בשעה טובה הצלחתי לשכנע עוד יהודי בעניין המשיח והוא כדרכו בקודש מיד צירף מחשבה טובה למעשה והסכים לנסוע לכבוד הרב ביום שישי בבוקר לתפילה לשיעור וכמובן גם לזכות להיות מה-15 הנרשמים שזוכים להיכנס לכבוד הרב אחרי השיעור.
כך שאם הכל ילך כשורה בע"ה מחר בבוקר אני עושה את השחרית אצל כבוד הרב.
למי שיש שאלה/ בקשה דחופה, אבל באמת דחופה! מוזמן לנסות ובל"נ אעשה השתדלות. בלי להבטיח שום דבר.
כמו"כ אקח איתי את המצלמה ונראה מה אצליח לסחוט משם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/05/2014 14:37:05
נשלח ב-26/2/2016 14:57
ערב שב"ק כי תשא במחיצת הרב
באחלה ביקור זכינו הבוקר, השיחה לאחר מכן בלשכת הרב היתה הטובה ביותר לה זכיתי אי פעם ב"ה מדהים מדהים מדהים לראות את רוח הקודש מול עיניך המשתאות כיצד הרב יודע הכל בכל מכל אשרינו שזכינו למשיח כזה ויהי רצון שבקרוב מאוד נזכה גם להמלכה
בין השאר אמרתי לרב "הרב כשהיינו פה בכיפור האחרון אמרת פעמיים בדרשות שהשנה תהיה ההמלכה" הרב ענה בחצי חיוך - אמן. לאחר כמה שניות חזרתי שוב שהרב הבטיח שזה יהיה השנה שוב ענה אמן והוסיף "כך אמרו משמיים" כאילו אומר מה אתה רוצה ממני בסה"כ אמרתי מה שאמרו לי משמיים. בשורה התחתונה הרב אופטימי אז גם אני.
עוד משהו קטנטן הרב כידוע לכם עולה חזן בתפילה אז חשבתי שיהיה מעניין לתפוס אותו דווקא בברכת "את צמח דוד עבדך מהרה תצמיח" את המילים הראשונות קשה לשמוע כי אמר אותם בלחש אבל את המשך הברכה שומעים יפה
וידאו קצרצר שהצלחתי לתפוס עם מכשיר סלולר ישן שהיה עליי לאחר השיעור הרב עובר בקהל, המבוגר לידו עמדתי שואל את הרב בכאב ''כל יום הרוגים מהדקירות של הערבים עד מתי יימשך המצב הזה?!" ניסיתי באמת שניסיתי לצלם גם כאשר הרב התקרב אליי אך לא הצלחתי להעיז פני עד כדי כך.
הרב דיבר על המנהרות שחופרים בצפון..ועל העננים שמקיפים את גובלות המדינה ומגינים עליה אמרתי לו אולי לכן הם חופרים כדי לעקוף את הענן מתחת.. מצא חן בעינו והוא צחק
אין כ"כ מה להרחיב על השיחה איתו שעסקה בעניינים פרטיים בעיקר אבל היתה שיחה טובה מבחינתי
נשלח ב-29/1/2016 14:53
רבי צבי נראית צוחק עם כבוד הרב :) שתף אותנו שנצחק גם :)
נשלח ב-28/1/2016 19:31
אם אפשר שאלה ל-danmash: מתי אתה מזמין אותנו ל-"על האש" ?
נשלח ב-28/1/2016 19:29
אם יתאפשר, תוכל לחזור עם תשובות לשאלות שלא מצאנו להן מענה בפורום, כמו מה להגיד לאנשים ששואלים על המצב הביטחוני פה- איך הכי טוב בארץ? ועל הסתירה בין הציפייה להמלכה כל רגע ובין תהליכים ארוכי טווח עליהם הרב מדבר
נשלח ב-28/1/2016 14:51
אם הכל ילך כמתוכנן מחר אגיע מחר בע"ה לתלמים לתפילת שחרית השיעור וכניסה לרב
ה' יעזור שהכל ילך חלק לא יודע אם אוכל לתעד כי הסוללה של המצלמה לא עובדת רק עם חיבור לחשמל מה שמצמצם מאוד את יכולת הצילום. ה' יעזור נראה מה יהיה
נשלח ב-18/10/2015 21:51
מהניסיון שלי לא משנה כמה כנסים יהיו באותו שבוע הם כולם פחות או יותר אותו דבר רק שהראשון בד"כ איכותי יותר יענו ארוך יותר עם דיבור מפורט יותר
נשלח ב-18/10/2015 20:24
מחר אני מקווה להגיע לכנס ברעננה (ואולי אוכל לראות את התגובה של הרב בן ארצי כשיראה אותי, מקווה שהפעם לא ייבהל, אולי אוכל אפילו לשאול אותו על כך ואז לא להיות מוטרד מזה). (השבוע שני הכנסים באזור המרכז). מניסיון שלכם- האם הכנס שהיה היום זהה לכנס שיהיה מחר?
נשלח ב-29/9/2015 14:30
א' חוה"מ סוכות אצל הרב
אני כאמור לא זכיתי להגיע הפעם אך מעידכון שקיבלתי מר' דב משמע שאין שום דבר חדש כרגע. הכל מתנהל שם על מי מנוחות והשגרה נשמרת
המשך חג שמח לכולם
נשלח ב-28/9/2015 21:07
אני נתקל בקשיים למצוא טרמפ למחר בבוקר לא יודע אם בסוף אצליח להגיע לקבלת פני רבו
שני שיקולים עומדים מולי לא להתאמץ מדי 1. אחרי הכיפור אצל הרב אני 'שבע' והמוטיבציה להגיע שוב לא בשמיים 2. הסוללה של המצלמה שברשותי שבקה חיים ואין לי עם מה לתעד לכם