערים', חשבתי לעצמי משהו הרבה יותר מ'דלת', אבל ראיתי שגם בדוגמאות העלו צילומים של דלתות. כשהייתי בחופשה צילמתי 'דלתות'.... אשתי שואלת אותי: תגיד מה יש לך מהדלתות האלו???? אמרתי לה ה'אתגר'.... יקח לי יום יומיים לעבד ולהעלות.
|
|
|
|
|