בית פורומים הצלמוניה

נחל איילון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2014 21:31 לינק ישיר 
נחל איילון

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 23:39 לינק ישיר 

אחי תודה לך על ההסבר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 23:04 לינק ישיר 

1. צריך הרבה נסיונות להוציא תוצאה טובה, אורך החשיפה אולי ארוך מידי? אולי 15 שניות מספיקות ? צריך למדוד אור ולנסות כמה חשיפות שונות.

2. חשוב מאד למקם את החצובה בצורה יציבה, אם לא הצילום יצא מרוח.

3. בכל מצלמה יש אופציה של צילום עצמי/השהיה/טיימר. בדרך כלל יש 10 שניות ו2 שניות. בזמן שאתה לוחץ על כפתור הצילום אתה יכול לגרום לתזוזת המצלמה וזה מורגש בצילום בעל חשיפה ארוכה. הטיפ שנתתי הוא לתכנת את הצילום להשהיה בת שתי שניות, אז המצלמה תתחיל לצלם שתי שניות לאחר שלחצת על הכפתור, מספיק זמן בכדי שהמצלמה תחזור לעמוד יציב לחלוטין.

4. הייתי שמח לצאת לצלם יחדיו, לצערי אני גר במרחק רב מתל אביב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 22:48 לינק ישיר 

עוד דבר נזכרתי שאם אני מעלה את המצלמה כלפי מעלה אני מאבד את הנחל וההשתקפות של המלון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 22:46 לינק ישיר 

א. בעיניין החצובה אתה צודק המדרכה  בשיפוע .ב.בגלל הקירבה לביניינים הגבוהים  לא הצלחתי לתפוס את כל הבניין . רק במחשב שהסתכלתי על התמונות ראיתי כמה אני רחוק מצילום טוב אני מאמין שאחזור לאתר לצילום נוסף חשיפה הייתה בין 20 ל 25 שניות .(מה דעתך להצטרף אלי לצילומים ) בקשר לטיימר שתי שניות לא הבנתי מה אמרת לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2014 21:59 לינק ישיר 

חביב.

הצלחת להשיג את אפקט הכוכים ע"י סגירת הצמצם, ההשתקפות מאד מוסיפה, הייתי רק פותח יותר ומשתדל לא לחתוך את ראשי הבניינים ככל האפשר וכ"כ מקפיד שגם בהשתקפות לא יחתכו הקומות העליונות.

מעבר לכך, נראה לי שהחצובה לא עמדה באופן יציב לחלוטין והתמונה לא חדה מספיק כנראה כתוצאה של תזוזה כלשהי. סתם טיפ לצילום לילה, כדאי להשתמש בטיימר של שתי שניות עם לוחצים על לחצן המצלמה כך שהמצלמה מספיקה להתייצב לפני תחילת החשיפה (או לקנות כבל משחרר - שלט רחוק).

נראה גם מעט באובר חשיפה, הבניינים הרחוקים מצד ימין וחלקו התחתון של עזריאלי שרופים.

בס"ה צילום יפה והתקדמות גדולה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > מדע וטכנולוגיה > הצלמוניה > נחל איילון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext