התוכנית של אלוהים להשמדת מדינת ישראל בנשק גרעיני מהקבלה עד שנת 2050, תוכנית שגם עבדה בשואה, הסוד שנחשף שבו מתואר סדר הפעולות והתוכנית של אלוהים שכוללת את השואה, ואת השמדת מדינת ישראל בנשק גרעיני על ידי איראן עד 2050, התחממות עולמית ומשבר האקלים ועוד, תרשמו בגוגל: "התוכנית העולמית"
התוכנית של אלוהים להשמדת מדינת ישראל בנשק גרעיני מהקבלה עד שנת 2050, תוכנית שגם עבדה בשואה, הסוד שנחשף שבו מתואר סדר הפעולות והתוכנית של אלוהים שכוללת את השואה, ואת השמדת מדינת ישראל בנשק גרעיני על ידי איראן עד 2050, התחממות עולמית ומשבר האקלים ועוד, תרשמו בגוגל: "התוכנית העולמית"
סתם חשבתי" חיוכו של אלרון מתרחב" איזה מזל יש לנו שנפלנו דווקא בידכם ולא בידו של הנבל מאלקן""אל תדאג גם "אצלנו יודעים לתלות בוגדים"
"זהו בדיוק, אצלנו תולים בוגדים, אצלם תולים את מי שהפרצוף שלו לא מוצא חן בעיני המלך... כלומר אם המלך לא הורג אותו קודם בכוחות עצמו"
נשלח ב-18/7/2017 23:17
אתה כזה בחור טוב וכל כך מחונך.....אני נותן לך מחמאה ואתה מעליב?"מתענין שאול בחביבות "מחמאה?.... כשאמרת מחונך התכוונת להחמיא?? זה לא היה נשמע כך"
נשלח ב-18/7/2017 23:10
איזה אשכול חמוד פעם ראשונה שאני קוראת אותו למה מיוזבד לא הוספתם קצת עקיצות אני אכתוב מה שאני זוכרת
נשלח ב-18/7/2017 21:01
אגב אין ספק שמהללאל הוא הדבסט אבל מייד אחר כך איסת
נשלח ב-18/7/2017 20:56
1 "באחד משבעת הכפרים שבנחלת מקאן נמצאת חוות הסוסים המפורסמת ביותר בכוזר"
"והוא קונה מהם?"
2אמרת גם לו שהכנת אותי והוא לא צריך להשתדל להיות מנומס?"
4"אבא בעצמו סיפר לי" ואתה כהרגלך מאמין לכל דבר שמספר לך אבא.."
5 "הנך לנו להמשיך להשתמש בברזל החד והטוב ועל תשלך ידך אל האש-פן תכווה" "איזה משחק מילים נאה"
6 "תעקוץ, תנזוף, תסביר לי שאין לי סיכוי" "דווקא יש לך" "יופי גם אתה התחלת להיות מנומס"
7 "אני צריך לדעת אם מי אני חולק את פרוסת הלחם שלי" "כל עוד אני הוא החולק אין לך צורך לדעת"
נשלח ב-16/7/2017 19:03
לקרוא את כולם ברצף?! הלוואי עלי...
נשלח ב-16/6/2017 13:42
חח.. גם אני.. אבל אני קראתי את איסתרק יוזבד ורק אחר כך את מהללאל.. (נתנו לי את יוזבד מתנה ליומהולדת ולא התאפקתי)